"A closet full of clothes but nothing to wear"

Nu jäklar ska det shoppas, är trött på att inte ha något att ha på mig…eller asså jag har massa kläder men ni vet när man bara känner att man tröttnat på exakt allt man äger? så är jag just nu, men nu ska det bli ändring 🙂 shopping i full gång bitches, jag ska bli fashion-Paow igen!

…Är sugen på något lite ”hippie” inspirereat…och kanske även något rockigt? gillar lite hårdare grejer numera, tycker det är coolt att se lite badass ut…så kan man balansera det med något flickigt, tänk typ en blommig klänning och ett par klackar med nitar? eller ett FETT nitarmband till en volang topp typ? älska! Har med mig Daniel Paris också, men han ratar typ allt jag vill ha….men tror det blev några grejer  som vi båda gillade! Oppaaa!


Bh times!

Uh 😉

Har ett par liknande sånna…dock inte använt dem en enda gång 😛

Såhär ser jag ut idag babes 🙂

shop, shop, shop….uh uh uuuh

(Visited 30 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. my mars 2, 2012 at 8:43 e m

  kärlek till den andra bilden! 😉 haha
  usa-jeansen är ju rätt så snygga btw

  Reply
 2. Emma mars 2, 2012 at 9:44 e m

  Kika in på min nya Kategori ”Åre 2012”. Jag uppdaterar en massa inlägg och bilder från den resan! Skulle bli super glad om du kikade in! 😀

  Reply
 3. Mattisson mars 2, 2012 at 10:08 e m

  Är precis likadan tröttnar jätte fort på mina kläder!

  Reply
 4. SHOC ♔ mars 2, 2012 at 10:16 e m

  Äntligen!! Har saknat dina outfits, vart tog dom vägen liksom? 🙂

  Reply
 5. Alice mars 2, 2012 at 11:08 e m

  Vilken affär är det där?:)

  Reply
 6. Ida mars 2, 2012 at 11:32 e m

  Måste bara börja med att säga att jag ÄLSKAR din blogg ! följer den dagligen och älskar att läsa det du skriver. Jag satt precis i ungefär en timme och målade en bild på dig för jag ville göra dig lite glad och hade inget annat för mig, hade jag kunnat hade jag självklart skickat den till dig ist som fanbild ! men min mail har försvunnit spårlöst och jag kommer inte in på den ! men hade varit jätte kul om du klickade in och kollade på bilden.. ( länken kmr direkt till bilden )
  http://idakarlssonn.devote.se/blogs/17557465/paulina-danielsson-.htm#WriteComment

  kraam !

  Reply
 7. Nara mars 2, 2012 at 11:56 e m

  åh vad kul med shopping:))) jeansen var ju sjukt snygga!

  kolla gärna min blogg, säljer smycken, skor och kläder. öppnar butik om några veckor:)
  kram

  Reply
 8. Milli mars 3, 2012 at 1:34 f m

  Jag har en sån där tröja som har U.S.A flggan på hela framsidan! :D<3

  Reply
 9. Ankan mars 3, 2012 at 10:54 f m

  VAR KÖPER DU DINA UNDERKLÄDER? Vilken affär är det där?

  Reply
 10. Alma mars 3, 2012 at 11:12 f m

  Kolla min blogg! =)

  Reply
 11. Anonym mars 3, 2012 at 11:29 f m

  Vart finns dom gör snygga jeansen? :O måste ha!

  Reply
 12. Anonym mars 4, 2012 at 9:02 e m

  Vilken affär är det på de tre sista bilderna?

  Reply
 13. Esther mars 5, 2012 at 3:34 e m

  Snygga de byxorna som var på tredje bilden 🙂 vilken affär? 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *