6 Comments

 1. milla mars 28, 2012 at 1:10 e m

  förstår inte varför..
  du ångrade väl dig sist?
  du som är så söt ändå..

  Reply
 2. Sofie mars 28, 2012 at 3:05 e m

  Men söta… söta paow. Du ÄR fin naturligt, det är bara tragiskt att se hur du förstör ditt fina ansikte! jag har redan reagerat på vilka ank-läppar du har ”rockat” med den senaste tiden…… också gör du dem större?
  Neeej nu får det vara nog! 🙂
  DU.. testa en sak på din blogg. Fråga hur många som tycker du är sötare INNAN operationer, och se hur många som kommer tycka som jag….
  kärlek till dig.

  Reply
 3. Zandra mars 28, 2012 at 3:25 e m

  ÅHhh nej Paulina, du ser gammal ut när du fyller dem så mycket :(. Tänk på att när du fyller dem så kommer den linjen som går från näsa ner mot munnen att framträda mer. Om du tittar noga på din idol Lindsey Lohan(?)så ser hon numera ut som 15 år äldre än vad hon e. Vet du varför, för att du som e så ung har underhudsfett o mycket vätska i huden som försvinner med åren, vilket gör att utseendet förändras. Var nöjd med den hud o lystern som du har nu, du åldras 10 år med dessa sprutor söta :(.

  Reply
 4. my mars 28, 2012 at 4:10 e m

  synd verkligen, men jaja! dina läppar ditt val

  Reply
 5. L mars 28, 2012 at 11:23 e m

  Paulina att du fixar läpparna är helt och hållet ditt beslut men seriöst gå någon annanstans! Varenda bloggare kommer ut därifrån med knöliga och snea läppar, dom vet ju obviously inte vad dom gör på det där stället!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *