Tror ni på övernaturliga väsen?

Okej det här kanske låter helt sjukt. Men jag tror på spöken. Jag har vart med om helt ofakarliga saker. Har en vän som kan spå och ha sig. Han kan kolla in i folks ögon och berätta deras djupaste hemligheter, han kan spå i kort och ”häxa” folk. Jag vet inte riktigt om jag tror på det. Men när han berättade en sak för mig som har omöjligen skulle kunna veta, eftersom jag knappt kom ihåg det själv. När jag var sex år gammal så tog min granne livet av sig. Har bara en hemsk bild av det eftersom jag såg henne ramla ner. Nu så kommer jag inte ihåg det egentligen, men jag har det någonstans i bakhuvudet. Det gör lite ont i mig när jag tänker på det. Det sa han till mig, rakt ut. Första gången vi träffades. Och jag bara WTF? Är det på riktigt.

Han håller på med någonting som kallas för ”ögat” som man kollar i olija och vatten. Och vad händer om man häller olija i vatten? Jo den flyter ju upp. Men är du ”ögad” så kan det göra så att du mår dåligt. Typ har en dålig dag, får ont i huvudet och bara allmän otur. Ögad kan du bli av kärlek, hat och avundsjuka. Men ögat funkar bara om du verkligen tror på det. Ögat försvinner så fort den personen försvinner ur ditt huvud.

Om du har ett ”välsningat” öga synligt så blir du inte ”ögad”..

Och nu ska jag berätta en grej som hände i Marbella i sommras. Vi åkte ju ner ett gäng, våran kompis tog med sig sina spåkort. Vi lekte med ljus och jag vet inte vad. Vi hörde folk som andades, hostade och gick när vi låg i sov. Och vi bodde i ett penthouse liksom. Där nere så var Steffis kompis, Lojsan där i marbella samtidigt. Som jag hatar av hela mitt hjärta, jag tycker att hon är så groteskt ful, & en elak människa som pratar skit om andra. Hon kollade väldigt konstigt på mig hela tiden och hennes ögon svartnade varje gång hon kollade på mig. Hon är ungefär en meter längre än mig, väger 30 kg mer och ser hemsk ut i ansiktet och är socialt missanpassad. Det är väl klart som fan hon inte får någon uppmärksamhet när hon beter sig så där. Och en kväll så fick jag tuppjuck på henne, på Steffis födelsedag. Och jag kallade henne allt dumt jag kunde och verkligen skrek hur vidrig jag tycker att hon är. Och då slog det tillbaka. Vi kom hem, fulla och glada. Benji går upp på övervåningen och lägger sig och sover. Och vi sätter och på balkongen och snackar skit och röker. Helt plötsligt så hör man glas som krossas, tallrikar. Först så hör man en tallrik, sen en till. Som om att någon kastade dom i väggen, en efter en. Och hur kan tallrikar som alltid stått på samma plats helt pltösigt skåpet öppnas och ramla ner. Dom ser ut att ha bilvit kastade i väggen på sidan för det låg glad på hela diskbänken som var mitt emot. Alla skriker ”beeenjiiiii” då springer han ner från övervåningen helt klarvaken och säger va. Alla kollade ögat och jag var ögad men det tog han bort. När jag sen sov på morgonen så vaknade jag upp av att det kändes som något högg en kniv i mitt bröst. Jag vaknade upp av att jag skrek. Flera gånger, jag kallsvettades och hade blodsmak i munnen. Tog av mig täcket och vaknade av att någon rev mig på kroppen. Då skriker jag ”hjälp” rakt ut så högt jag bara kan. Så Alexis kom in och sov med mig. Dagen efter som sa min ”häx” kompis att hon har hatat mig så smycket så att det spridit så dålig energi. För det small i dörrar. När jag stog i köket så kände jag hur någon la en hand på min Aaxel, och jag har aldrig blivit så rädd och gråtit så mycket i hela mitt liv. Då satte vi oss på våran stora altan, det var helt vindstilla.

Vi öppnade upp alla fönster och dörrar på nedervåningen. Vi skrev ner våra namn på ett papper och satte oss runt ett ljus. Höll varandras händer och läste upp en text, vrf vi gjorde det var för att ta bort ”den dåliga energin” typ skrämma iväg den . Och av våra namn så stog det lousie på pappret av det som inte blev bränt. Jag förstår inte hur det kunde bli så. Helt plötsligt så började det blåsa som fan, och gardinen ställde så rakt ut. Jag fick en obehaglig känsla i kroppen. Började frysa och och det rann tårar. Sen så kändes allt bra. Och vår vän sa till Steffi ” det är bara bra energi här nu. Dom där frukterna där, det är barn som lekar med dom. Det är bra energi runt dom” … Och då sa Steffi ” ja vi lekte med dom där jämt när vi var små”…


Här är två filmer där det händer en väldigt läskig sak. Det smäller i dörrar och är energikorn överallt…

 

Jag vet egentligen inte om jag tror på det. Men det jag upplevde var så overkligt. Det kändes helt sjukt.

Har ni upplevt något som ni inte kan förklara någon gång?

 

(Visited 57 times, 1 visits today)

55 Comments

 1. emmye mars 26, 2012 at 6:11 e m

  En gång när jag sov hos mitt ex drömde jag om att det var en man liknande med svart kropp och vitt liknande ansikte som åkte förbi i mitt vardagsrum. Det visade sej sen att min lillebror sett just denna dom var i min dröm åka förbi just där jag drömde att den var. LUSTIGT.

  Reply
 2. lol mars 26, 2012 at 6:18 e m

  Verkar som du knarkade lite väl mycket borta i Marbella.. 🙂

  Reply
 3. louise mars 26, 2012 at 6:34 e m

  oj!!kolla på den andra videon och från 0.45. Vad är de vita som flyger förbi snabbt? som en prick typ

  Reply
 4. hejåhå! mars 26, 2012 at 6:35 e m

  Jag har varit om att det har spökat. Förut hyrde jag och min familj ett hus i Italien och där spökade det. Alltid klockan 12-1 på kvällen hördes det en massa skrapningar och konstiga ljud och det värsta var när jag hörde ett barnskratt utanför mitt rum.. Sedan när min mamma låg och sov kände hon hur någon satte sig vid hennes fötter så att sängen sjönk ner lite.

  Reply
 5. Missmartini mars 26, 2012 at 6:37 e m

  För några år sedan på julafton hade jag och min mamma bråkat och jag var på övervåningen, mormor och morfar och brorsan var där nere.. Innan mamma gick upp till mig för att prata bad hon min mormor att släcka ljusen i ljusstaken.. När mamma kommer ner senare skriker hon till mig mormor ”vad har du gjort mamma!?” .. ”va vaddå?” svarar hon.. Det ligger då en fin linje med stearindroppar några trappsteg, ner på golet över bordet ner på andra sidan och upp på datorstolen… Det fanns ingenting på ljusstaken eller ljusen. Min mormor sa att hon slickade på fingrarna och släckte ljusen ett för ett, hur kan det då droppas en fin linje? Men nu till det läskigaste.. Mamma sa högt (när vi alla stod i köket), ”mormor och morfar är det ni som hälsar på? Då känns det som någon sticker in någonting vasst i min ländrygg och vrider om, jag får ont och skriker till och vill ut fort som fan! Senare när jag tittade på bilder som togs precis innan mamma gick upp ser man 3 stora orber på fotona som förflyttat sig efter varje bild och är på sista bilden borta , alla 3 foton är tagna i samma vinkel, dessutom hade orberna som en svans efter sig på första och andra bilden som om att de flyger fram… De kom uppifrån trappan .. Skitläskigt och har bett ”andarna” att låta mig vara sen dess.. Dock bor vi inte kvar i det radhuset, men det hände mycket läskigt där!!

  Reply
 6. Ellinor Mustikka mars 26, 2012 at 6:42 e m

  Fy, vad läskigt!

  Efter att jag har varit på ett kollo, där hände de grejer ex dörrar smällde man kände att någon andades på en man såg också skuggor och hörde skumma saker.. Inte konstigt de var precis bredvid en kyrkogård. :/
  Sen när jag kom hem efter de har jag börjat se saker höra allt från röster dörrar steg andningar allt möjligt. Saker har också börjat flytta och röra på sig men bara där vars jag är. Och när mamma såg de för första gången så såg hon sin pappa.. 🙂 Och jag tror och vet nästan att de är han som går är bredvid mig hela tiden till och med nu för jag ser skuggan hör och känner han! 🙂

  Reply
 7. Andrea mars 26, 2012 at 6:42 e m

  Ja , faktist! Jag var hemma hos min kompis som hade berättat lite för mig ang att hon hade ”andar” hemma hos sig. Jag ba ”eller hur” sen när jag satt i vardagsrummet så var det vinsdstilla och plötsligt så rör sig en teckning typ som sitter fast i lampan med ett snöre och börjar snurra. Då sa min kompis till dem (andarna) att sluta ifall den skulle ramla ner eller gå sönder. Då slutade den helt att snurra och sen snurrade den långsamt .
  Sjukt läskigt!

  Reply
 8. Horus mars 26, 2012 at 6:44 e m

  Du skriver som en fucking femåring…

  Reply
 9. Cornelia :3 mars 26, 2012 at 6:45 e m

  Öahe, ja det har hänt ibland. En gång hos en kompis, sjukt gamla stall. Vi va i stallet hade stalldörren öppen och sen smälldes den in och stereon som står i stallet sattes på och bytte kanal hela tiden, fram och tillbaka och luckan till höloftet var öppen. Vi sprang in och typ fick panik.

  Reply
 10. Natalie mars 26, 2012 at 6:50 e m

  Paow, du är inte ensam. Jag tror på spöken/andar och har upplevt det sen jag var 10. Vi har flyttat 4 gånger och absolut inget har hjälpt, vi har haft en som ska kunna ta bort dom till andra sidan och det hjälpte inte.Så jag har upplevt så sjuka saker, en gång: Vi bodde i hus och mina föräldrar o halvsyster var inte hemma och min kusin o jag tog ut katterna och stängde varje dörr och fönster, dessutom skulle vi flytta två veckor efter detta hände så vi hade lådor staplade med saker i längs väggarna och ingen stog på golvet. så jag och min kusin gick upp på mitt rum och kollade på film. (och mamma o dom skulle ringa innan dom kom hem) så plötsligt ramlade en låda ner och man hör hur alla saker ramlar ut på golvet, när vi kommer ner står lådan på golvet och alla saker i plockade. Jävulskt läskigt vart det!!

  Reply
 11. nicole mars 26, 2012 at 6:59 e m

  absolut! har hänt mig flera gånger, är dessvärre ögad JUST nu 🙁 har varit ett tag, mitt förhållande är ögat. är en storstads tjej som flyttade till en lite mindre stad pga kärleken där alla känner alla. är inte så populär här med andra ord..

  tur att du har någon som kan driva bort alla onda andar omkring dig, jag brukar gå i kyrkan och be eftersom jag är katolik. då brukar det bli bättre, men önskar endå att jag kunde ha en vän som din.. för att verkligen få bort det där. oavsett vad folk senare kommenterar Paulina, eller vad andra folk säger. Det stämmer, det finns. dessvärre..

  Reply
 12. Sofia Stubelius mars 26, 2012 at 7:00 e m

  Jodå, jag tror också på sånt här. Tror jag. Har också varit med om oförklariga händelser. En gång flåsade någon mej i nacken på natten när jag skulle gå på toa. En annan gång satt jag vid datan mitt på dagen och kände att min katt strök sej vid mitt ben, jag sträckte ner handen men kände ingen katt. Jag kollade runt i hela rummet men allt var stängt och ingen katt var det. Jag har även sett min katt Pia som dog för några år sedan som funnits innan jag ens föddes (vi var bästisar 😉 ) på en åker. Hon gick, jag följde henne med blicken. Det var dimmigt. Helt plötsligt försvann hon. Jag har sett en mans skugga i vardagsrummet. Lamporna har tänts och släckts osv. Du är inte galen 😉 Är väldigt intresserad av sånt här men är tydligen för ung. Har testat lite saker hemma men det är ju ganska farligt när man inte vet hur man ska hantera det :/

  Reply
 13. linn mars 26, 2012 at 7:03 e m

  Jag tror verkligen att spöken, eller demoner som de egentligen är, finns. Absolut! Jag tror även att då man t.ex. kollar på filmer som berättar om spöken, eller rent av visar dom på film, gör det att demonerna blir intresserade av att du blir intresserad av dem. Så om jag vore dig, och om jag själv hade upplevt samma sak som du, hade jag slängt ut ”ögat” och slutat titta på sådana filmer.

  Nu vill jag skicka en tillbakafråga till dig! 🙂 Om du tror på spöken/demoner, tror du även att det kan finnas sådana goda? Som kallas änglar vill säga? Tycker inte du att det borde vara så? Om det finns onda andevarelser, borde det även finnas goda eftersom människor också kan vara goda och onda?

  Reply
 14. flora mars 26, 2012 at 7:09 e m

  Såg ett foto från en konsert nyligen. Det ÄR ett ansikte bakom de som gigar!!! Det är säkert rök eller så men det ser SÅ jäkla riktigt ut. Stort är det oxå.

  Reply
 15. viccan eriksson mars 26, 2012 at 7:15 e m

  Jag har vart med om olika saker, oftast händer det när jag är själv hemma och nån gång i bland när jag är med vänner hos mig. men jag struntar i det totalt men ändå är det svårt.

  Reply
 16. Frida Bergeborn mars 26, 2012 at 7:25 e m

  jag har upplevt väldigt många saker, särskilt i huset jag bor i. något som jag inte kan prata om med vem som helst. (eftersom alla inte tror på det) smäller i dörrar, spegeln skakar, det dras i gardinen, spring i trappan om nätterna när alla sover, andningar, viskningar osv osv. typ allting har hänt här :/

  Reply
 17. emma petersson mars 26, 2012 at 7:27 e m

  jag är riktigt troende, alltså inte kristen eller något, utan tror väldigt mycket på spöken/andar,jag har själv varit med om massa saker, typ speglar som flyttat sig och hört massa röster även om jag vart hemma själv, kännt som om någon tagit på mig och kollat på mig och massa. körde anden i glaset en gång (haha) för ett tag sen, typ ett år. Min kompis hade ett kors på sig (ett halsband) och när vi frågade en grej så blev svaret ”666” och hennes kors blev skit varmt, aso det brändes verkligen. så vi gick där ifrån. Har hänt massa andra grejer också. Hemskt är det, så jag tror på dig! riktigt äckligt är det!

  KRAM!

  Reply
 18. Rita mars 26, 2012 at 7:29 e m

  Hej, jag tror väldigt mycket på ”ögon” och det är sant! Jag vill inte nämna några namn, men en kompis till mej ögar mej varje jävla dag! Jag vill bara få slut på henne. Jag kommer hem varje dag och ber att hennes onda ögon ska försvinna från mitt rum (om hon har varit hemma hos mej) och från mej. Min mamma har satt upp massor med ’ögon’ tavlor överallt i mitt hus och jag har på mej ett ögon armband varje dag och halsband! Jag hatar dessa människor som ögar folk
  Kram!

  Reply
 19. linn mars 26, 2012 at 8:08 e m

  Det spökar väldigt mycket i min lägenhet, och även i hela lägenhetshuset. jag ser skuggor varje dag och en gång så kändes det som att någon tog stryptag på mig, jag kunde inte andas och sekunderna tidigare hade jag sett en skugga åka förbi.

  har en katt också och katter märker ju av väldigt mycket, så det gör så att jag tror på det ännu mer när katten reagerar. den brukar tex rycka till o stirra ut i tomma intet som att den ser nånting, o följa med blicken. riktigt läskigt det där!

  Reply
 20. JoLiVes World ッ mars 26, 2012 at 8:52 e m

  Hej i höstas så hände det en riktigt obehaglig grej. Jag var hos min farmor och så nere i vardagsrummet själv. Sen så vaknar jag och börjar skaka men det gåra mara inte att öppna ögonen eller skrika. Sen efter typ 5 sekunder så slutar det. Såå springer jag upp till farmor 14 år och sover brevid henne! 😛

  Reply
 21. anna mars 26, 2012 at 9:20 e m

  jag har varit med om en del helt oförklarliga saker. eller, egentligen är det ju inte oförklarligt, det handlar ju om energier osv, som du säger. jag tror absolut på det övernaturliga och allt runtomkring 🙂

  Reply
 22. peysan mars 26, 2012 at 9:46 e m

  Jag har sett ”SPÖKEN” ända sedan barnsben, och ser fortfarande saker. Har 1000 upplevelser i ryggsäcken men alldeles för många för att säga så där. Har även en förmåga att förutsäga saker som kommer hända, eller känna på mig saker som händer. Är typ det man kallar för ”öppen”..

  Ville komma fram till att dessa ljusbollar som åker förbi på andra filmen inte är damm utan energibollar som dem kallas. Inte direkt några heller…

  Reply
 23. Melissa mars 26, 2012 at 9:51 e m

  Det FINNS ”onda ögon”, men det är bara folk som är psykiskt instabila som kan göra sånt där, det kan låta knas men det handlar helt och hållet bara om att de har fått Djävulen och hans tänk inom sig.

  Paow och alla andra som läser det här, prova att be till Gud när det här händer, upprepa något i stil med ”Snälla Gud, ta bort all ond energi härifrån och all rädsla inom mig” så kommer det sluta. MEN du måste tro på att Gud kan hjälpa dig, annars hjälper han inte dig.

  Och döm inte innan du/ni provat.

  Reply
 24. Ennis mars 26, 2012 at 10:19 e m

  Jo, självklart gillar jag övernaturliga fenomen. Har grottat ner mig i ett horoskop som jag beställt från astrologisidan.se.

  Reply
 25. fyfan mars 26, 2012 at 11:08 e m

  sket fucking på mig utav videon!

  Reply
 26. Kk mars 26, 2012 at 11:32 e m

  Var du hög? 🙂

  Reply
 27. StinaBerit mars 26, 2012 at 11:44 e m

  Min bästa väns arbetskamrat har en massa spöken i sitt hus. På dagen kan de vara att de vrider tavlorna på sne, eller att något åker i golvet. Men VARJE natt så hör hon hur någon/några prata/diskutera i källaren. Hon har flera gånger fått gå ner och bett dom/det vara tysta eller lägga av helt. Då har dom slutat. Men det fortsätter som sagt varje natt…

  Och när jag bodde inne i stan för två år sedan och var hundvakt åt min syrras hund, så satt jag i mitt rum och spelade tvspel. Jag hade stängt min dörr då. När klockan var runt 00.10 så hör jag ett kraffsande på dörren. Tänkte direkt att det var min systers hund som ville in, så jag öppnade – men ingen var där? Nähe, tänkte jag, hunden gick väl iväg och la sig, då. 10 minuter senare kraffsar det på dörren igen, och denna gång skyndar jag mig upp för att släppa in hunden. Men fortfarande – ingen stod där. Då gick jag iväg på toaletten, och bredvid toaletten ligger mamma och pappas sovrum – där hunden ligger och TOKSOVER nedanför deras säng. Jag blir skraj, går in i rummet och drar på headset:et för att lyssna på musik.

  Några dagar senare sitter jag vid datorn i mitt rum, det var också på kvällen. Har en kajal och en tom popcornskål vid sidan av min hand. Helt plötsligt så rullar kajalpennan och nuddar min hand. Tänkte inte mer på det och fortsatte kolla runt på datorn. Men sen när popcornskålen börjar skaka (precis som att någon har puttat lite på den) så sa jag högt: ”Mormor om det är du som håller på, så är jag inte redo för det här just nu”. Och sen dess har det inte hänt nånting alls.

  Så jo Paow, jag tror definitivt på spöken och du är absolut inte ensam.

  Reply
 28. cane mars 27, 2012 at 2:31 f m

  jag bor i en två vånings villa och mitt rum är längst upp vid trapporna och varje gång man ska in i mitt rum så knarrar det vid dörren, resten av familjen bor där nere. en gång när jag sov så vaknade jag av ett oväsen. jag kollade på klockan och den var bara halv 3. jag försökte somna om men hörde plötsligt någon komma upp för trapporna. jag trodde det var mamma men ingen öppnade dörren. jag reste på mig för att kolla i nyckelhålet men det var mörkt. ofta någon skulle komma upp för trapporna utan att tända lampan tänkte jag och blev lite rädd och gick tillbaka till min säng. sen hörde jag att någon gick uppför trapporna igen och sen blev det tyst. sen gick någon upp igen (det är skillnad när någon går upp och när någon går ner) sen hördes det som om någon skramlade med nycklar på trappräcket varje gång hon/han gick upp och detta hände 8 ggr och. som om samma person gick uppför trappan 8 ggr men gick aldrig ner igen. sen knarrade det utanför min dörr och jag var nära på att få hjärtattack jag kunde känna mitt hjärta och jag lipa ihjäl mig. sen somna jag av rädsla tror jag under täcket. nästa dag fråga jag min familj om de var uppe på natten men ingen var vaken och när jag berätta om natten trodde ingen på mig

  Reply
 29. Lola Kanin mars 27, 2012 at 10:31 f m

  alltså jag kanske också verkar vara sjuk i huvudet nu, men jag har varit med om något liknande och det är inte ”dålig energi” det är något värre som man ska vara väldigt försiktig med!! hoppas det har lugnat ner sig för dig.

  Reply
 30. Stephanie mars 27, 2012 at 11:05 f m

  Alltsåååå guuud !! Jag kommer ihåg när du berättade det där för mig i Argentina. Fick verkligen rysningar när du berättade och jag ville sen skriva upp allt det där med att öga i min blogg men jag kom inte ihåg exakt hur det var. Jag tror fan på det alltså. Varför skulle det inte finnas? 😀

  Reply
 31. Jesus vs satan mars 27, 2012 at 12:08 e m

  Det är satan och hans demoner som skrämmer er eftersom han är ond,han vill skrämma och driva med alla och framförallt vilseleda oss från sanningen, det är därför man oftast tror på spöken än vad som gömmer sig bakom det och att dem som så att säga tar bort dem är deras räddare när dem också . Han är den hemska kraften. Hans märke är 666 och så finns det en symbol som representerar honom, och det är nämligen ögat, som också kan finnas i en pyramid. Så du borde kasta ut ögat och börja följa Jesus och tro på honom, det är då du blir fri igentligen och helad från alla dina sår i ditt hjärta. Om du tar bort allt syndigt i ditt hem så försvinner även demonerna.
  Men det är bara Jesus som kan rädda, skydda er eftersom han är den rättfärdige, vägen, sanningen och livet och är större än satan eftersom han har skapat honom. Jesus är en övernaturlig gud och har änglar som han skickar ut i strider för att hjälpa oss. Han vill välsigna er alla jätte mycket älskar er alla jätte mycket. Den som söker honom skall finna honom, och den som törstar skall inte törsta mer, och den som hungrar skall inte hungra mer och han skall ge dig vila.
  Satan vara bara från början en ängel som gick imot honom , för han ville själv vara en gud som skulle behandla oss som skräp, slavar mm. Gud kastade därför ut honom ur sitt rike, och han bildade sedan sitt egna lilla rike ochbleb kung över dem andra änglarna som inte heller var snälla.
  Guds bok är bibeln,där står allting som jag har sagt och mycket mycket mer. Det är ert eget val om ni vill ta imot Jesus som eran frälsare och räddare i ert liv, för han skapade oss med en egen fri vilja eftersom han älskar oss så mycket att han inte vill tvinga oss att välja livet. Jesus har en far som han lyder, nämligen Gud och sin ande som heter helige ande, tillsammans blir dem 1, det är bara att fadern gjorde så att han delade upp sig själv i 3 olika personer. Jesus var nämligen guds röst först och gav sedan rösten en kropp. Men iallafall, Fadern sände Jesus för att rädda oss från satan och tog på sig alla våra synder då, nu och som kommer i framtiden, och även alla sjukdomar. Så eftersom jesus oxå är gud så kan man med jesus vid sin sida ( Gud är för oss, han har och kommer ALLTID att vara på männsklighetens sida och hjälpa oss ) så kan vi bli större än satan, och dessutom så är INGENTING omöjligt för Gud, för han är som sagt övernaturlig. Mer om detta får ni reda på i bibeln. :))

  Reply
 32. Lady Dahmer | Postpatriarkal Feministfitta mars 27, 2012 at 1:35 e m

  Det som jag tycker är märkligast av allt här är att du beskriver hur illa du betett dig mot en människa som du dessutom illvilligt hänger ut som ”ful, elak och tjock” och att inte en käft i kommentarsfältet reflekterar över detta. DET är övernaturligt om något.

  Nej, lägg ner den där mobbarattityden Paulina. Inte coolt nånstans.

  Reply
 33. krulli mars 27, 2012 at 1:41 e m

  Hur kul tror du att det är att bli uthängd som tjejen ovan? Varför använder du inte hjärnan istället och tänker efter före? Jag antar att du har en hjärna och inte helt knarkat sönder den ännu? Fy vad du är elak Paow, fy faan!
  Det du håller på med är detsamma som mobbning och det är INTE ok!

  Reply
 34. jenny mars 27, 2012 at 3:01 e m

  Att öga någon är att vara avundsjuk på något hos den personen. Tex om jag säger ”ååh vilken tur du har som fick det jobbet” eller ”du har så fint hår”, på ett avundsjukt sätt, så kan personen svara ”öga inte”. eller ”kasta inte öga”. Vissa tror på att om man blir ögad, så kommer det man hade tas ifrån en, tex man förlorar jobbet eller sitt fina hår. Och för att skydda sig mot att bli ögad så finns symbolen för ögat, som paow har i sin blogg, i olika former. Som hon själv skrev ”Om du har ett ”välsningat” öga synligt så blir du inte ”ögad”..”

  Men det va väl typ den enda rätta meningen i paows inlägg.. Skräpet om magi och häxkrafter har ingenting med symbolen ögat att göra!

  Reply
 35. Sofia mars 27, 2012 at 3:44 e m

  Hej Paulina!

  Vad bra att du har tagit bort bild och namn på ”Lojsan” nu – det är en början. Jag tycker att det är otroligt hemskt att du kan skriva ut sådana här mobbarhistorier – hur skulle det kännas om du var i hennes situation?

  Jag hoppas att du tar bort det här inlägget och ber om ursäkt till Lojsan, för ingen förtjänar att hängas ut på det här sättet.

  Reply
 36. Lea mars 27, 2012 at 3:58 e m

  fy fan, ni som sitter och klankar ner på Paulina och samtidigt säger att hon mobbbas osv – ni gör ju fan samma grej själv? Säga att mobbing är fel när ni kastar skit på henne går liksom inte ihop. Tänk innan ni skriver eller behåll det för er själv.

  Reply
 37. Lina mars 27, 2012 at 4:20 e m

  Detta är sant! Man blir ögad via avundsjuka, kärlek och hat!! JAG TROR OCKSÅ PÅ DET!

  Reply
 38. Josefine - En skärgårdsdröm mars 27, 2012 at 4:32 e m

  Jag tror på spöken och övernaturliga saker 😛 Har en kompis som spår mig och hon spådde min morbrors död.. Hon spådde mig vid nyår 2009/2010 och oktober 2010 gick min morbror bort 🙁

  Reply
 39. Gabriella mars 27, 2012 at 5:42 e m

  Sjukt läskigt, usch! Har aldrig varit med om något ’spökliknande’, och det är jag glad över.

  Men du, jag tycker att det är väldigt taskigt att skriva att någon är ”groteskt ful, & en elak människa” samt ”ser hemsk ut i ansiktet och är socialt missanpassad”. Skulle du vilja att någon skrev så om dig och la ut en bild på dig på en av Sveriges största bloggar?

  Tänk efter lite innan du skriver något sådant om någon. Det är elakt och man kan bli riktigt ledsen.

  Ha det bra!

  Reply
 40. steffie mars 27, 2012 at 8:46 e m

  Heej paow!
  JAg har vart med om en del övernaturliga saker, men en sak som hände idag var att jag filmade mig själv i min iphone för att få in en hel bild på mig själv (alltså göra en printscreen på iphonen sen). Sen när jag kollar på videon ser jag en gul tennisboll flyga genom luften ner på mitt golv, och det dunkar till ganska hårt. Det läskiga är att jag inte märkte den när jag stod där, och vart skulle tennisbollen komma ifrån liksom?
  pusskram fina Paaow! 🙂

  Reply
 41. LINA MARIA LEE HAMMARSTRÖM mars 27, 2012 at 9:58 e m

  Jag, min familj och mina vänner har varit med om massa… skrev faktiskt ut alla ”spökhistorier” i januari, 17 stycken som man kan läsa om man tycker det är lite scary ^^

  Men jag är sjukt rädd för såna saker och skulle döööö om jag SÅG ett ”spöke”…

  Reply
 42. Hanna mars 28, 2012 at 12:17 f m

  Hej Paow.
  Jag har varit med om sjukt häftiga grejer istället för det där ni sysslar med.
  En fråga, Om det finns ont (för andar och sånt som skrämmer skiten ur dig lär ju inte vara så gott) om det finns ont, finns det gode med då? Och vad är det goda för dig?

  Eller. tror du bara att det finns spöken och inget mer?
  Jag kan säga såhär, klart spöken finns, men det finns något annat mer också 😉
  Vore roligt om du tänker på frågan, svara om du vill, så kan jag berätta om helt sjuka grejer som jag varit med om, kanske du varit med om dem med?

  Reply
 43. Matilda mars 28, 2012 at 12:24 f m

  Jag vet inte riktigt om man ska tro på spöken och andras osv. Men det har hänt en del onaturliga saker, en natt nyligen vaknade jag av att det var nån som stod och skakade mig, som att den ville att jag skulle vakna, jag såg bara som en svart skugga, men den försvann efter ett tag. Jag har även kört anden i glaset och det hände så sjukt läskiga och äckliga grejer då. En annan gång var bara jag och min lillasyster hemma, jag hade hoppat in i duschen medan min lillasyster satt på sitt rum, då hör hon ett skrapande ljud på dörren, alltså som att nån drar med naglarna. Självklart trodde hon att det var jag, men jag var ju i duschen. Min lillasyster har även sett en lång man med en mörk rock och hatt gå på vägen bakom henne, och sedan bara försvann han. Min kompis kusin tog två bilder på en kyrkogård också, ena var perfekt en vanlig kyrkogård, medan den andra bilder var full utav ansikten och människor. Jag tycker att detta är sjukt, inatt sover jag med lampan tänd (a)

  Reply
 44. Mia mars 28, 2012 at 1:32 f m

  Hur ska jag kunna sova nu?! :'( Rubriken borde ha varit ”varning, du kan inte sova efter du läst de här”. Lät riktigt äckligt….

  Reply
 45. linnea mars 28, 2012 at 1:30 e m

  Det där ögat som hänger på väggen där det kallas Nazar.

  Reply
 46. linnea mars 29, 2012 at 4:05 e m

  Japp 🙂 Jag är en ”häxa” och kan prata med döda/se in i framtiden/känna på en människas hand och se hela den personens liv. Har varit sån ända sedan jag var liten och jag älskar det! Hör av dig om du vill bli vägledd i livet 🙂 haha 🙂 Bara skicka en fråga eller nåt du undrar på så kan jag svara 🙂 Kram

  Reply
  1. lillan april 28, 2012 at 5:18 e m

   hur kan jag få kontakt med dig

   Reply
  2. moa december 26, 2013 at 1:42 e m

   Hej! Min morfar gick bort i december 2005. Nu går någon i trappen ner till källaren varje natt. Sitter bredvid mig på sängen och så vidare. Är det han eller vem är det?

   Reply
 47. charlotte mars 29, 2012 at 7:36 e m

  jag tror eller vet också att det finns spöken, och en annan sida, som vi inte kan se. i min mammas hus så har jag både sett och hört och pratat med ett spöke, och andra som har sovit där har även de berättat att de vaknat på natten och sett detta spöke stå vi deras säng. det har hänt andra konstiga saker just i det huset också som inte går att förklara. förra året så tog vi det ett certifierat medium som hjälpte spöket att gå över till den andra sidan, detta efter att jag inte vågade sova över där längre pga av att et väckte mig på natten, stod vid sängen, tryckte ner mig i sängen och drog ner täcket ner till fötterna och pratade med mig m.m…. jag vaknade även på natten och såg att det stod brevid sägnen och tittade på mig. jätteläskigt. men efter att mediet varit där så blev det lungt på en gång, och det har inte hänt något sen dess. atmosfären i huset blev också helt annorlunda, det kändes itne lika ”tungt” i luften när man gick in i de rummen som han spökade i…. så som sagt, du är inte tokig för att du tror!

  jag trodde heller inte på spöken innan jag varit med om detta själv, det är nog svårt att tro om man inte upplevt det själv, men när man väl gör det så är det svårt att inte tro…

  Reply
 48. anonym :) mars 29, 2012 at 8:41 e m

  när man går upp ifrån min källare då det är släkt känns det som att du blir jagad, verkligen jagad uppifrån trappan. som att någon skulle springa efter dig och klappa händerna peppande typ..fast på ett elakt sätt.. som att du inte är välkommen där..

  på ett jobb där jag är ser du i ögonvrån att det står en man i en rock och hatt och kollar på dig, men när du tittar är det ingen där.

  sedan hemma hos min pojkvän så har de andar osv.. finns en tjej under deras trappa som är ledsen och går in till min pojkvän på hans rum och sitter där..är lite läskigt att bli iaktagen när man sover.. sedan har de även en spegel i källarn. vi stängde den spegeln, satte burkar för så den inte gick upp och gick upp igen, stängde dörren och ingen gick ner mer den dagen/kvällen/natten. nästa morgon var burkarna flyttade och spegeln stod öppen igen. de har även en arg man i ett rum.. jag visste inte om något då men då sa min pojkvän att jag skulle gå in i rummet, jag gick in ca 2 meter, blev helt stelfrusen och fick panik, skrek nästan att jag ville ut, och kutade ut ur rummet. det var verkligen ingen rolig känsla.. så jag tror på övernaturliga fenomen,eftersom att jag själv har upplevt det.

  Reply
 49. Annika mars 31, 2012 at 2:06 e m

  Läskigt!

  Reply
 50. Vendela mars 31, 2012 at 10:45 e m

  När jag var hemma hos en kompis så satt vi på nedervåningen och pratade.
  Vi hade det mörkt i hela rummet och det enda ljus som kom in var från hallen utanför.
  Sen helt plötsligt öppnas en låda och all smink som låg där ramlade ut och gick sönder!
  Senare på natten vaknar jag av att någon skakar om mig och ropar mitt namn. Då är det min kompis, och när
  jag vaknat pekar hon på fönstret och jag kollar dit. Då är det ett ansikte, som stirrar på oss. Men sen försvinner det bara. Min kompis säger om och om igen: ”Den stirrade på mig”.
  Och när jag var ensam hemma en gång, satt jag i hallen med den stationära datorn och det är släckt överallt.
  Sen hör jag något från mitt rum, så kollar jag dit och ser något vitt SVÄVAR genom mitt rum.
  Precis vid min dörr. Det är som om den hade ett sönderklippt lakan på sig och den var genomskinlig.
  Sen när jag delade rum med min mamma (vi sov i en dubbelsäng då, jag låg närmast dörren) så vaknar jag mitt på natten och ser något mörkt gå förbi sängen mot min mamma. Jag tror allt det där berodde på att jag hade ett jättegammalt skåp. Och på det skåpet hade vi tre jättegammalt dockor (dem är över 80 år gamla) och vi vände dem alltid mot väggen, men på natten vände dem om av sig självt och stirrade ner på mig.
  Jag gjorde om mitt rum i somras så nu har allt slutat, som tur är!

  Reply
 51. lillan april 28, 2012 at 5:20 e m

  hej linnea hur kan jag få kontakt med dej.

  Reply
 52. Cissi juni 29, 2013 at 11:12 e m

  Jag har hela mitt liv vetat om att jag har ”gåvor” som andra inte har. Som liten såg jag spöken, pratade med dem. Mina föräldrar avfärdade det som låtsasvänner.. Även så länge jag kan komma ihåg så har ja haft sanndrömmar, dvs. att jag har haft en dröm som senare blivit verklighet. Och en gång minns jag att jag sett älvor dansa vid vattenbrynet en tidig morgon.

  Reply
 53. Kent mars 3, 2017 at 4:26 e m

  Jag har kraftigt väsen hemma och håller på o bryta ihop! Flyttar på saker när jag sover! Har prövat med salvia! Försökt få dom obs dom att gå vidare . Inget funkar! Mår inte bra

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *