Gamla videos.

Fan vad jag saknar Thailand. Fast den här gången vill jag bara åka dit för att chilla. Med en kompis, ingen tjurig pojkvän. Haha kolla abara hur glad mitt x är här..

 

såhär duktig är jag på att åka skiodor..

när jag ser den här fattar jag vrf jag gjorde slut med mitt x 😉 hahahah!

en video när jag epilerar benen.. AJ!

jag och Amir för länge sen.. Kolla bara hur fet han var.

(Visited 158 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. k1ng 00a30F aSt0ckh0lm mars 21, 2012 at 5:22 e m

  Kolla in DAGENS NAKNA, Glöm inte att rösta… 1 till 10 🙂

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla in DAGENS NAKNA, Glöm inte att rösta… 1 till 10 🙂

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla in DAGENS NAKNA, Glöm inte att rösta… 1 till 10 🙂

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla in DAGENS NAKNA, Glöm inte att rösta… 1 till 10 🙂

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla in DAGENS NAKNA, Glöm inte att rösta… 1 till 10 🙂

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla in DAGENS NAKNA, Glöm inte att rösta… 1 till 10 🙂

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla in DAGENS NAKNA, Glöm inte att rösta… 1 till 10 🙂

  Kingofstockholm . blogg . se

  Reply
 2. my mars 21, 2012 at 6:37 e m

  hugo = jävla svin
  riktig tur att ni inte är tillsammans längre!

  Reply
 3. Nara mars 21, 2012 at 7:12 e m

  roligt med gamla videon! Bara att man lyckas att spara dom:)

  kolla gärna min blogg, öppnar egen webbutik snart:)
  http://www.narabella.com

  Reply
 4. a mars 21, 2012 at 7:30 e m

  Så jävla taskigt, tänk så säger man så om dig ” kolla bara så snea tänder du har” kind

  Reply
 5. jennifer mars 21, 2012 at 7:32 e m

  men paow, lämna hugo ifred så lämnar han dig ifred

  Reply
 6. Astri - campusfjortis mars 21, 2012 at 8:37 e m

  men varför lägger du ut massa klipp på honom? Får en känsla av att du inte kommit över honom för fem öre.

  Reply
 7. M. mars 21, 2012 at 8:43 e m

  För att hon vill tjäna pengar såklart och hon vet att folk lägger sig så fort hon tar upp Hugo.
  Sviker läsarna dig Paulina?

  Reply
 8. D. mars 21, 2012 at 9:17 e m

  Det skulle verkligen vara jättegulligt om du svarade på den här kommentaren.. Jag har nyss blivit lämnad av min pojkvän och han var verkligen mitt ALLT. Jag har tydligen aldrig märkt hur dumt jag betett mig mot honom, jag är dock medveten om att jag varit otrogen och det var nog där han började tappa känslor och tilliten och nu tyckte han bara inte att det funkade längre. Han var allt..och jag kan inte vara utan honom, kompis är det närmsta honom jag kan komma just nu men han säger att det aldrig mer blir mer igen. Men jag är beredd på att vänta för alltid, han är så speciell. Saknar allt vi gjorde och allt med honom..allt jag vill är att få tillbaka honom. tror du att det finns någon chans?..

  Reply
 9. Petraaaaaaaaaaaa mars 21, 2012 at 9:45 e m

  allts¨å jag måste bara veta. vilken låt är det i början på videon?
  ”one night one night stand one night one night stand”

  låten har betydelse, men nu hittar jag den inte längre. HJÄÄÄLP!!

  Reply
 10. A.c mars 21, 2012 at 10:55 e m

  Oj. det var ett grymt omoget inlägg..

  Reply
 11. okj, mars 21, 2012 at 11:25 e m

  vill oxå veta vad låtarna heter både den i början och slutet!!!

  Reply
 12. saaarah mars 22, 2012 at 3:18 e m

  Kul för hans tjej om hon skulle se de där. Men de är väl din mening antar jag.. evil..

  Reply
 13. Djina mars 22, 2012 at 4:40 e m

  Hahaha, va meningen me detta inlägg o videon ett bevis på hur du saknar hugo? för du skrev fan vad jag saknar thailand? o sen ett video inlägg i thailand o resten med hugo? Paulina det är inget att skämmas över om du inte kommit över honom.. Och varför lägga up en video där hugo kallar thailändare för jävla idioter? han sa ju det i första videon dom serverar ris med ris vilka jävla idioter? haaahha patetiskt. Jag har läst din blogg i ett år nu och när du och hugo var tillsammans var det mycket mer intressant o läsa du uppdaterade med roligare text mer bilder och så. Nu gör du knappast något du uppdaterar dåligt och dina texter e lång tråkiga dina bilder där också.. Komigen nu! upp på benen igen 😉

  Reply
 14. Smilla mars 22, 2012 at 4:54 e m

  Han kanske var skittrött på dig!

  Reply
 15. Jag bitchez mars 23, 2012 at 7:02 e m

  Jag tror att paow har känslooooor kvaaaar ncncn vafan gå över honom nu han har en fucking tjej ………………….girl 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *