My life in video

Jag tänkte visa er några gamla videos som betyder mycket för mig 🙂 på gott och ont såklart…bjuda på mig själv helt enkelt, det är sjukt kul!

Och så behöver folk inte gnälla över att jag bara lägger upp videos för att tjäna pengar bla bla bla, för det gör jag inte. Jag lägger ut videos för att jag tycker det är kul att ni får se mig och nå ut till er på ett sätt som känns ”live” liksom, och det går snabbare på te.x videofy än youtube. Men de här videosen är iallafall via youtube så dont worry bitches!


En videoblogg jag gjorde innan jag åkte till Göteborg! tror faktiskt det var första gången jag var där? och jisses vad liten jag var här…hade precis varit med i Aschbergs program, kommer ihåg att jag inte tog så jättemycket plats i det programmet som jag brukar göra och pratade lite om det innan, det var nog för att jag typ aldrig varit med på TV innan…nu är jag mer van.


Testade på ”hippie” bandet ett tag och gjorde ett videosvar till folk som plötsligt började klaga på min hårfärg? sjukt haha men kommer ihåg att jag loggade in en morgon och hade fått jättemkt kommentarer över att mitt hår såg grått ut typ, aja…fixade till det iaf! Brydde mig om taskiga kommentarer då…why? Inget man ska göra! Tips till er bloggare!


Videoblogg innan fest! Såklart gjorde man en video innan man skulle ut och festa, var ju typ stolt över det på den tiden…omg fjortis times! nää skoja bara, gjorde jättemycket videobloggar ett tag men min dator VÄGRADE samarbeta med mig, som ni hör i den här videon haha!


Fick en ”galen stalker” efter mig som gjorde roliga videos till youtube om mig…sjukt att vissa folk trodde det var på riktigt? det här är den absolut roligaste av dem! Jag och Lassie 😉


Hade illblondt hår och rockade pälsväst..det här var alltså flera år sen och jag var bland de första som hade en sån! Och neeej nu menar jag inte typ ”omg jag var först alla härmar mig bla bla” utan mer att jag faktiskt var först och det är sjukt kul att det blev en så hypad grej att folk springer runt i dem än idag 🙂 oppa!

färgade håret brunt för första gången och var kär i det…i ungefär två dagar sen ville jag bli blond igen! Sitter här och typ klagar på att inga av mina kläder passar för att ja e mörkhårigt? ehm…what? men gillar den ändå för att jag älskade min sminkning här! Brunt hår is the shit i know…but maybe not for Paow bitches, uh!

(Visited 171 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Emilia mars 27, 2012 at 4:02 e m

  Brunt hår är fucking jävla sexigt på dig juuuu!

  Reply
 2. Nara mars 27, 2012 at 4:19 e m

  roligt med alla gamla videon. Nostalgi!

  kolla gärna min blogg. öppnar egen webshop inom kort kommer att sälja kläder, skor, smycken m.m
  http://www.narabella.com

  Reply
 3. Miss Dior mars 27, 2012 at 4:21 e m

  Följ mitt liv som Miss Dior. Kör en nystart + Tillbakablickar på höjdpunkterna
  En unik blogg som tipsar om allt från stil och hår till självförtroende.
  Men det viktigaste av allt – kampen mot det sjuka kroppsidealet!
  http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

  – efter att ha medverkat i bla Paow’s blogg + flera kampanjer om kroppsideal
  – vattenkriget med BB deltagare
  – Om ni är awesome – gå med i min facebook grupp ”Bloggbitches!~” och ta del av massa coola grejer 😉
  http://www.facebook.com/groups/103713513091618/

  Reply
 4. ff mars 27, 2012 at 4:22 e m

  vad fan har du gjort med din näsa? Du ser ut som kissie (bilden under). SLUTA FÖRSTÖRA DIG SJÄLV GENOM ATT SPRUTA IN MASSA SKIT I DIG

  Reply
 5. hespero mars 27, 2012 at 4:31 e m

  haha jag älskar videon när datorn pratar! 🙂

  Reply
 6. adde mars 27, 2012 at 8:03 e m

  hahah du var ju så porrig då!

  Reply
 7. Sofia mars 27, 2012 at 11:43 e m

  Jag gillade ditt sätt att klä dig på den tiden. Du var kreativ och hade en häftig och lite annorlunda stil. Förövrigt har jag en exakt likadan pälsväst faktiskt HAHAHAH. Fast jag hade ingen aning om att alla hade såna när jag köpte den, det märkte jag först efteråt.. Inte konstigt att många köper de västarna dock, de kostar ju bara 400 kr. 🙂

  Reply
 8. asddsa mars 28, 2012 at 4:52 e m

  Du va 10 gånger snyggare förr !!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *