Känner du någon skön kille?

MOORE.se letar efter fler sköna killar som kan representera sin stad genom att vara flockledare för Moore.Att vara flockledare för Moore på sin hemort innebär att man fungerar som Moores förlängda arm ut mot samhället. En flockledare är en kille som är omtyckt, känner mycket folk, är social och skärpt samt har förmågan att göra sin röst hörd. En skön kille helt enkelt. De ska testa och utvärdera produkter från olika företag och dela med sig av sin åsikt.

Varje flockledare har möjlighet att blogga på moore.se.Vi anordnar även flockledarkvällar i Bingo Rimers studio där vi alla träffas och testar produkter, festar, fotas och mycket mer. Flockledarna är självklart välkomna till samtliga event som Moore anordnar. Just nu letar vi efter rätt person oavsett stad, så tveka inte att anmäla ditt intresse genom att maila chefredaktören Petter Axell på [email protected], glöm inte skriva vilken stad det gäller. Alla som vill veta mer är välkomna med en ansökan! Moore är Sveriges största livsstilsportal för män, kolla våra flockledare här: http://moore.se/flockledare 

Läs här: http://www.dagensmedia.se/nyheter/dig/article3433776.ece

Vill du bli en i familjen Moore, få grymma prylar, hänga med Bingo, festa med oss och ha riktigt kul så tycker vi att du ska skicka ett mail till vår chefredaktör Petter Axell på [email protected], märk ämnesraden med namn och stad.

Våra flockledare!

(Visited 8 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Matilda april 18, 2012 at 5:18 e m

  Hoppas du får en bra dag!
  KRAM

  Reply
 2. Jenny april 18, 2012 at 5:43 e m

  Hej! 🙂 hur blev det med tjejerna ni sökte, har ni valt ut dom ännu eller hur blev det? KRAM

  Reply
 3. Mallan april 18, 2012 at 9:24 e m

  Karam är en kanonkille !

  Reply
 4. Belma april 18, 2012 at 11:15 e m

  HERREGUD! Killen ner till vänster i ralphieee är bara TO DIEEE FOOOOR! någon som vet namnet på denne sexige varelse? 🙂

  Reply
  1. Alex april 21, 2012 at 12:40 f m

   Han heter Karam och bor i Köping, tyvärr så är han en upptagen man!! 🙂

   Reply
 5. Adam maj 21, 2012 at 5:32 e m

  Hej!
  Jag är Kille 23år.Jag vill ha flickvän mellan 20 till 25år.Jag tycker om sexy med Tjejer.
  Nu Jag behöver Tjejer.
  Hälsningar

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *