FRIDA

Har inte kunnat blogga så jättemycket idag men jag har faktiskt en bra ursäkt! Uh uh uuuh 🙂 Idag har jag haft över tidningen FRIDA som har hängt här och gjort ett roligt reportage tillsammans med mig och Daniel Paris, riktigt roligt faktiskt…det är kul att göra roliga saker för tidningar och idag har varit en riktig toppendag!

Vi har bland annat klätt ut oss (?!) och sen så har vi rockat mitt kök och lagat mat tillsammans med reporterna! Gjorde en vild sallad som blev riktigt god, i nästa nummer av FRIDA kommer ni se hur det blev, kommer så klart även att lägga ut det på bloggen.

Tänkte vila lite och sen ska jag och Daniel ha filmkväll, jag är sugen på en komedi eller en ”college film” typ…känner mig på amerikanskt humör haha…hoppas ni har en fin kväll babys! Bjuder på en liiiiten bildbomb från idag, oppa!


fina tjejerna från FRIDA…och min älskade kisse!

Jag är ”djävulen” och Daniel är ”ängeln”…precis som i verkliga livet! eller? 😉

Rockade en sallad ur Daniels Kokbok!

…i mina nya klackskor från annaamanda.se


😉
Dags att äta! blev asgott!

Mitt lilla hjärta och jag!

(Visited 11 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Selma mars 22, 2012 at 7:43 e m

  Kan du SNÄLLA sluta skriva ”uh uh uh” hahaha.. i varje inlägg alltså, så sjukt störigt

  Reply
 2. my mars 22, 2012 at 8:30 e m

  Gud så kul! 😀

  Reply
 3. Pauline mars 22, 2012 at 8:33 e m

  Kika in på min blogg, jag är SVERIGES VACKRASTE :**

  Reply
 4. Louise gbg mars 22, 2012 at 8:36 e m

  Hej paowiiiii:P <3333 ville bara säga att duva extremt söt idag och att du är en stor förebild :)<33

  Reply
 5. sara mars 22, 2012 at 11:35 e m

  gud vilken fin katt:)fin lgh med. lyxigt med frida p besl

  Reply
 6. paula mars 22, 2012 at 11:49 e m

  Du passar skit bra i gult. 🙂

  Reply
 7. helen mars 24, 2012 at 4:34 e m

  Hej!

  undrar hur det går i letandet efter en katt kompis 🙂

  Reply
 8. Lisa mars 24, 2012 at 4:37 e m

  Jag skulle dö om jag hade fått ligga under dina skor!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *