Snöar idag…

Hej på er! Sorry att jag inte bloggat så bra men jag råkade faktiskt radera min wordpress app från min mobiletelfon (skandal!!) så det blev svårt för mig att blogga! Mobilbloggsinlägg är ju lite av min grej också…ska ta tag i och fixa det snart så det är back to normal för er! sjukt irriterande bara…jag vet!

Vaknade upp och såg att snöat idag?? hur sjukt är inte det…det var liksom så varmt att jag svettades i söndags och sov utan täcke bara för att det var så varmt men nu är det snö på marken? Sverige är så oförutsägbart när det gäller väder…vaknade för ett tag sedan och har duschat och sånt…ska till kontoret och jobba pååå! Har sjukt mkt att göra :/ men det är kul det, jag gillar att ha mycket att göra faktiskt…

Eftersom att det snöat idag….tänkte jag bjuda på 3 snygga sommarbilder! 🙂 haha!


Jag och snygga kenza på plåtning 🙂

en till plåtning, älskar klänningen! och mitt mörka hår, iallafall på den här bilden

En halv sekund efter att den här bilden togs började jag gapskratta…därför får den vara med 🙂

(Visited 22 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. claudia mars 19, 2012 at 3:35 e m

  Så fina! 🙂

  Reply
 2. my mars 19, 2012 at 4:46 e m

  du passar som blond, men brunett ska du vara! så är de 😉 haha

  Reply
 3. Olivia mars 19, 2012 at 5:19 e m

  Var är Kenza?:)

  Reply
 4. Matildalind mars 19, 2012 at 6:30 e m

  skitfina bilder!

  & klänningen, hur söt som helst! var kan man köpa den? 😀

  Reply
 5. moijj mars 19, 2012 at 7:13 e m

  då var du fin !

  Reply
 6. Joss Ture mars 19, 2012 at 7:59 e m

  Tjusigt! 🙂 Hey det går inte maila till dig angående projektet. Har försökt 87 gånger 😉 men får felmeddelande. Är det någon annan adress? Kram joss

  Reply
 7. anonym mars 20, 2012 at 8:35 f m

  Kan du inte tipsa om vart man kan hitta söta sommarklänningar? Typ som den du har på den andra bilden och kanske några med lite ”mattare” färger? 🙂 hade varit soft för är sjukt sugen på att handla in några såna nu till våren/sommaren men har svårt å hitta!

  Reply
 8. Elin mars 20, 2012 at 11:18 f m

  Va fina ni är på första bilden! 🙂

  Reply
 9. Johanna mars 20, 2012 at 2:51 e m

  Måste skriva till dig att du är så otroligt snygg/vacker och så jävla söt.
  Förstår inte hur man kan se så bra ut, lite avundsjuk är jag allt=).
  Men måste också säga att jag älskar din blogg, läser den hela tiden.
  Sköt om dig, Kram

  Reply
 10. Emilia mars 21, 2012 at 1:37 e m

  Du borde verkligen ha mörkt hår du passar i det jätte mycket, söt i blond men du ser ut många andra.. just saying 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *