Vinn en Canon EOS 600D

Alla älskar äventyr! Fast ibland är det svårt att på ett enkelt sätt berätta vad man varit med om och det är då man behöver en riktigt bra kamera, så därför ger vi bort TVÅ kameror!

Det enda du behöver göra är att visuellt berätta om ett av dina äventyr – verkligt eller ett du drömmer om! Hur du gör det spelar inte någon roll, det kan vara med bilder från din mobil, teckningar, collage, video eller vad du tycker passar dig bäst!

Lägg upp ditt bidrag på din blogg och länka det här i kommentarerna! Dom två bästa bidragen vinner en Canon EOS 600D värd 9000 kronor! Bidrag som placerar sig på plats 3-9 får två biobiljetter.

Så vad väntar du på? Nu vill jag se massa länkar, lägg upp länkarna på följande länk:

Tävling om Canon EOS 600D

Glöm inte att även länka i kommentarerna här! 😀

(Visited 37 times, 1 visits today)

65 Comments

 1. Liza februari 14, 2012 at 5:02 e m

  hej söta paow! jag vill vara med och tävla.. har även en pojkvän från latinoamerika som är GRYMMASTE tattueraren, eftertraktad i spanien där vi bott över ett år. läste att du vill tattuera. kolla in hans arbeten han e GRYM!

  kolla även min på höften gjort av han.

  men men mitt äventyr kommer ifrån veneezuela chica 😀

  kramis!
  ( lägger även upp hans arbeten ibland på min tråkiga blogg för er som är tattoo-intresserade )

  Reply
 2. Lisa februari 14, 2012 at 5:42 e m

  Tycker det är tråkigt att man alltid måste ha en blogg för att vara med och tävla!

  Reply
 3. Nicole februari 14, 2012 at 6:00 e m

  Mitt bidrag är på det jag kallar ”New kids on the block”. Några härliga ungar från Venezuela, där barn inte har dem tillgångar vi har och fortfarande får vara barn.

  Reply
 4. Molly februari 14, 2012 at 7:30 e m

  Har ingen blogg, hehe så får skriva här istället! Mitt dröm äventyr är nog att åka nånstans i världen där dem har tama tigrar! Jag skulle vilja klappa en tiger! Tigrar är ju egentligen fett coola och farliga. Just därför vill jag! Tigern har alltid varit mitt favorit djur haha! Hoppas jag vinner. Har försökt samla ihop till en systemkamera länge nog! Haha har alltid velat ha en! 🙂 Btw love your bloooooogoggggggg

  Reply
 5. Hannah februari 14, 2012 at 7:38 e m

  Min blogg är mitt bidrag. Där skriver jag om mitt år som utbytesstudent i Argentina, landet där festen aldrig tar slut. Det är mitt livs äventyr och det största jag gjort i hela mitt liv.

  Reply
 6. Becka februari 14, 2012 at 8:02 e m

  Mitt liv är upp och ner men på ett bra sätt. Det ska vara lite kaos och lite olycka, annars kan inget spännande och äventyrligt hända. Jag har gjort många knepiga och konstiga grejer men försöker att inte ångra något. Men jag känner också att jag vill göra något som inte är för mig och verkligen hjälpa folk.

  Jag SKA arbeta för Läkare Utan Gränser som akutsköterska och göra så mycket nytta jag kan!

  Jag har lagt upp ett collage i min blogg så du kan kika in 🙂

  Reply
 7. Lotta februari 14, 2012 at 8:29 e m

  Hej jag skulle vilja vara med och tävla.
  Om jag skulle få välja ett äventyr som jag skulle vilja vara med om så är det att åka till Australien och se alla djur och hur det är där. Se naturen och bara ha allmänt roligt! 😀

  Reply
 8. Kristina februari 14, 2012 at 8:38 e m

  Jag vet inte riktigt hur jag ska få in bilden..
  Men det är en bild på mig och min absolut bästa vän.
  Det är en sen sommarkväll, vi har varit ute och dansat oss lyckliga hela natten.
  Känslorna bubblar i kroppen, vi sätter oss på en brygga vid vattnet, pratar om livet och mår underbart.
  Vi lovar oss själva att ta oss till NYC.
  Här sitter jag kvar på Söder i Stockholm och längtar efter min vän.
  Varför? Jo för att hon har redan åkt dit, och jag är kvar för jag sparar pengar för att kunna köpa mig en bra kamera.
  Jag vill inte åka till NYC utan att ha en bra kamera.
  Låter klychigt, men det är faktiskt sanningen.
  Det hade underlättat och gjort mig till den lyckligaste tjejen på denna jord om jag hade turen och lyckan av att vara en av de som vann en systemkamera.
  Jag skickar gärna bilden till din mailadress, men finner den ingenstans.

  Hoppas du läser detta och kommer tillbaka med något svar.
  Ha det bra.

  Kristina

  Reply
 9. Sophia februari 14, 2012 at 8:39 e m

  När avslutas tävlingen? 🙂

  Reply
 10. Claudia februari 14, 2012 at 8:47 e m

  http://lostinaforeigntown.blogspot.com/

  Det här är min blogg jag brinner för att fotografera men min kamera har nyligen gått sönder..

  Den roligaste äventyret jag varit på hitills är min första resa utomlands med mina 5 bästa kompisar, för tre år sedan har rest själv efter det flera gånger men just den resan till malta det var som ett extas över att vara 16 och helt fri, saknar den känslan.

  Reply
 11. Amanda februari 14, 2012 at 8:55 e m

  Tjenare, här kommer mitt bidrag och äventyr i Amerika, San Fransisco Beach!
  Det var mitt livs bästa dag. Vi åkte runt i hela San fransisco, men det bästa var när vi stannade vid beachen eftersom det var så varmt. Okej, havet var iskallt (-10 grader) men vi hoppade i med dykardräkt och surfingbräda, hade aldrig förr prövat men det var ett av de häftigaste sakerna jag gjort! Att stå på en bräda och få några lektioner i surfing av mina kusiner, jag lyckades ett par gånger men det viktigaste var hur kul jag hade. Vågorna var hundra gånger större än i Europa och att jag bara var så långt borta hemmifrån gjorde allt ännu mera spännande.

  Sist men inte mins stod det en väldigt charmig och het livvakt och vaktade. Han gav oss helatiden intressanta blickar och jag kunde inte stå emot att titta tillbaka. Till sist kom han fram och frågade efter mitt nummer, vi tackade nej eftersom jag var underårig fast skrattade åt saken och tog ett foto, ett minne föralltid. Jag kallar detta äventyr!

  Reply
 12. fanny carlson februari 14, 2012 at 9:38 e m

  Har ingen blogg men vill så gärna vara med! 😀
  Jag drömmer vaje dag om att bli modell och har inte direkt en bra kamera, och det det behövs verkligen en bra kamera för att man ska se varje detalj i hela bilden. Hooppas jag verkligen vinner, det skulle förbättra allting! Sen i sommar ska jag åka till L.A isommar, skulle vara awesome att ha en sån bra kamera. Puss och kram.

  Reply
 13. Fia februari 14, 2012 at 9:54 e m

  Kanske inte världens finaste bilder. Men men. Man får ta det man har!

  Reply
 14. Emma februari 14, 2012 at 10:04 e m

  http://www.youtube.com/watch?v=Kz1pYkVi1rU&feature=plcp&context=C307bdbdUDOEgsToPDskL_uDvGUcdwCRWI1wp_c-91
  srry för usel video men e den första jag någonsin gjort med windows movi maker..hoppas den e ok ändå

  ps.tack för att du har dnna tävlingen..har velat ha en systemkamera göööör länge men jag får ingn för mamma o pappa tycker dom e för dyra 🙁
  men äntlign ger du mig CHANSEN att VINNA en 🙂
  Du ska bara Veta vad lycklig jag e nu

  Reply
 15. Emma februari 14, 2012 at 10:06 e m

  oj… missade att man ska lägga upp de på sin blogg :/ har ingen men hoppas det gills me youtube 🙂

  Reply
 16. Frida februari 14, 2012 at 10:26 e m

  Hoppas du haft en bra alla hjärtans dag! Kram 🙂

  Reply
 17. han tuggar kex. februari 14, 2012 at 11:01 e m

  har inget bidrag men jag tar gärna kameran ändå!

  Reply
 18. Anonym av en anledning februari 14, 2012 at 11:18 e m

  Hej Paulina!

  Väljer att vara anonym då detta inte är något som alla vet om ännu.
  Har under en längre tid tillsammans med min man försökt att få barn utan positiva resultat.
  För två veckor sedan fick vi reda på att vi äntligen hade lyckats, lyckan var total.
  Nu i dagarna har jag haft blödningar och det kan vara ett missfall. Lyckan byttes snabbt mot en massa frågetecken och väntan på att få ett riktigt svar är olidlig.

  Vi vet åtminstonde att vi kan bli gravida nu (på egen hand) och inget skulle göra mig gladare än att (eventuellt) få följa upp detta med riktigt fina bäbis bilder.

  Hoppas på någon tur!

  Reply
 19. Frida februari 14, 2012 at 11:29 e m

  Att Tågluffa i Europa är ett annat äventyr som du någon gång borde testa på! Kan varmt rekommendera det!

  Reply
 20. Julia Strömberg februari 15, 2012 at 12:09 f m

  Här är mitt tävlingsbidrag Paulina 🙂
  Kram till dig!!

  Reply
 21. Ranya februari 15, 2012 at 12:23 f m

  Heej Paow!
  Tyvärr så har jag ingen blogg men tänkte endå ge det ett försök 🙂
  Att fotografera har alltid varit något som tagit en enorm plats i mitt liv. Har alltid drömt om att åka på en jordenrunt resa där jag kan fotografera olika samhällsskillnader/klasser runt om i världen och starta ett projekt vid namnet ”under ytan” där jag vill visa folket hur människor har det bort om Sveriges gränser. Och för detta så krävs det en riktigt bra kamera som jag tyvärr inte har råd med, med tanke på att jag även försöker samla pengar till en privat fotograf utbildning på Berghs School of Photography i stockholm.

  ”Photography to me is catching a moment which is passing, and which is true”
  – Jacques-Henri Lartigue

  Kraaamis!

  Reply
 22. Katja februari 15, 2012 at 2:07 f m

  Här är mitt drömäventyr om att surfa i Australien! Min absolut högsta dröm! Skulle bli otroligt glad för en kamera då man kan beskriva hela den resan med bilder för jag SKA genomföra den någon gång, frågan är bara om när. 😀
  http://katjas.myshowroom.se/ett-aventyr/

  Reply
 23. Erika februari 15, 2012 at 10:22 f m

  Jag har drömmen att min blogg ska bli bättre och större men det är inte lätt när man inte har någon kamera!

  Och jag har varit utomlands flera gånger men aldrig fått några bra bilder där ifrån!
  Och min allrastörsta dröm är att åka till USA. Och då skulle det varit kanon med en bra kamera!
  Och därför är jag med och tävlar om en Canon 600D.

  LÄNK TILL INLÄGGET: http://erikalindahl.blogg.se/2012/february/tavling-canon-600d.html

  Reply
 24. alvisss februari 15, 2012 at 2:55 e m

  http://alvisss.blogg.se/2012/february/bilder-tar-med-sig-minnen.html#comment
  Det var ett underbart ställe 🙂 skulle vilja ha en systemkamera då skulle jag kunna ta bra fina bilder det här året! 😀
  Fast vi kanske inte åker någon stans iår bara åker runt lite i sverige vi har inte rådd :'( så jag önskar att jag vinner så jag kan ta fina bilder på tex mina djur, På stranden, Kunna ta fina bilder på när kaninerhoppar och jag älskar att leka modell framför kameran! 😀 så jag hoppas jag vinner så jag får ta jätte fina bilder ute i snön och sätta upp lite vit tyg sen ta fina modell bilder 🙂
  Kram och ha en bra dag puss :*

  Reply
 25. karin februari 15, 2012 at 3:42 e m

  haaar redan en sån den är GRYM! 😀

  Reply
 26. Cassandra februari 15, 2012 at 6:51 e m

  har ingen blogg så skriver här.

  Har sparat pengar under hela gymnasietiden, jobbat kvällar och helger på Mc dondalds. I somras har jag tog jag studenten och har jobbat ett år snart.. I sommar tar jag mitt pick&pack och drar till USA. Jag ska flyga runt i hela USA och göra allt jag någonsin drömt om. Jag har bara kamera på mobilen så att vinna denna kamera skulle vara som pricken över i’t! Jag ska flyga helikopter över gran canion, jag ska hoppa fallskärm, jag ska till hollywood, new york, LA, disney land, och allt du kan tänka dig.. Vore underbart att vinna en kamera att få fånga allt med!

  Reply
 27. A februari 16, 2012 at 1:23 f m

  http://augustablomster.blogg.se/index.html

  Jag tycker inte att äventyr ska räknas som det bästa minnet eller den bästa resan, utan att det bästa äventyret är det som är just nu !

  whoop whoop ! 😀

  Reply
 28. Veronica februari 16, 2012 at 7:20 e m

  Att få ha en egen systemkamera är något jag alltid velat ha eftersom jag älskar att ta bilder! Särskilt nu när jag ser min systerdotter växa upp, studentbalen snart är här och sist men inte minst studenten! Det är ju då man vill ha alla minnesvärda och vackra bilder. Sedan passar det ju utmärkt till kommande resor. Eftersom jag inte är en person med tur i spel så vinner jag aldrig något, men detta är något jag verkligen vill och som jag verkligen uttryckt i mitt bidrag i min blogg! Mitt äventyr till USA var det bästa jag gjort!

  http://veronicavt.blogg.se/2012/february/ett-aventyr.html

  Reply
 29. SandraK februari 25, 2012 at 3:07 e m

  Är med och tävlar!

  Skulle vara roligt att vinna, men alltid lika roligt att dela med sig av sina egna äventyr!
  länk till min blogg: http://sandramariakero.blogspo

  Alla har sin äventyr men jag har mina egna!
  Alla skulle väl vilja ha en underbar lillasyster? Det har jag!
  Hon gör så att jag får vara med om äventyr varje dag!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *