The fabulous life of Paow & Daniel Paris

Vad händer en sån här fantastisk måndagskväll då i mitt fantastiska fashionbloggliv!? Fika på Stureplan? Manikyr? SPA times? Drinkar på något fint hak? Njaa inte riktigt…tänk mer åt hållet storstädning och matinhandling! HAHA! Älskar´t…

Mitt liv är så fabulöst… NOOOOOOOOT, men det behöver ju också göras, köpa sköljmedel, tvättgrejer, sprayer och sånt..viktigt att ha rent hus! Men det går i perioder för mig, ibland ser det ut om ett bombnedslag här hemma! Gillar att ha det rent och snyggt dock och garderoben måååste vara i ordning, det är ett måste! I like my money where I can see it, hanging in my closet 😉 uuuh!

Ska sussa snart så jag kan gå upp tidigt till kontoret, massa roliga saker på gång nu…kul att så många är intresserade av mitt nya projekt, fortsätt maila in tjejer! Bjuder på en liten bildbomb innan läggdags, enjoy!


Paparazzi times!

Handlar mat i högklackat gör väl alla? 😉

Mitt lilla busfrö! 🙂

På min väska rockade jag en pälstofs från d.m retro.se

Haha våra kassar..blev hämtade av pappsen för att de var så jäkla tunga…

Handlar nästan alltid här, öppet till 23, perfekt för nattugglor som jag

Daniel Paris <3 Paow.se, jag borde sälja såna här tischor!!!

Nattmacka 🙂 🙂

(Visited 95 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. Ida mars 12, 2012 at 10:32 e m

  Skitfina skor!

  Reply
 2. Sofie mars 13, 2012 at 2:04 f m

  Jag trodde jag var ensam om att handla i högklackat! you go paow ;3

  Reply
 3. claudia mars 13, 2012 at 6:53 f m

  såå fin 🙂

  Reply
 4. Linda mars 13, 2012 at 7:04 f m

  Fina skor 🙂

  Reply
 5. Natalie mars 13, 2012 at 7:15 f m

  Alltid lika fin paulina!

  Om du eller någon annan är intresserad av att köpa svart löshår för 550 kr kika gärna in på min blogg då kram

  Reply
 6. emma mars 13, 2012 at 9:42 f m

  Haha nice 😉 jag har också såndär städperioder 🙂

  Reply
 7. Minna mars 13, 2012 at 10:24 f m

  Hej paow. Hur tusan kmr man över sitt ex? Vi har dejtat lite igen, men det verkar som att jag vill mer än honom…så hur släpper jag taget å går vidare? Kram från ledsen tjej. Å hoppas du har en bra måndag!

  Reply
 8. ellinor mars 13, 2012 at 12:06 e m

  skit fina skor! vart har du köpt dom?:)

  Reply
 9. Emma mars 13, 2012 at 12:39 e m

  Dagens blogg tävling har startat hos mig! Ni hittar tävlingen här: http://NATTSTAD.SE/DAGHJORT
  Jag avslutar tävlingen ikväll, och jag tycker att DU ska vara med! 😀

  Reply
 10. Emma mars 13, 2012 at 3:53 e m

  hejsan 🙂 När jag försökte maila dig angående ditt projekt men efter ngr timmar fick jag ett mejl där det stod att mitt mejl va ”delayt” kan det funka ändå eller ska jag mejla en gång till? 🙂
  Puss!

  Reply
 11. thai mars 14, 2012 at 1:49 f m

  thailändsk kvinna söker älskar.write mig att veta mer om mig.
  Jag talar inte svenska.
  email: [email protected]

  Reply
 12. Linnéa mars 16, 2012 at 2:10 e m

  Hejsan Paulina! Du bara måste berätta vart du köpt dina skor, Sjukt snygga e dom. 😀 Kram på dej

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *