Uuh uh uuuuuh! :)

Såg ni igår när Daniel Paris pratade om mig i vakna med the Voice? Oppaaa kände mig som en kändis 😉 haha skoja bara! Nä, men det var kul faktiskt och ja…om det han säger är sant eller inte lär ni väl märka snart!

Här är videon från igår morse när han pratade om mig…och något som ni kanske kommer få se i framtiden, opppaaa!

(Visited 1 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Emma februari 3, 2012 at 11:29 f m

  haha han är skön! paow.. du är redan kändis 😉

  Reply
 2. mindy februari 3, 2012 at 11:36 f m

  Ditt ansikte kommer aldrig platsa i slitz, tyvärr. – ta det inte negativt. Men du har inte ansikte för en sådan sak.

  Men nude art, skulle helt klart vara någonting för dig. Det skulle framhäva dina tatueringar osv.

  Föresten är du inte vän med madelene ågren?
  Varför?
  Hon skrev de på bloggen för ett tag sedan.
  Men förstår varör du inte vill, äckligt med någon som särar för att få följa med som minderårig på 100% party.

  Reply
 3. M februari 3, 2012 at 12:00 e m

  Jag hoppas att du tar till dig av vad han egentligen säger. Det verkar ju som att han är lite orolig för dig. Vill man verkligen vara en scandal beauty? Du är en beauty precis som du är. Du behöver inte visa upp dig för att bevisa något, vi kan redan se din skönhet. Gör inget du kommer att ångra sen. Du är ung och att bli en Lindsay Lohan är inget man borde sträva efter.

  Reply
 4. Anonym februari 3, 2012 at 12:07 e m

  Det är sorgligt att du ska vika ut dig. Du kommer bli en i mängden och få ett rykte som typ ”jackie ferm” eller någon anna skandal. Du är redan en söt bloggare som vuxit något otroligt de senaste åren och jag tror du har många fler som gillar dig nu än förut. Gör något vettigare.. Du vill inte bli känd som slitz modell .. du kommer in i dåliga vanor och kretsar.. Håll kvar i den personen du är just nu och försök göra något vettigare.

  Reply
 5. emma februari 3, 2012 at 12:15 e m

  Haha roligt 😀

  Reply
 6. BRUDZEEEEEN februari 3, 2012 at 12:41 e m

  gåehh in på vårannh blogghh

  Reply
 7. Emilia februari 3, 2012 at 1:55 e m

  men asså han pratade om en massa konstigt skit som inte riktigt ens höll ihop?

  Reply
 8. melina februari 3, 2012 at 2:12 e m

  klokaste daniel sagt tror jag.. men….slitz? du skojar hoppas jag

  Reply
 9. jenni februari 3, 2012 at 2:50 e m

  Fan va cooolt Paow!!! Go for it!! 😀 älskar verkligen din personlighet hur du bara kör din grej liksom 🙂

  Reply
 10. my februari 3, 2012 at 4:39 e m

  du är ju trots allt en bloggkändis 😉
  jag hoppas inte du blir en scandal beauty, men aja. om du nu vill vika ut dig som din ”förebild” lindsay så får du väl göra de! ditt eget val
  dock så tycker inte jag du ska göra de, i så fall ”bara för” att du är vacker o har en sjukt snygg kropp 🙂

  Reply
 11. sophia februari 3, 2012 at 7:46 e m

  Paulina, om det är sant det han säger så uppmuntrar jag dig att vika ut dig i Slitz för du har ”a body to kill for!!” Du borde va stolt över den och visa andra hur snygg du är!

  Reply
 12. Viktoria februari 3, 2012 at 11:49 e m

  Om du verkligen vill vika ut dig så är det ju SJÄLVKLART ditt val, men tänk efter riktigt noga, för dem bilderna kommer ALLTID finnas där och alla kommer att se dem, dina föräldrar, vänner, släkt och dina barn. Och jag undrar om du gör det för att du har en BODY TO KILL FOR!! Eller om du bara vill ha lite kul och bli nästa Carolina, Men somsagt det är ditt val men försök och tänk efter riktigt noga!! Ta hand om dig!!

  Reply
 13. Marcus februari 4, 2012 at 4:14 e m

  Håller med det som någon ovan skrev. Du har tyvärr inte ansiktet för att vara med i Slitz tyvärr, no offence. Men du är en jättesöt tjej visst. Lite pinsamt bara att man säger att man VILL sträva efter att bli en Lindsay Lohan. Tror inte den tjejen mår riktigt bra eller direkt är stolt över att vara en s.k ”scandal beauty”. Men men…. du växer förhoppningsvis upp en dag (hoppas bara det inte är för sent då). Du vill inte ha det ryktet tro mig.

  Reply
 14. ine februari 4, 2012 at 11:25 e m

  måste säga att lindsay lohan bilderna som du lade upp för ett tag sen var ju sjukt snygga, proffsiga och väldigt classy, för att vara ”porrbilder”. Mer som konst, och det skulle jag själv väldigt gärna göra om jag fick möjlighet. Tycker det är sjukt häftigt av dig om du tar den typen av bilder, lite mer konstnärliga liksom, kanske lite 50-talish.
  naket måste ju faktiskt inte vara trashigt och ”horigt” och därmed fel. Kroppen kan mycket oftare vara konst, och jag tycker att det är pinsamt att det i sverige har blivit en sådans tor gerj att visa sig naken idag. En naken kropp en vacker, inte skamlig.
  Det verkar som att du tänker vika ut dig, jag hoppas att du gör det såhär vackert och ”konstnärligt” (vad än det betyder) och verkligen hjälper till att försöka få tillbaka svenskarnas uppfatting om nakenhet. För 20-30 års sedan var det inget konstigt alls med att basta eller vada nakna kön imellan, nu är det jättestort, tacka vetja USA, media och jag vet inte. Jag tycker det känns så fel.
  jaja, jag är väl för full för att skriva detta ordentligt, hoppas min mening kom fram. Be strong!
  Puss

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *