En video från där jag gör läpparna..

Fan vad ont det gjorde. Igår så gick vi ju till Adam och eva kliniken och fyllde på läpparna igår. Fast jag rör typ inte en min. cool huh?

(Visited 30 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Madina mars 29, 2012 at 5:58 e m

  Hahah! Du e jätte söt fast jag förstår nt vf du måste för stora läpparna för du har ju redan stora

  Reply
 2. camilla mars 29, 2012 at 6:56 e m

  gjorde på ett ställe på odengatan, där dom har tandläkarbedövning typ. kändes nada.

  Reply
 3. Britta mars 29, 2012 at 8:53 e m

  Men lille gumman, varför gör du detta igen? Fick du inte en massa negativa kommentarer tidigare om hur groteskt du såg ut när du hade gjort läpparna större?
  Vill inte göra dej ledsen men du är så himla mycket sötare utan både läppförstoringar och svartmålade ögonbryn.

  Reply
 4. Per mars 29, 2012 at 8:56 e m

  ?
  Varför betalar du (fast det kanske du inte behöver för reklamens skull) och utstår smärta för att få något som är sämre än det du redan har.
  ?

  Reply
 5. rayban mars 29, 2012 at 9:04 e m

  Hej gott folk:) Snart är det Sommar och då behöver man ju solglasögon, jag säljer RayBan solglasögon ( och inget plast kinaskit ) 100% kvalitet, i äkta glass och riktigt bra kvalitet. Modellen är RayBan Aviator Mirror (”spegelglas”) i Storlek Medium, dvs 58 mm. De mellanstora modellerna, säljer ett par för 500 kr och då bjuder jag på Frakten, extremt billigt. Men har ett parti på 10 stycken som skall bort ASAP. Vill du köpa ett par så Mejla mig på : [email protected]

  PASSA PÅ! För så här billigt är det omöjligt att hitta RayBan Solglasögon för, dessutom är de supersnygga och trendiga nu i Sommar, givetvis med UV-skydd.

  http://www.google.se/imgres?q=ray+ban+mirror&um=1&hl=sv&sa=X&biw=1280&bih=697&tbm=isch&tbnid=N4-lH5bcp3-iMM:&imgrefurl=http://www.trenditude.fr/Selection-lunettes-de-stars-pour-cet-ete.html&docid=neUGGfzlZRsDAM&imgurl=http://www.trenditude.fr/IMG/jpg/Nicole-Richie-Ray-Ban-silver-mirror-lunettes-soleil-ete.jpg&w=313&h=356&ei=l7B0T5_oEsnDtAaqndHKDQ&zoom=1&iact=rc&dur=514&sig=108781650614360964100&page=1&tbnh=152&tbnw=134&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:12,s:0&tx=113&ty=52

  BILD PÅ SOLGLASÖGONEN I LÄNKEN.

  Reply
 6. emmsi mars 30, 2012 at 12:02 f m

  Du har skitfina läppar i naturligt. Och du ser mycket frächare ut utan läppförstorning men vi alla gillar olika vill bara säga att du är vacker utan förstorning i läpparna.

  Reply
 7. jessie mars 30, 2012 at 3:07 f m

  Snart har du ankläppar

  Reply
 8. Till Britta med flera mars 30, 2012 at 11:25 f m

  ”Men lille gumman, varför gör du detta igen? Fick du inte en massa negativa kommentarer tidigare om hur groteskt du såg ut när du hade gjort läpparna större? Vill inte göra dej ledsen men du är så himla mycket sötare utan både läppförstoringar och svartmålade ögonbryn.”

  Hej Britta, det finns många saker jag stör mig på med din kommentar. Kan börja med det första, där du frågar Paulina om hon inte fick ”massa negtiva kommenterar om hur groteskt det såg ut” sist hon gjorde läpparna. Okej? Så ”massa negativa” kommentarer ska styra vad vi väljer att göra med våra utseenden? Tjejen som hånades efter att ha synts med håriga armhålor i melodifestivalen fick också ”massa negativa kommentarer om hur grotesk hon såg ut”. Därför ska hon raka sig, tycker du? För att andra människor inte accepterade hennes val och tog sig friheten att kommentera hennes utseende. Jag tycker att du har fel, Britta. Jag håller inte med dig om att det är rätt att ifrågasätta vad någon väljer att göra/inte göra med sitt utseende för att det väcker så starka negativa känslor hos andra människor att de känner ett behov av att vara elaka. Men du tycker alltså att vi bör anpasa oss efter samhällets normer? När vi väljer att göra saker som majoriteten tycker är fult, då ska vi tänka om? Nej. Fy för sådana som du. Sitta där och tillrättavisa med elakheter som stöd. Skäms.

  För det andra, ”Vill inte göra dej ledsen men du är så himla mycket sötare utan både läppförstoringar och svartmålade ögonbryn.” – Det där är något som DU tycker, varför skriver du det som om det vore fakta? Och vad säger att Paulina väljer att göra det hon gör för att bli ”sötare”, hon kanske vill ha stora läppar bara, hon kanske inte funderar på vem som ska tycka att hon blir mer eller mindre söt med ”läppförstoringar och svartmålade ögonbryn”. Även här irriterar ditt antagande mig, att allt vi gör, gör vi i en strävan att bli sötare, snyggare och mer populärare. Jag själv till exempel, klipper inte av mig håret för att bli syggare, jag gör det för att jag har lust. För att jag vill. Inte för att passa in i en norm som säger att långt hår är snyggast och att lagom är bäst.

  Och så till sist, är det inte lite förminskande att ”lilla gumman” någon? Det tycker jag. För mig känns det som en form av maktutövande, sådant tycker jag är fult och nedsättande. Används ofta av män gentemot kvinnor. Jag tycker att det börjar bli dags att vi kvinnor lyfter upp varandra istället för att förminska varandra.

  Reply
 9. Lizette mars 30, 2012 at 12:50 e m

  Fan vilken dubbelmoral du kör med.
  Du snear på Kissie för hon är ”fejk” men du är ju precis likadan, läpparna och vill göra tuttarna. Snart ser ni båda lika hemska ut & kan ta varandra i handen.

  Två trashes i en smäll 😉

  Reply
 10. hanna april 11, 2012 at 9:13 e m

  ååh jag vill också göra ! Men vet inget bra ställe i göteborg. och man vill ju inte gå till vem som helst heller 🙁 fyller man på var tredje månad?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *