Moore.se

Där får ni, alla avundsjukisar som säger att jag ska hålla på och vika ut mig och sånt nu när jag hamnat i ”klorna” på Bingo….dem gör ju inte ens sånt längre 🙁 haha! Och jo det är visst så ,det står i en seriös tidning! Klicka häääär för att läsa artikeln, Moore times!

 

 

(Visited 192 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Matilda mars 15, 2012 at 3:54 e m

  hoppas du får en bra dag!
  kramar

  Reply
 2. Bride mars 15, 2012 at 4:02 e m

  I Augusti 2011 flyttade jag till London för att börja arbeta på ett destination management company med fokus på gruppresor. Bloggar och uppdaterar många gånger om dagen med bilder och härliga inspirerande inlägg från mitt underbara liv i metropolen London!

  Reply
 3. LOW mars 15, 2012 at 4:03 e m

  Det lär ta typ 1 sekund tills dom går i konkurs. Teknik och sånt finns det redan en hel KANAL om, nämligen Discovery channel och ang moore-brudarna? Ja internet är redan FULLT av porr så dom lär ju inte kunna försörja sig på sånt haha

  Och sen fattar jag inte varför dom inte bytte namn och har kvar ”MOORE”?! Haha alla vet vad den tidningen handlar om så det är bara pinsamt. Pinsamt också att ha med Kenzas bilder, hon är ingen utvikningsbrud. Ni borde frågat henne om lov

  Reply
 4. my mars 15, 2012 at 4:10 e m

  haha jaa, nu kan ju alla hålla käften!

  Reply
 5. Charlotte mars 15, 2012 at 4:20 e m

  Hahahaha, ja du Paulina där fick dom som sa massa skit om dig angående ditt nya samarbete med Bingo. Folk drar så förutfattade slutsatser så det är hemskt!
  Och om du nu skulle göra ett fotitreportage med Bingo så vet man att det blir smakfullt i alla fall!

  Keep up the good work girl!

  Reply
 6. Emma Andersson mars 15, 2012 at 5:15 e m

  Kolla gärna in min blogg som handlar om hur det är att träna kampsport på en hög nivå i 15-års ålder, och även mitt vardagsliv!

  Reply
 7. getpalmd mars 15, 2012 at 8:40 e m

  Jag tycker Bingo gör så jävla fina bilder att de flesta sk utviksbilder jag sett av honom ser ut som konst… vilket inte är helt dåligt! På det sättet blir ju det hela lite mindre tabu om någon kan konsten att göra en naken kvinna vacker och sexig utan att hon ser billig / porrig osv ut.

  Reply
 8. sanna mars 16, 2012 at 2:11 e m

  Hej sötnos,

  Jag har tävlingar uppe på bloggen! Så kika in och var med, du har ingenting att förlora ju. 🙂 Det är ganska stor chans att vinna eftersom och det är inte många som är med och tävlar.

  Vinn jätte fint örhänge, från Demain Design! – http://socosy.blogg.se/2012/february/vinn-demain-design-orhange.html#comment

  Vinn valfritt smycke! http://socosy.blogg.se/2012/march/vinn-valfritt-smycke.html#comment

  Om du följer mig på bloglovin’ så missar du inga tävlingar eller modetips, och om du lämnar en kommentar med vilket nummer som följare du blev så lägger jag såklart till dig med. KRAM

  Reply
 9. sandra mars 17, 2012 at 11:02 f m

  damn du är så sjukt vacker både med smink & utan. (y)

  Reply
 10. Rebecca mars 21, 2012 at 5:35 f m

  Är tuttarna äkta?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *