Vill du göra mig en tjänst? :)

Ta en titt på den här videon nedanför…den är från imorse och det pratas om Finest Awards som går av stapeln nu på onsdag… Jag hoppas att det som sägs stämmer! Nutte…och jag håller med faktiskt, tycker beskrivningen på mig och min blogg passar passar mig perfekt. Håller ni med?! Kommentera gärna vad ni tycker!
För att göra mig till världens lyckligaste tjej på onsdag kan ni klicka HÄÄÄÄR och rösta på mig till årets personliga blogg!

(Visited 22 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Elin Roos februari 16, 2012 at 4:51 e m

  Nu har jag röstat på dig 🙂

  Reply
 2. Anonym februari 16, 2012 at 5:18 e m

  Jag röstade men ska jag vara ärlig så tog det emot lite… Hade det varit för några månader sedan så hade jag röstat med glädje men det känns som att du försummar dina läsare.. Du skriver aldrig och inga långa texter. Känns som att du tar oss i andra hand.

  Reply
 3. Lilly februari 16, 2012 at 11:28 e m

  Jag röstar på dig! Jag läser främst bloggar för att de flesta är helt sjuka… men du verkar ju normalt funtad och dessutom genuin, till skillnad från alla dina kollegor. Ett plus för att du sällan gör ”duckface” på bild! Finns saker som är mer frånstötande men de är inte många. Keep up the good work.

  Reply
 4. Emilia februari 16, 2012 at 11:45 e m

  Anonym som skriver att det känns som att paulina tar oss i andra hand – Paulina har ett liv utöver bloggen, hennes vänner och familj kommer såklart i första hand, och bloggen (+ oss) kommer i andra hand. Jag hoppas iallafall att det är så för annars är det rätt konstigt om jag får säga det själv. Rätta mig om jag har fel.

  Reply
 5. Emma februari 17, 2012 at 7:49 f m

  Emmastrand på instagram, kolla in den!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.