7 Comments

 1. sara mars 1, 2012 at 9:58 e m

  Paulina, jag måste bara säga att jag verkligen älskar att läsa din blogg tycker du verkar vara en riktig schysst tjej. Men du bloggar ganska dåligt nuförtiden, som om du inte har lust att blogga längre. Vilket e förståeligt men då tkr ja nästan du borde sluta blogga helt. För dig egna skull och för att de känns lite fult att du fortf kan tjäna pengar på din blogg när du bloggar så uselt som du gör nu.

  Reply
 2. Hilda mars 1, 2012 at 10:11 e m

  Han är ju osnygg!

  Reply
 3. Miss. Pretty mars 2, 2012 at 10:22 f m

  Gud vad snygg du är! Loooove
  – Miss. Pretty

  Reply
 4. .. mars 7, 2012 at 3:31 e m

  hej , jag har ganska högt hårfäste precis som du .. jag tycker det är fult på mig … hur har du lärt dig gilla ditt eller vad man ska säga ..? jag hatar mitt 🙁 <3
  känner mig as ful…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *