Hej på er :)

Oppa, oppa, oppaaa! Studsade ur sängen denna morgon för att vi har SOOOOOOOOOOOOOL ute!!! Nåja…”typ” iallafall men jag vill inbillda mig att vi har sol ute… Jag vill även inbillda mig att det är typ 30 plusgrader och att man kan ha shorts och linne… Vore typiskt mig att typ ”vilja” det så mycket att jag skulle kunna gå runt så bara för saken skull… Får se hur dagens outfit ser ut idag sen 😉 Haha skämta!

Vaknade för ett tag sedan faktiskt…var ute en sväng igår och dansade lite som ni kanske anade i inlägget under, drog förbi några ställen och tog kanske två glas vin, gillar typ inte att dricka alkohol längre så det blir inte så mycket av den varan när jag är ute nu. Faktiskt inte…Hahaha shit…”Fjortis-Paow” för flera år sedan skulle skämmas men men, ska ta en dusch och fixa lite här hemma, sen ikväll är jag bortbjuden på middag med några vänner! Puss på er! OCH GOOOOOOD MORGOOOOOOOOOON!


Bild från igår, boom boom Paow – lånad från Stureplan.se

(Visited 46 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Nara mars 24, 2012 at 12:01 e m

  söt du var på bilden:)

  kolla gärna min blogg. öppnar egen webshop, ska sälja kläder, smycken, skor m.m
  http://www.narabella.com

  Reply
 2. tesseey mars 24, 2012 at 1:47 e m

  NU har jag frågestund på min blogg!!
  och det skullle vara jätte roligt ifall någon/några av er ställde några frågor 🙂
  http:/tesseey.blogg.se
  kram // tesseey <3

  Reply
 3. Maria mars 24, 2012 at 6:01 e m

  Vacker kvinna! 🙂

  Reply
 4. evelina mars 24, 2012 at 6:07 e m

  inbilla lilla du, inte inbillda 🙂

  Reply
 5. am mars 24, 2012 at 10:03 e m

  Du är sjukt snygg!

  Reply
 6. Linnea mars 25, 2012 at 6:29 e m

  shit man kan knappt tro att det är samma Paulina när man kollar på gamla bilder… du ser mycke mognare ut nu & är grymt snygg!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *