Rhodos :)

…det är nog dags för mig att redan nu fundera på att hyra ut min lägenhet i sommar för jisses vad mkt resor jag ska på! Kommer bli en grym sommar och jag ser verkligen fram emot den! Först Magaluf i slutet av maj…och sen lyxhotell i Palma i augusti och nu har jag och Daniel Paris bokat en resa till Rhodos i slutet av juli också! Oppaa.

Vi bokade via Rhodosresia som har ett stort hotell på Rhodos som är femstjärnigt och har nära till stranden, partygatan och all shopping! Kommer shoppa en hel del…taggmode! Dessutom arrangerar dem fester och sånt på PACHA som är känt över hela världen och så kan man göra annat roligt via dem, som att åka på lyxyacht och sånt! oppaaa, jetset times! PÅ deras hemsida rhodosresia.se finns en rolig film för er som vill se och så kan ni vara med och tävla om resor genom att gilla dem på facebook, wuhuu!


Vill. Åka. Nu.

😉

Cool huh? uh uh uuuh 😉

<3

(Visited 134 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. Sandra mars 4, 2012 at 9:35 e m

  Hej! Ta gärna en titt på min modeblogg 🙂

  Reply
 2. L mars 4, 2012 at 9:37 e m

  Haru gjort bröst?:/

  Reply
 3. my mars 4, 2012 at 9:42 e m

  Gud så kul! 🙂

  Reply
 4. Mini mars 4, 2012 at 9:43 e m

  Du va sjukt vacker som brunett 🙂

  Reply
 5. Nara mars 4, 2012 at 9:46 e m

  Fina bilder Paow:)

  Nu har vi fått in klänningar till salu!:) Kika in på bloggen för att se dom!
  http://www.narabella.com

  Reply
 6. Lina mars 4, 2012 at 10:16 e m

  Du kanske ska vänta med att skaffa en kattunge till i höst då? 😀

  Reply
 7. Louise mars 4, 2012 at 10:35 e m

  Shit va härligt de ser ut!! 🙂

  Kika gärna in på min blogg 🙂 Läs om as snygga solglasögon och om Avicii! thebeatinme.blogg.se , Glöm aldrig de!! 😉

  Reply
 8. annka mars 5, 2012 at 7:44 f m

  Du är så fruktansvärt impulsstyrd,ena dagen är du brunett,andra blond,hoppsan jag råkade visst klippa av mitt hår o mina nya extensions.Du vill ha en katt till fastän den du har inte mår bra,den fick lida mycket förra vårensommaren då du inte var hemma alls.Inte f-n var den på nåt lantställe.Du ska inte ha något djur för du kan definitivt inte ta hand om dig själv.
  ja nu vill du ju resa o ska dels vara borta på barakademin o sen på nån semester med Daniel P

  Reply
 9. Louise mars 5, 2012 at 8:26 f m

  Rhodos låter skit kul! Aldrig varit där men har varit i Marmaris som ligger ungefär 20 minuter därifrån. Det ligger tvärsöver havet i Turkiet. Där har jag varit massor av gånger och dom har fetaste bar-gatan kallad barstreet. Rekommenderar STARKT att ta färjan ifrån rhodos till marmaris över en natt och testa deras strippstänger 😉

  Reply
 10. erica mars 5, 2012 at 8:40 f m

  katterna då?
  prioritera lite.
  de mår inte bra av att flytta.

  Reply
 11. Linnea mars 5, 2012 at 8:48 f m

  Första bilden är väl inte från Rhodos, det är väl från Korfu (en annan grekisk ö) och platsen Paleokastritsa?

  Reply
 12. malinnilssonk mars 5, 2012 at 11:11 f m

  Vi var på rhodos 2009, vårat hotell syns på bilden! 😀 häftigt. Lätt bästa semsterorten jag varit på, skitnajs uteliv om man vill festa och om man vill ta det lugnt och bara ha semster finns allt för det också!

  Reply
 13. Frida mars 5, 2012 at 2:34 e m

  Först skriver du ett inlägg där du vill ha en katt till. Sen ett inlägg där du har bokat resor hela sommaren och kommer att vara bortrest.. hmm hoppas bara dom slipper flänga runt för mycket eller vara ensamma..

  Reply
 14. Mr.SBG mars 5, 2012 at 3:02 e m

  erica och annka: Hahahaha herregud vad menas med detta hat? Sluta deppa över grejer som hon gör, om ni mår dåligt av det vad gör ni då här ? 🙂 Folk asså..och annka låt henne klippa av sitt hår om hon vill? eller färga det brunt? WHO ARE YOU TO JUDGE? Folk dom har inget eget liv så dom måste sitta och hata på andra..

  Reply
 15. Emma mars 5, 2012 at 6:42 e m

  Det verkar väldigt själviskt av dig att skaffa en till katt när du inte har tid att lägga på den du har. Har du 2 katter blir det dubbelt upp med allt. Du måste tex tömma kattlådan ca 5-10 ggr per dag.

  Katterna behöver lika mycket tid med dig fast de är två. Du kan inte bara tänka att de har varandra.

  En katt lever ju upp till ca15-20 år. Du som är så ung ska säkert ut och se världen, bo utomlands ett tag, göra långresor osv. Det går inte med en katt. Ska du plugga nån annanstans i Sverige kan du inte tvinga in en katt i ett litet studentrum, om du ens får ha husdjur.

  Jag menar bara att du borde tänka efter lite innan du bestämmer dig för saker.

  Reply
 16. Anna mars 5, 2012 at 7:20 e m

  Vad kul att du ska åka till Rhodos ! Vart i Rhodos ska ni? Kramar från Anna

  Reply
 17. Fanny mars 5, 2012 at 8:44 e m

  Killerbody!!

  Reply
 18. Elin mars 5, 2012 at 10:09 e m

  Vilka ställen för 17 åringar är bäst i sommar? Rhodos, Palma , Zakyntos? Ge gärna tips! Puss

  Reply
 19. Sandra mars 5, 2012 at 10:23 e m

  Fyfan vad jag blir avis att du kan göra alla de här sakerna, hoppas du förstår hur bra du har det. själv har jag nytt jobb på en kundtjänst och har inga semseter dagar, plus att jag tjänar det du spenderar på en vecka på en månad och kommer inte kunna göra ett skit. Jag vill ju också leva när man är uuuuung men nej det kan man inte med ett vanligt jobb och sen är man för gammal för att göra ett skit. Inte för att du bryr mig men ändå, ville skriva av mig någonstans.

  Ha en förjävla bra sommar hälsningar bitterfittan

  Reply
 20. N mars 6, 2012 at 11:14 f m

  Skulle du behöva hyra ut lägenheten så hör gärna av dig, nyinflyttad i Stockholm, har korttidskontrakt idag så skulle vara super. Du kan ju maila om det skulle vara aktuellt så berättar jag mer om mig.

  Reply
 21. Marica! mars 6, 2012 at 8:46 e m

  Hej!
  jag älskar verkligen din blogg, du leker inte eller låtsas ha det perfekta livet, vilket jag älskar! alla mår vi dåligt ibland och det är okej!
  Jag skulle bli så otroligt glad om du svarade på en fråga jag har, jag är 17 och har bokat resa till Rhodos med ett par tjejkompisar i sommar, hur är det, vilka klubbar rekomederar du osv, vilka leggar och så? Rekomenderar du någon speciell parybåt? ja lite allmänt om party i Rhodos!
  många kramar! 🙂

  Reply
 22. Johana & Emelie mars 6, 2012 at 10:34 e m

  JAg tänkte höra med dig, gick in och kollade sidan där. Kostar det bara 3000 kr? asså är de biljett och de också eller vadå :)? asså flyget. fattar inte ? låter ganska billigt 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *