Usch för fejkuggs…

Jag råkade se att det dyker upp nya sajter med FAKE Uggs… Det värsta, kan jag tycka, är att dom marknadsför sig på hyfsat stora bloggar.

Gå INTE på niten. Har ni köpt fakeuggs, stoppa kortbetalningen och går inte det, kräv tillbaka pengarna (men förmodligen får ni aldrig en krona)…


Så här marknadsförs fakeuggsen på en stor blogg…

Nu senaste är det www.weloveuggboots.com som försöker lura av dig pengarna!

Hur vet jag detta? Enkelt, kolla upp alla ställen som säljer Uggs billigt hos Uggs själva så ser ni genast att det är ”piratkopior”…

Vad tycker ni om att dessa fakesajter marknadsförs av ”kändisbloggar” för att lättare lura av folk pengarna?


Så här ser fakesajten ut…


Så här tycker Uggs Australia om sajten…

(Visited 291 times, 1 visits today)

31 Comments

 1. matilda februari 9, 2012 at 12:35 e m

  Men gud sluta smyghata på Kissie HEEEEELLLAAAA tiden, inte som att man någonsin ser att hon gör det på dig. Antagligen för att hon inte bryr sig om dig lika mkt som du bryr dig om henne.

  Reply
 2. TheRealAlexandra februari 9, 2012 at 1:46 e m

  jag förstår inte ens hur tjejer (folk överhuvudtaget) vill ha dem o.o….de e jue inte smikrande alls. DE e oklassiskt och man borde inte gå i dem. E de sköna? skitsamma, finns snygga kvinliga sköna skor med.

  Näh, jag vägrar UGGS ser ju inte kloka ut.

  Reply
 3. Till Matilda februari 9, 2012 at 1:49 e m

  Vadå smyghata kissie? Herregud vilket drama lixom. vad tror du igentligen. varför ska man luras att köpa något billigare uggs, för 800 kr när dom kanske är värda 100 kr och inte ens äkta!! och dessutom länkar kissie som har bara snorisar och unga som läser. och bidrar till att många blir lurade. varför inte gå ut med att det är fake då istället och bra kopior? Nej för ingen vill betala ens halva priset för skit 800 kr får man jävligtsnygga skor kan jag säga. kissie är den små ögda fejkbloggaren som har kopior i allt!”så billigt! Euuuw

  Reply
 4. Emilia februari 9, 2012 at 2:28 e m

  Man kan kolla på uggaustralia sidan, där finns en lista på alla sidor som säljer äkta uggs =)

  Reply
 5. Lillafrokenc februari 9, 2012 at 3:18 e m

  Bra sagt! Jag HATAR fakesaker över allt annat! Har man inte råd? Köp det inte då!

  Reply
 6. my februari 9, 2012 at 3:51 e m

  kissies nya gulduggs är ju bara så jävla fula! haha

  Reply
 7. sofie februari 9, 2012 at 4:00 e m

  Allt som är fejk eller privatkopierat är bara helvete!

  Reply
 8. Skosäljaren februari 9, 2012 at 7:51 e m

  Jag jobbar med skor(har gjort det i snart tre år), bla UGG austraila och på deras kartonger ska det finnas ett silvrigt märke som visar att det är äkta. Det finns även en liten infolapp i kartongen om att det äkta.

  Köp era UGG’s i butiker, större skokedjor. Då vet ni att UGG’sen är äkta!!

  Reply
 9. vita februari 9, 2012 at 8:09 e m

  jag gick på den hemsidan och beställde därifrån..!! Så himla arg blev jag när jag såg att alla andra som hade den modellen inte så likadan ut.. tror dock inte att jag kommer kunna lämna tillbaka mina

  Reply
 10. paula februari 9, 2012 at 8:12 e m

  Men snälla varför ska folk lägga sig i vad hon köper och inte köper. Mind your own fucking business!

  Reply
 11. ... februari 9, 2012 at 8:51 e m

  håller fan med..:

  matilda skriver:

  2012-02-09 kl. 12:35

  Men gud sluta smyghata på Kissie HEEEEELLLAAAA tiden, inte som att man någonsin ser att hon gör det på dig. Antagligen för att hon inte bryr sig om dig lika mkt som du bryr dig om henne.

  bara för hon umgås med din bästa vän ”steffi” så ska du smyg hata, de märks hur liten du är

  Reply
 12. och februari 9, 2012 at 10:49 e m

  Måste säga att min första tanke när jag såg dem var att det var fejk! Sulan såg… fel ut bara. BRA att du tar upp sånt

  Reply
 13. Michelle februari 9, 2012 at 11:03 e m

  Alltså Paulina.. Har du inget annat att göra än att glo på kissies blogg och hitta nåt att skriva om? Du är som värsta skvaller blogg. Är ditt eget liv så trist att du inte har något att skriva om? Du tycks bara supa, skvallra/skriva skit om andra, och skriva privata saker om dina kompisar (typ. Steffi). Kanske bartenderskolan passar dig, det enda du kan är att supa? Sorligt..

  Reply
  1. ingrid november 1, 2015 at 7:56 e m

   om du inte vill läsa bloggar som skriver skvaller osv så kanske du inte ska läsa paows blogg eftersom att det står i hennes logga att hennes blogg bla handlar om skvaller och då kommer det ju obviusly skrivas skvaller här 🙂

   Reply
   1. ingrid november 1, 2015 at 7:58 e m

    obviously*

    Reply
 14. SVar till paow februari 9, 2012 at 11:06 e m

  Du har nog en dålig förklaring till varför du skriver om kissie 😀 Hahhaha… Avundsjuk?? Du är så ung ennu gumman, en dag lär du dig att mind you own things. Vad du än säger, så hjälper det inte. It’s so obvious…. 😉

  Svar:
  Vad har Kissie med saken att göra (förutom att hon gör reklam för fejkuggs)? Det är ingen attack på Kissie, det är en varning för fejkuggs…

  Reply
 15. Sofia februari 10, 2012 at 9:20 f m

  Alltså fattar ni inte att själva principen med fake är fel? Det handlar inte om kissie & bajsie mfl, utan om att man inte ska lura andra att köpa fakeprodukter! Köper man dessa stövlar i Kina på copymarket kostar dom 80 SEK (har själv varit där och sett bedrövelsen) och min vän köpte ett par som sen tappade formen rätt snabbt, dessutom slets sulan ner enormt. Det är bedrägeri att sälja dom för 800 spänn, och det är dåligt omdöme att marknadsföra en bedrägerisida på en av Sveriges största bloggar. Fattar ni inte det så är ni just blåsta.

  Reply
 16. Andréa februari 10, 2012 at 3:58 e m

  Alltså, det roligaste är väl att alla som ska ”säga till Paulina på skarpen” stavar som ledsna 12 åriga flickor.

  Ännu stavas som bekant med Ä, dyslexibarn 🙂

  Reply
 17. Norrländsk! februari 12, 2012 at 11:57 e m

  Alltså, vad spelar det för roll om dom är äkta eller inte? 🙂
  Mina uggs kostade mig 200 kr på skopunkten, men jag är lika glad ändå!
  Ni i storstäderna verkar bara bry er om märkestjoffs!

  Tack Å HEJ!

  Svar: Då var det inga Uggs… Saken är ju den att dessa nätbutiker LURAS och säger att det är ÄKTA Uggs medan de köper in dem mycket billigt från kinesiska piratfabriker… Det är inget fel att köpa skor som liknar Uggs för mindre pengar, så länge som man är medveten om att det är kopior eller liknande skor så är det ju okej.

  Reply
 18. Julia O november 13, 2012 at 9:54 f m

  Handlar man riktiga fake så bidrar ni till en hemsk svartmarknad. De som arbetar behandlas väldigt illa under hemska förhållanden. Köp då hellre utan UGG logon på skopunkten som någon hade gjort än låtsas ha ett par riktiga. ELLER så sparar ni lite längre eller önskar er i julklapp ett par faktiska riktiga UGGs. Jag handlade mina här på deras nya Europeiska hemsida med hur många modeller som helst; http://www.uggaustralia.eu/

  Reply
 19. 5g95lux5wm mars 18, 2014 at 2:53 e m

  hcdyg51 ZGofq2 eecsa60 xgBWs9 tpjlQ72 qCCtc72 uhcmd89 nuifb2 eSJbb62 kmbes66

  Reply
 20. rn6u8c40ma mars 18, 2014 at 8:08 e m

  emander dagir pour le Darfour. Estce un résultat qui doit être considéré comme impressionnant ou pas Les métriques du marketing de lattention sont encore bien difficiles à évaluer.IMPLIQUER POUR QUOI FAIRE Derrière toutes ces approches, on voit bien que la question de fond repose sur le sens de cette implication. Si le travail de Susana Ruiz a une finalité sociale, ce nest pas le cas de la plupart des exemples qui nous sont montrés. La plupart du temps, on est plutt dans cette société de lhyperconsommation que dénonait Gilles Lipovetsky dans son essai éponyme. Lessentiel du transmedia a uniquement une f
  [COLOR=#ff000][url=http://www.canadagooseparisparka.com]Canada goose parka[/url][/COLOR]
  trat de douze à vingtquatre mois , assure Olivier Quignou. Selon lui, cette solution est intéressante pour les PME, mais aussi pour les grands comptes.Les PME n’ont pas forcément de compétences en interne pour administrer des outils antivirus et notre service leur simplifie la vie. Quant aux grands comptes, la simplicité de déploiement et d’administration offre un retour sur investissement important. C’est la facilité de déploiement depuis Internet qui nous a séduits, explique en effet Philippe Delaporte. Nous avons pu mettre en place la solution dans les agences sans nous déplacer physiquement.Mais les gran
  [b][url=http://www.parkasoldespascher.com/homme-canada-goose-c-1.html]Homme Canada Goose[/url][/b]
  onservatrices. Une autre expérience intéressante fut apportée par le Blitz de Londres, où la destruction de la ville sur la population civile nécessitait la désincarcération des blessés sous les décombres d’immeubles. Eric waters décrivit ainsi ce fameux syndrome d’écrasement crush syndrom et ses conséquences, en mettant au point une réanimation adaptée qu’on applique aujourd’hui en cas de tremblement de terre.La fin de la seconde guerre mondiale à Hiroshima fut évidemment un tournant dans l’impact des armes de guerre et leur prise en charge médicale. On découvrait ainsi l’exposition aux rayons ionisa
  [COLOR=#ff000][url=http://www.canadagooseparisparka.com]Canada goose parka[/url][/COLOR]
  nctionnement naturel tout en présentant une grande résistance à l’usure.Solution : des matériaux spécifiques, chromecobalt, titane ou céramiques associés aux polyéthylènes qui assurent un fonctionnement optimal pendant plus de dix ans.Savoirfaire associé : usinage de précision de matériaux difficiles.MICROMéCANIQUECerveauVALVE DE TRAITEMENT DE L’HYDROCéPHALIEFonction : assurer le drainage du liquide céphalorachidien de la bote cranienne vers une autre partie du corps pour stabiliser la pression interne du crane.Solution : une valve réglable à distance grace à deux aimants sur des pressions calibrées
  [b][url=http://www.parkasoldespascher.com]Doudoune canada Goose[/url][/b]

  Reply
 21. maillot equipe de france mars 27, 2014 at 1:10 e m

  I simply want to say I’m newbie to blogging and definitely liked you’re blog. More than likely I’m going to bookmark your blog . You definitely have incredible writings. Appreciate it for revealing your website page.

  Reply
 22. Paulina november 4, 2014 at 6:28 e m

  Jag hade tänkt köpa ett par uggs billigt på tex skopunkten. För jag fick ett par hunters som vr väldigt dyra på min födelsedag men jag tycker att uggs är jättefina dom också så då vill jag ha båda men det finns inte en chans att jag köper ett par riktiga uggs, dels för att jag aldrig skulle bära riktig päls! Och för att dom kostar nästan tretusen kronor! Jag är bara 12 år och får fyrahundra i månaden så det skulle ta SJUKT lång tid att köpa äkta och jag skulle känna mig otacksam över mina hunters då! Jag tycker att det är lika hämskt att köpa äkta uggs som att köpa piratkopior! För vem vill gå runt med ett dött djur på fötterna?? Och vem ska behöva dö för ens skor?? När man lika gärna kan köpa med fake päls! Inget hat! Jag menade inte att vara taskig eller dum mot någon!

  Reply
 23. BestBrittany maj 6, 2018 at 5:50 f m

  I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic,
  you can earn additional bucks every month because you’ve
  got high quality content. If you want to know how to make extra
  bucks, search for: Ercannou’s essential adsense alternative

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *