Unbreakable

Nu för tiden så mår jag verkligen bra. Var länge sen jag kände mig såhär stabil. För några månader sedan, typ i november, december och halva januari så mådde jag inte bra. Jag började umgås med människor som kanske inte var bra för mig. Eller dom var inte dåliga. För det var verkligen fina äkta människor som jag fortfarande har kontakt med idag fast på ett annat sätt. Jag sa upp kontakten med dom flesta och började tjaffsa och det var problem inom familjen. Jag kände mig ful och äcklig jämt och allmänt rörig. Jag sov hela dagarna och var vaken hela nätterna, festade 5-6 dagar i veckan också.. Åt knappt någonting under den tiden, min hy tappade all lyster och min livslust försvann i stort sätt helt och hållet..

Här är en bild från när jag mådde som sämst. Äcklig bild dock..

Och en bild från när jag började må bättre.. Var inte så länge sedan..

Då kom och Ellen och hjälpte mig. Hon fick mig upp på fötterna igen och det är jag henne evigt tacksam för. Sen så har jag börjat jobba med Bingo. Försöker att gå upp i tid och festa med måtta. Jag umgås nu för tiden bara med människor som får mig att må bra. Jag känner mig stabil nu. Det finns inget bättre än att må bra verkligen! Det jag vill få ut med det här inlägget är att ibland så dalar det. Men när du kommer upp igen så känner du dig unbreakable.

(Visited 36 times, 1 visits today)

76 Comments

 1. CB mars 7, 2012 at 5:41 e m

  Snälla se, och dela! Du kan göra skillnad för över 30 000 barnsoldater, slavar och flickor som prostitueras.

  http://youtu.be/Y4MnpzG5Sqc

  Reply
 2. The bitches mars 7, 2012 at 5:50 e m

  Du är verkligen stark Paow, det är inte alla som hade klarat av allt som du har gått igenom. Keep going strong bitch!!

  Reply
 3. hemlig beundrare mars 7, 2012 at 5:58 e m

  keep it up!<3

  Reply
 4. Mathias Andersson mars 7, 2012 at 6:04 e m

  Ditt osminkade jag är trevligt att kolla på. Det är fint att inte vara perfekt varje dag. tänk på det. Kolla in min blogg. skriver om Sexuella trakasserier i BB-huset

  Reply
 5. D mars 7, 2012 at 6:06 e m

  Du var så himla söt på BB ! tycker värkligen det puss!

  Reply
 6. Frida mars 7, 2012 at 6:07 e m

  http://vimeo.com/37119711

  Hade varit guld värt om du la ut denna i din blogg, så folk ser…gör skillnad!

  Reply
 7. Anna mars 7, 2012 at 6:10 e m

  Jag blev riktigt ledsen när jag såg att Ellen flyttat från dig och Sthlm, ni var så fina tillsammans! Tror alla önskade att man hade en så fin och äkta vän som ni verkar vara för varandra. Hoppas verkligen ni fortsätter vara lika fina vänner <3

  Reply
 8. A mars 7, 2012 at 6:27 e m

  Fan vad stark du är! Ser fram emot att fortsätta läsa din blogg nu när du mår bättre, för din blogg är den bästa. Du är mer äkta en någon av de andra bloggarna eftersom du visar världen att man kan må piss, och det är okej!
  Erövra världen Paulina, Skit i alla som hatar. Du är galet snygg och det vet du. Utnyttja det!:)
  Kram, ta hand om dig!

  Reply
 9. KIMBAS mars 7, 2012 at 6:29 e m

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
  Försök att sprida detta vidare, och ta dig tid till att kolla på videon om kony som varje dag kidnappar barn och gör dom till slavar och låter dom döda sina egna föräldrar, personer som du som har mycket uppmärksamhet i media och kan få folk att inse vart världen är på väg och att vi faktiskt har en chans att stoppa detta
  SPRID VIDARE PAOW!!!
  DETTA ÄR INGET SPAM UTAN VIKTIG INFO ATT TA TILL DIG OCH SPRIDA VIDARE, FÖR DEN 20 APRIL SKA ALLA VETA VEM JOSEPH KONY ÄR !!

  Reply
 10. Lotta mars 7, 2012 at 6:34 e m

  Jag har typ en sån där hy som du hade på första bilden. Absolut inget illa menat hehe förlåt. Men jag menar att jag har inte alls mycket lyster i min hy och sådär. Men NU har du ju det! Kan inte du berätta vad du använder för olika krämer och smink och allt? SNÄLLA mår så dåligt över min hy!

  Reply
 11. Ewelina Larsson mars 7, 2012 at 6:50 e m

  Så jävla stark människa är du! Alla har sina perioder, och det är inget man ska trycka ner någon för. Ser verkligen upp till dig, underbara människa! Ha en fin kväll, kram!

  Reply
 12. Amanda mars 7, 2012 at 7:03 e m

  Kämpa på Paulina! Du är grym! 🙂

  Reply
 13. Emma mars 7, 2012 at 7:04 e m

  Fett coolt att du har kontakt med Nellie Berntsson.
  Hon är så jäkla grym och 100% sig själv. Keep it up!

  Reply
 14. Jenny mars 7, 2012 at 7:07 e m

  Så kul att du mår bättre, och roligt att se dig så glad som på sista bilden!

  Reply
 15. sara mars 7, 2012 at 7:11 e m

  Hej!
  Vet inte om du har sett men det finns en video som jag tycker att du borde kolla på och sprida den vidare via din blogg eftersom den är så stor. Du skulle verkligen kunna göra skillnad och få mängder av människor att hjälpa till så att fler barn skulle kunna få ett bättre liv!
  Så snälla ta en halvtimme av ditt liv och kolla på den här videon och sprid den vidare!
  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  Reply
 16. Emma-Lou mars 7, 2012 at 7:14 e m

  Skönt att du mår bättre nu 🙂

  Reply
 17. Anonym mars 7, 2012 at 7:15 e m

  Kan säga så här, vi är inte skapade att vara glada dygnet runt. Man mår dåligt och sen när man har kommit över det mår man bra igen. De kommer och går som sagt.

  Reply
 18. kisse mars 7, 2012 at 7:20 e m

  paow asså du e grym!! din katt med:)

  Reply
 19. Malin mars 7, 2012 at 7:30 e m

  Härligt att höra. Såg dig på Vapiano för någon vecka sen. Du var vacker och det lös om dig. Ta hand om dig.

  Reply
 20. Anna mars 7, 2012 at 7:38 e m

  Du är superfin gumman! Märks att du kommit igång igen!

  Reply
 21. hollpan mars 7, 2012 at 7:58 e m

  gud vad fin blog<3333333333

  Reply
 22. madde mars 7, 2012 at 8:07 e m

  Du är så stark!

  Reply
 23. LIZA mars 7, 2012 at 8:54 e m

  Hej Paulina.
  Du har en blogg med massa läsare över hela världen. Jag tror inte du inser hur mycket du skulle påverka världen med att ta med detta i din blogg.

  Jag ber dig titta på filmen om KONY 2012. Joseph Kony som är efterlyst för barnmisshandel, våldtäkter, bortförningar och mord som hållt på i 26 år. Och just detta år är året för förändring.
  Snälla, jag ber dig. Ta med detta i ett inlägg. Eller kolla iallafall detta youtubeklipp och se om du blir berörd.

  Dags för förändring. Du kan hjälpa.

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  Reply
 24. Anonym mars 7, 2012 at 8:58 e m

  Härlig blogg och underbar bloggerska.

  Reply
 25. anonym mars 7, 2012 at 8:59 e m

  Underbar blogg och bloggerska.

  Reply
 26. Bride mars 7, 2012 at 9:11 e m

  Cool du är Paulina!

  Läs på min blogg om hur jag och min goskille till hund hamnade mitt bland tottenhams fotbollsklack idag på väg hem…haha helt galet!

  Bloggar om mitt liv i London tilsammans med min hund och syster som nu flyttat ner hit. Uppdaterar dagligen om vad jag pysslar med, och det är alltifrån musikalbesök, kontorsjobb, gapskratt, pubhäng – ja, allt som kan tänkas hända på Londons gator helt enkelt 😉

  Blir inspirerad att leva ditt drömliv du med. XX

  Reply
 27. Evelina mars 7, 2012 at 9:24 e m

  Du som, med dina tusentals läsare, kan göra skillnad, snälla lägg upp Kony2012 filmen!

  Reply
 28. rebecca mars 7, 2012 at 9:24 e m

  Vad bra att du känner dig stabil nu! Frågan är om man kan bli det så snabbt? Men det är ju bra om du känner dig det iallafall. Kram

  Reply
 29. Linda mars 7, 2012 at 9:40 e m

  guud du är verkligen söt påå sista bilden! mer glada bilder på dig, kram snygging!

  Reply
 30. madde mars 7, 2012 at 9:45 e m

  första bilden utan smink andra bilden massor med smink..de är skillnaden jag ser!!

  Reply
 31. Lina Holgersson mars 7, 2012 at 10:07 e m

  Att skriva om detta visar ju också att du är stark 🙂
  Jag gick igenm en känslomessig deppression eller vad man nu ska kalla det när jag och min pojkvän gjorde slut efter endel jobbiga saker som hänt. Mådde jättedåligt jättelänge men kom upp på benen igen.

  Nu är jag dock tillsammand med samma kille men vi har det jättebra. Men jag kom tillbaka till mej själv eller vad man ska säga innan det, så det kanske var därför det kunde bli så bra som det är nu. Man kanske måste må lite dåligt för att hitta sig själv och bli stark.

  Reply
 32. irnesa mars 7, 2012 at 10:07 e m

  DU är sååå snygg..
  Ja skulle vilja be dig om en tjänst.. det är så att
  min syster medverkar i Miss Sweden och jag skulle vilja fråga dig ifall du ville länka detta? Det går nämligen ut på att man ska få flesta gillningar.

  http://www.missworldsweden.se/kval2012/merjema_dimiraca

  Reply
 33. Hanna mars 7, 2012 at 10:47 e m

  Fortsätt kämpa paow! Du är grym som klarar dig genom detta :)!!

  Reply
 34. sara mars 7, 2012 at 10:58 e m

  KOLLA PÅ DEN HÄR LILLA FILMEN ALLIHOPA! dela,sprid,gör allt!

  http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  DEN MÅSTE SPRIDAS RUNT HELA VÄRLDEN, OCH DET HAR KOMMIT IGÅNG VÄLDIGT BRA PÅ ENDAST TVÅ DAGAR. SÅ FORTSÄTT SPRIDAS, GÖR EN FÖRÄNDRING!

  Reply
 35. Maja mars 7, 2012 at 11:02 e m

  Hej Paow! Du är stark som klarar allt, men jag undrar – hur går det med träningen? Har du slutat igen eller inte kommit igång ordentligt bara? Skulle vara kul att veta lite vad som hänt eftersom du hade planer med en PT och allt 🙂 Hoppad du svarar! Puss

  Reply
 36. Helin mars 8, 2012 at 12:07 f m

  Det är bra att du mår bättre nu. Smart av dig att börja umgås med människor som får dig att må bra. När man är med människor som ger negativa tankar hela tiden så sjunker man med medvetet och undermedvetet. Börja ändra på saker som du tycker bör ändras, börja ta tag i ditt liv! Ha det bra!

  Reply
 37. tintin mars 8, 2012 at 12:22 f m

  skönt att du mår bättre igen! Syns på första bilden att du inte mår helt 100 där.. helt tom i ögonen 🙁 KRAM!

  Reply
 38. teresia mars 8, 2012 at 9:22 f m

  Hej ! Jag skulle vilja fråga vad du tycker om e-cigg och om olika märken är olika bra eller om alla är i princip samma ? Vore tacksam för svar då jag är inne på att köpa, men vill inte köpa något skit. 🙂

  Du är grym tjejen, även om man faller är det mäktigt att resa sig igen.

  Reply
 39. Leila mars 8, 2012 at 9:45 f m

  KÄMPA PÅÅÅÅ

  Reply
 40. Sofia mars 8, 2012 at 10:53 f m

  Du är så söt du paulina!
  jag har följt din blogg i flera år och jag kommer att fortsätta med det för du är inte som alla andra och det gillar jag!

  Skönt att du mår bättre, det är aldrig fel att falla i en grop och må dåligt speicllt när man är ung då man inte vet hur man ska handskas med situationer och alla känslor som bli, men man lär sig av allt och nästa gång du faller ner vet du precis hur du ska ta dig upp igen 🙂

  Puss på dig / fia

  Reply
 41. emma mars 8, 2012 at 10:59 f m

  Vad bra att det går bättre för dig 🙂 man harsina ups and downs men man ska alltid tänka att det blir bättre:)

  Reply
 42. P mars 8, 2012 at 11:28 f m

  Livet handlar om att ha minst en person som du kan lite fullständigt på. Utan någon som drar upp en när man mår dåligt, eller lyssnar på en hemligheter, då överlever man inte.

  http://www.murutz.com

  Reply
 43. Emy mars 8, 2012 at 11:29 f m

  Hej där! tack för en grym blogg. Till er som läser min kommentar.. titta gärna in på min blogg och hör vad jag har att säga om KONY 2012.. Ingen har väl missat allt snack kring detta? Ser även att flera skrivit om detta i kommentarsfältet. Kram Emy

  Reply
 44. sanna mars 8, 2012 at 12:01 e m

  Hej. Skulle vilja att du kollade på detta klipp: http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&feature=share
  Den är 30 minuter lång, men lätt värt det. Cuz this is about to change the world. Ingen människa ska behöva leva i oro. Så jag ber dig,ignorera inte detta. utan länka den i bloggen, dela på facebook, gör vad som helst. Bara sprid den vidare!!
  Kram

  Reply
 45. Mika mars 8, 2012 at 12:28 e m

  Du är verkligen fin, men synd att du gjort läpparna så stora

  Reply
 46. sanna mars 8, 2012 at 12:57 e m

  Paow du är så jävla bra! läst din blogg i typ 3 år hahahah still do. kämpa på fina du. be strongggg
  kan du inte titta in på min snabbt? skriver om mitt liv sista året på gymnasiet och att vara modell under tiden 🙂 medverkade i modelljakten, någon som kollade? puss

  Reply
 47. Sandra mars 8, 2012 at 1:20 e m

  <3 Underbart att höra. Nu känner jag ingen av er personligen, men Ellen och Daniel känns som ärliga människor! Känslan jag får är att de vill ditt bästa. Det är sådana personer du ska ha omkring dig. Du verkar också vara en väldigt fin och ärlig människa, så du förtjänar att ha bra människor omkring dig som lyfter dig, som du lyfter tillbaka. Ömsesidig relation.

  Reply
 48. Sluta gnäll och visa lite action istället! mars 8, 2012 at 1:21 e m

  Tycker att du som stor bloggare borde dela med dig lite av informationen om Joseph Kony! http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
  Ni sprider ju så mycket annat, varför inte dom riktiga problemen?

  Reply
 49. Charlie mars 8, 2012 at 1:30 e m

  Läs om mitt liv med självskadebeteende,vikthets,ångest och deprission.
  Och min väg tillbaka till ett normalt liv.

  Reply
 50. Becca mars 8, 2012 at 1:33 e m

  Hej!! <3 jag undrar hur du gör en så snygg ögonsminking,t.ex. vilken mascara och ögonskugga du använder till dina ögon. Det ser verkligen väldigt snyggt ut ? <3
  Btw kolla på http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
  <3

  Reply
 51. alle mars 8, 2012 at 2:43 e m

  Är man äcklig bara för att man är osminkad? skillnaderna på de två första bilden är ju att du är översminkad på ena och osminkad på andra. lol

  Reply
 52. Alexandra mars 8, 2012 at 2:44 e m

  Hej detta är Alexandra som fick flipp om moderat snacket och kallade dej för väldigt fula saker. Jag känner att jag var väldigt rå och nu vill jag säga förlåt att jag överreagerade du har rätt att säga dina åsikter även om jag inte håller med om dem. Ditt utseende hade inget med det att göra ville bara säga förlåt och du är väldigt finn snygg och riktigt cool. Jag tar tillbaka just det men allt annat står jag tyvvvär för pga min situation i livet. Inte för att jag är en sossejävel haha :)) Men anyway good luck kram Alexandra

  Reply
 53. malin mars 8, 2012 at 3:08 e m

  skönt att du börjar må bättre! 🙂

  Reply
 54. p mars 8, 2012 at 7:01 e m

  Shit dina ögon speglar verkligen hur du mår på bilderna…sjuuk skillnad på de första jämfört me den sista!!

  Reply
 55. Gaymasen mars 8, 2012 at 7:04 e m

  Fast mitt när det var som mörkast träffade du mig, och jag sken upp din vardag som aldrig förr. 😉

  Nej men du gör helt rätt i att solla bort ”dåligt” umgänge. Man ska umgås och vara med de man trivs med och tycker om.

  TALK DIRTY TO ME!!!

  Reply
 56. ida mars 10, 2012 at 2:09 e m

  Jag gillar din öppenhet!! Kram

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *