Nu blir det sleepy times!

…haha mer speedad tjej får man leta efter, men idag har jag känt mig sjukt duktig! Blev en liten ”plock middag” ikväll bestående av glass och chips och salsa och det där med att tvätta kläder? det får vänta tills imorgon helt enkelt…hade helt enkelt ingen ork till det idag, men imorrn så! Har dessutom ett viktigt möte och så ska jag vara på kontoret en del så det kommer bli en bra dag!

Kvällen spenderades hemma hos Rosie där vi kollade på Den Sista Dokusåpan som var riktigt grym! Jag kommer kolla på varenda avsnitt, skönt med något annorlunda på TVn och jag är taggad på mer! Efter serien hängde vi lite och snackade skit och jag signerade Rosies gips, stackarn har ju brutit foten 🙁 och nu ska jag ta en dusch och sen blir det sängen, ska bli så sjukt skönt att sova! uuuh 🙂


Halvrisig bild, jag vet…Men vi hade det så mysigt ikväll att jag faktiskt inte bryr mig om det 🙂

(Visited 18 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. Anonym mars 7, 2012 at 1:16 f m

  ni verkar ha det så mysigt helatiden! 🙂

  Reply
 2. Mathias Andersson mars 7, 2012 at 4:17 f m

  Du ser inte halvrisig ut, du ser bara mysig ut. Jag skriver om ”dom är bara avundsjuk”-människorna idag. Kolla in

  Reply
 3. hedvig mars 7, 2012 at 7:36 f m

  Ha en trevlig dag idag världens bästa PAOW:)

  Reply
 4. Rozi - In Aussie mars 7, 2012 at 8:34 f m

  varför la du aldrig uppen bild när du hade klippt av ditt hår… kan gissa det säkert hade kunnat bli sketsnyggt… or? hade varit kul o se iaf…. kanske borde du testa kort hår? klippt av en frisör såklart men… du är smal och liten, paris hilton passar svin bra i det.. det gör nog du med…. ni har samma lilla kropp…… visa bild hun.. <3

  Reply
 5. Stephanie Aminoff mars 7, 2012 at 8:42 f m

  Jag behöver hjälp… Hur ska jag kunna svälta mig så jag går ner i vikt snabbt? Jag måste verkligen ha hjälp för jag får höra så ofta att jag är tjock 🙁
  GE MIG TIPS!!
  http://nattstad.se/aminoffs

  Reply
 6. Monira mars 7, 2012 at 9:39 f m

  Innan du väljer att ignorera detta så ta dig 1 min av ditt liv för att förändra ett annat. http://www.Kony2012.com är hemsidan som kommer att röra till ett virrvar av känslor och få dig att inse vad som behöver göras i världen för att stoppa Ungdomar som dig och mig från att mörda sina egna föräldrar under tvång, våldta, mörda, enbart pga av EN MAN. KONY!
  Och alla som läser detta, 2012 är VÅRT ÅR. Året då VI, den yngre generation, gör allt som står i vår makt för att hjälpa våra bröder och systrar i Afrika.
  Nu räcker det, let’s do this!

  Reply
 7. emma mars 7, 2012 at 11:13 f m

  Vad mysigt 🙂 Hoppas du får en fin dag!

  Reply
 8. Astri mars 7, 2012 at 11:24 f m

  Det verkar ju sämst!
  Vem fan går med på det?

  Reply
 9. my mars 7, 2012 at 2:50 e m

  riktigt bra var de! 🙂 (kunde ha varit bättre) men who cares? kommer ju fler avsnitt, haha..

  Reply
 10. Hanna mars 7, 2012 at 5:29 e m

  jag såg också på den sista dokusåpan sjukt äcklig med zombies men ändå hade den humor<3

  Reply
 11. vic mars 7, 2012 at 7:26 e m

  damn va snygga du är 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *