6 Comments

 1. Malin mars 10, 2012 at 9:53 e m

  Då var det inte bara jag som röstade på Danny 😉

  Reply
 2. my mars 10, 2012 at 10:10 e m

  fy faan vilken tur att loreen vann istället för danny! 😀 yeaah

  Reply
 3. yeeess!! :D mars 10, 2012 at 10:44 e m

  loreen har redan vunnit 😀 jag är så himla glaaaaaaad!! 😀

  Reply
 4. L mars 10, 2012 at 11:49 e m

  Hej Paulina! Jag och min pojkvän har precis gjort slut. Jag har aldrig varit såhär ledsen i hela mitt liv. Efter att ha spenderat med än 1 år tillsammans med honom så är det ju självklart jättejobbigt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har fortfarande sjukt starka känslor för honom, eller så är jag kanske kär i kärleken.. Jag vet inte. Han var min första pojkvän och allt är helt nytt för mig. Han tog min oskuld, han lärde mig massa saker och han fick mig att känna mig fin och bra varje dag även om jag blev orättvist behandlad på slutet. Åååh att tårarna aldrig tar slut…
  Jag undrar om du har några tips på hur man ska göra För att försöka komma över någon. Du och Hugo gjorde ju slut och du har lyckats blivit så otroligt stark nu, beundrar dig för det. Han är känd, spelar ishockey och är en lovande ungdomstalang och det gör att han dyker upp här och där på affischer och tv osv… Hur ska man hantera detta? HJÄLP MIG SNÄLLA!!!!
  Kram till dig från en väldigt sårad tjej… <3

  Reply
 5. Hilda Mattisson mars 11, 2012 at 12:30 f m

  Själv hejade jag på både loreen och danny, lite mera på loreen kanske hahha!

  Reply
 6. Hanna mars 11, 2012 at 1:03 f m

  Jag kollar inte på melodifestivalen, har la blivit som en slags strejk för det går sååå sjukt dåligt för sverige varje år haha! Men Loreens låt är faktiskt riktigt bra! & Danny är riktigt snygg!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *