Tacos!

Ni vet när man har varit sugen på någonting hela dagen och sen ÄNTLIGEN äter det? obeskrivlig känsla…som att komma till himlen typ. Det var exakt det som hände idag…gick runt och var så LÄSKIGT tacossugen att det typ var det enda jag kunde tänka på…och vad tror ni jag åt precis? TACOS! såååå gott! Med massa salsa och guacamole i mjukt bröd…var inte så sugen på taco-chips idag, brukar typ missbruka sånna annars…åt en hel med massa sallad och majs och ligger stendöd i soffan nu…

Snart dags för efterrätt också! En sann glass, cookie dough knäcker! Tacos är tråkigt att äta ensam så jag lagade myyyyyycket till min lilla sambo Daniel Paris och min fina granne Annica! Hon e fett skön och det kul att känna någon som bor i samma byggnad…vi kanske kan gå till tvättstugan tillsammans eller nåt? HAHA, vilken syn…


oppa!

min fina!

Känner mig lite anonym idag… 😛

dessert times!

(Visited 27 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. Ammi mars 25, 2012 at 10:03 e m

  Kan inte du göra ett inlägg någon gång med alla dina tatueringar? 🙂 skulle vara jättekul att se 😀

  Reply
 2. Ebba mars 25, 2012 at 10:08 e m

  Tjao! Har du och daniel Paris ett redigt förhållande?
  O ska du och nellie Berntsson träffas?
  Kram

  Reply
 3. {LUCY-EWELYN.SE} mars 25, 2012 at 10:43 e m

  Haha! Gud vad Ben & Jerry glassen ser stoooor ut! 😛

  Reply
 4. C mars 26, 2012 at 2:35 f m

  Bra val av glass där 🙂 🙂

  Reply
 5. emma mars 26, 2012 at 8:32 f m

  Den känslan är så härlig, när man får äta det man längtat efter hela dagen!!: ) Mums!

  Reply
 6. tess mars 26, 2012 at 9:31 f m

  Åhh godaste 😀

  Reply
 7. ellinor mars 26, 2012 at 10:31 f m

  vad har hänt med ellen?

  Reply
 8. LA mars 26, 2012 at 10:37 f m

  Hej

  Jag vill inte på något sätt spamma din blogg med länkar eller göra reklam för mig själv.
  Jag skickar dock en länk på en video som jag har gjort kring en fråga som jag brinner för, och
  vill påverka att förändra. Kolla gärna in den, om du också vill förändra kan du skicka vidare videon.

  Jag gör detta för att jag vill uppmärksamma och få så många som möjligt att se mitt budskap,
  om det kan göra nån skillnad!

  http://lolloann.blogg.se/2012/march/caveman-vs-2012-2.html#comment.

  Jag hoppas du får en riktigt måndag,

  och tackar för/om jag får publicera detta i ditt kommentarsfält.

  Mvh

  Louise

  lolloann.blog.se

  Reply
 9. josefin mars 26, 2012 at 10:48 f m

  alltså kan du börja uppdatera mer och roligare? alla andra kändisbloggar går om dig nu för tiden för din blogg är inte alls rolig längre :s

  Reply
 10. Sara mars 26, 2012 at 10:50 f m

  Hej! Ville bara tipsa om min blogg där du nu kan TÄVLA om att vinna Gratis Personlig Träning & Kostrådgivning anpassat efter dig, ifall det är något du fått och funderat på, så passa på 🙂

  Tänk på saken o kika gärna in!

  http://sarakvarnfall.myshowroom.se/tavling/

  Reply
 11. SARA'S HEMLIGHETER mars 26, 2012 at 1:07 e m

  Hej! I min blogg skriver jag anonymt om mitt liv och saker jag varit med om, med målet att nå ut till andra i samma situation. Jag skriver bland annat om hur jag som trettonåring blev våldtagen av en person som stod mig väldigt nära.. Förlåt om du inte gillar sånahär kommentarer, men det skulle betyda mycket för mig om du kikade in på min blogg! Kram 🙂

  Reply
 12. Amanda L mars 26, 2012 at 1:10 e m

  Gör egen guakamole istället! Det blir mycket godare.
  köp avokado o blanda antingen med guakamolekrydda (sån påse vid tacohyllan) eller gör en helt egen och blanda i vitlök, citron och lite salt o peppar (:

  Reply
 13. Amanda mars 26, 2012 at 4:40 e m

  åh vad gott det ser ut! älskar tacos! 🙂 skit i alla dumma kommentarer, din blogg är den bästa, power till dig tjejen! <3

  Reply
 14. Beatrice - mamma till William mars 27, 2012 at 10:00 f m

  Läste precis ditt inlägg om spökena, jag tror också fullt ut på spöken och det var riktigt spännande att läsa vad du har varit med om. Jag själv har aldrig upplevt något starkt, vet inte om jag skulle vilja det heller.
  Men det jag skulle tipsa dig om egentligen var att inte ha ljus över element. Då smälter ljusen av värmen från elementet. Inte alltid man tänker på det, men ville tipsa dig 🙂 Kram på dig!

  Reply
 15. J mars 28, 2012 at 1:12 f m

  Åhh, vart har du köpt din balla tröja?!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *