10 Comments

 1. STOCKHOLMBLOPPI april 2, 2012 at 9:17 e m

  KOLLA GÄRNA IN MIN BLOPPIS!
  allt ifrån Victoria Secret, Chanel , iphone tillbehör, kilklackar , kläder i XS-M!

  Reply
 2. Tjaaa april 2, 2012 at 9:17 e m

  Kolla nu har jag BEVIS ATT FOLK FASTNAR I MIN BLOGG 😀
  Som Sagt STOCKHOLMS BÄÄSTA BLOGG 😉

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla nu har jag BEVIS ATT FOLK FASTNAR I MIN BLOGG 😀
  Som Sagt STOCKHOLMS BÄÄSTA BLOGG 😉

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla nu har jag BEVIS ATT FOLK FASTNAR I MIN BLOGG 😀
  Som Sagt STOCKHOLMS BÄÄSTA BLOGG 😉

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla nu har jag BEVIS ATT FOLK FASTNAR I MIN BLOGG 😀
  Som Sagt STOCKHOLMS BÄÄSTA BLOGG 😉

  Kingofstockholm . blogg . se

  Kolla nu har jag BEVIS ATT FOLK FASTNAR I MIN BLOGG 😀
  Som Sagt STOCKHOLMS BÄÄSTA BLOGG 😉

  Kingofstockholm . blogg . se

  Reply
 3. Mathias Andersson april 2, 2012 at 10:29 e m

  Sjukt go film måste jag säga! Jag skriver om REKLAM.

  http:// www . pappabloggen . devote . se

  Reply
 4. Therese april 2, 2012 at 10:47 e m

  Tänkte bara tipsa alla om min tumblr : http://kindalovethis.tumblr.com/
  Men sen även min andra blogg : http://theresejosefiiin.blogg.se/

  Och sen tänkte jag ställa en fråga dig dig paulina !
  Dina tattueringar ,har dom någon speciell mening eller är det bara för att du tycker det är fint ?
  Och ska du göra fler ?

  Tycker du är en tuff brud som inte är en i mängden!

  Reply
 5. Smilla april 3, 2012 at 8:06 f m

  Jag har också sett hunger games den är jättebra! 🙂

  Reply
 6. Annie april 3, 2012 at 9:17 f m

  Hej! Jag vet att du har många tatueringar men är lite nyfiken på dem. Skulle vara jättekul om du gjorde ett inlägg där du visade upp alla!!

  Reply
 7. Josefin april 3, 2012 at 2:39 e m

  Hej! Vet du vart din väns militärjacka är ifrån, den är väldigt snygg!

  Reply
 8. maria april 4, 2012 at 6:55 e m

  Har sett den med filmen Hunger Games.

  Det som jag mest är glad att hon som är huvudpersonen i filmen och den äldre mannen med vita håret dom två gick med i filmen för att säga till folket med filmen att Världen VAKNA upp!! Att Det kommer bli nästan likadant om vi fortsätter, många av folket bete sig hemskt alltså dom rika bara som tar från dom fattiga och struntar i dom och…det händer nu helatiden och sedan längesen…men det blir hårdare tider i framtiden ifall dom som har makten och är galet rika och fortsätter att gapa åt sig miljoner och ger inget till dom fattiga i världen.

  Dom i hunger games dom sa i intervjuer några att det är just därför att vi ska ta hand om varann och inte bara säga att du får skylla dig själv för att man är fattig.

  Bra att någon gör något åt saken i världen men det behövs myyycket mer och allt börjar med en själv. Självklart ska man kunna bli rik men då ska man inte glömma bort dom behövande. Då har man just möjlighet bra liv att hjälpa dom behövande mycket med sina pengar och makten som kommer utav att man har pengar och göra bra val i livet.

  Tro mig det finns mijonärer och miljardärer som inte ger alls så mycket pengar till dom svältande och döende. Dom ska ju ha sina stora husen med 12st toaletter och 10 stycken rum och allt annat i sitt liv och fortvarande inte är nöjda. Tro eller ej dom behöver inte så stora hus köpts med miljarder pengar, eller hur?Dom kan väl ha lagom stora hus och security självklart så att inga tjuvar tar allt som dom jobbat för osv. Ni fattar vad jag menar, ha ett bar liv med mycket pengar men också hjälpa till också.

  Näe men nu är det väl dags för förändring att om det kommer välgörenhets grejer då kan man också ringa några samtal till dom rika och att dom får också ge pengar och fixa mer sjukhus och personal osv i dom fattiga länderna där dom pengarna ska användas till att hjälpa folk i nöd.

  Ta hand om varann och change the world genom att leva i sanningen och välvilja till varann och om någon beter sig fel säga att dom gör fel på ett bra sätt och månad efter månad förändra världen till ett BRA ställe att bo nu och i framtiden

  Kram på er alla och kämpa på med rättvisans tankar <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *