Dag på stan! (shoppat MASSA!)

shit…var flera månader sen jag var ute på stan, och jag vet att det låter konsitgt men nu menar jag liksom ”STAN-stan”, inte typ söderstan, östermalm, drottninggatan, gallerian med ett mission – shoppa! Sjukt egentigen, levde ju typ för det när jag var liten, det enda ”fjortis paow” gjorde var att köpa kläder.

Men det gjorde jag idag ska ni veta…OM jag gjorde, fyllde på garderoben extremt med snygga kläder inför sommaren, jag kommer se sjukt snygg ut, var bl.a på Zara, H&M och lite sånna butiker, var även inne på en lite finare butik och tittade på en väska jag tänkte köpa lite senare i år tänkte jag 🙂 åååh taggad!

Hade med min älskade Daniel som smakråd, han hissade och dissade och hjälpte mig lite och tjatade om sin jääääkla instagram hela tiden (GÅ IN OCH FÖLJ HONOM SNÄLLA JAG ORKAR INTE MED MER TJAT @DanielParis) och så rockade vi en kinabuffé och precis innan hemgång blev det tacobar…nyttiga duon som äter ute två gånger på en och samma dag? Vi tar igen det på gymmet imorgon 😉

Ska visa ALLT jag shoppat i nästa inlägg, uuuh 🙂


<3

Mat 🙂

Jag på tacobar 🙂

Träffade på 3 grabbar som ville vara med i våra bloggar så vi körde på det! haha gullisar 🙂

(Visited 103 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. issa april 26, 2012 at 8:37 e m

  Du har blivit så jäkla cool paulina! Och snygg också. Det var länge sen jag var inne på din blogg, sist var du en jobbig fjortis typ 😛 Häftigt att det verkar ha gått så bra för dej! 🙂

  Reply
 2. lina april 27, 2012 at 7:23 f m

  Länge sen jag läste här och vad fasen har hänt? LÄPPARNA? den glåmiga blicken? Du ser ut som en tjackpundare. Inte snyggt nånstans!

  Reply
 3. bella april 27, 2012 at 11:17 f m

  nja, lite mer energi kan du väl lägga på håret ändå?

  Reply
 4. Dominik april 27, 2012 at 12:44 e m

  är du säker på att Daniel baby är gay ? mhihihi

  Reply
 5. robin svensson april 27, 2012 at 7:41 e m

  Det är jag i blå tröja just so you now bitchees 😉

  Reply
 6. Alina april 28, 2012 at 7:35 e m

  Åh fasiken vilken god mat, vad är det för kinabuffé ni var på? så svårt att hitta fräscha sånna ställen…
  Kram

  Reply
 7. liza maj 3, 2012 at 2:37 e m

  haha vad roligt de där 2 killarna fredde och gurran till vänster och miten känner jag ju :P<3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *