Vi behöver inga killar!

Glöm forever alone! Haha… Alla hjärtans dag… Grym dag det här och jag hoppas att alla par har det trevligt, men man behöver faktiskt inte ha en partner för att vara glad och fira den här dagen och jag vet att det låter cheesy som fan…men det är sant faktiskt!

När man har sina fina vänner, drog iväg och rockade en trerätters middag tillsammans med mina två kärlekar Daniel Paris och Ellen på Scandic Malmen! Satt och snackade skit och bara njöt av varandras sällskap…och spanade på alla paren som var askära och tåflörtade under bordet! Beställde in en flaska av husets dyraste vin också…”bara för att…”

Där satt vi och hade lite FÖR roligt för att vara så tragiska…på en fin restaurang, tre stycken forever alones vid ett bord i mitten med alldeles för mkt mat och bara rockade ett sant häng…best day ever!


Pose, pose, pose! Ser lite sur ut, men det var jag inte haha…tog en jättegod soppa till förrätt! mumms!

Puss! 🙂

Maaaaaat! oppaaa! 🙂

Och så lite vin på det… Och ni behöver inte oroa er, tre personer på en flaska blir typ ett glas var…:) träning imorrn så ja kommer vara pigg o glad!

(Visited 7 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Josefine februari 14, 2012 at 11:45 e m

  Frågestund på min blogg.
  Även om ni inte känner mig kan ni ställa frågor om tex råd, mina åsikter, osv 🙂 kram på er.

  Reply
 2. emma februari 15, 2012 at 8:34 f m

  Vad mysigt 🙂 Klart man kan fira alla <3-ans dag med vännerna 🙂

  Reply
 3. Ellen februari 15, 2012 at 9:38 f m

  Fan jag bor på Scandic malmen men var ute när du var här isf 🙁 faaaaan!!

  Reply
 4. Vendel - 17 år och mor till Hugo februari 15, 2012 at 9:45 f m

  Du ser så oerhört mysig ut! Trots att jag har en sambo och både barn så firade jag inte denna dag som var igår. Det är mycket mysigare att dela ut kärlek varje dag och även bli överraskad vilken vardag som helst. Det blir liksom på beställning på en sådan dag som igår!


  17 år och mor till Hugo

  Reply
 5. Claudia februari 15, 2012 at 9:47 f m

  mysigt 🙂

  Reply
 6. skinny bitch februari 15, 2012 at 10:50 f m

  Trött på fläsket på magen och arslet ?!?! Eller är du sugen på och förstora brösten 😉 ? på min heta blogg kan du läsa om min bröstförstoring som jag genomförde för 4 mån .. gick från B – Bh till I- BH 😉 RAAAWWRR! Samt tränarr stenhårt för att bli beach skinny bitch 2012 😉 Bilder på bröstförstoring och massor av tips på looose fat hittar ni här: http://www.nattstad.se/jezziez !

  Reply
 7. melina februari 15, 2012 at 10:51 f m

  behöver du ingen kille?:P du ”umgås” ju med dem hela tiden? XD

  Reply
 8. Denise februari 15, 2012 at 11:16 f m

  Hoppas du hade en underbardag !

  Reply
 9. agnesa februari 15, 2012 at 11:41 f m

  besök gärna min blogg!!

  Reply
 10. maria februari 15, 2012 at 6:06 e m

  Bra att du hade det bra=) Det är sant att om man inte har en kille så kan man ha en rolig dag med sina vänner.

  Jag som har en sambo firade inte ens ordentligt den dagen för vi vet att den är en påhittad dag att man ska bara handla massa prylar till varann osv. Alla företagen tjänar på det bara. Jag och min kille är annars gulliga till varann utan att det behövs en påpressad dag att ”nu måste man köpa något”.

  Vi åt gott och hade det bra igår som vilken annan dag som helst. Jag tycker personligen att bättre ge till varann en gullig bukett rosor och en choklad ask osv när det kommer från hjärtat. Då blir man gladare för det kommer som en överraskning och från hjärtat. Det är min åsikt iallafall.

  Love your blog Vackra Paulina <3
  Kram
  maria

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *