Maybe its time for a change…

Kalla mig galen men jag har rätt länge funderat på en ny ”look”… jag vet trender kommer och går yada yada yada och jag har ju aldrig direkt varit en person som hakar på det som är ”hett” just då bara för att alla ser ut så, tvärtom nästan. Jag tycker om att sticka ut lite! Så har jag gjort ända sen jag var liten 😉 Det är inte kul att se ut som alla andra alls och jag gillar att vara jag, Paow style liksom!

Och något jag varit sugen på att testa på under en lång tid är glasögon! Jag har ju inte synfel så det finns egentligen ingen anledning för mig att ha glasögon men mest för att jag har börjat tycka det är så himla snyggt! Funderar på att köpa ett par riktigt snygga i vanligt glas, ”fönsterglas”, tror det skulle passa mig faktiskt .Vad tror ni?

Finns ju typ tusen olika modeller….


De här är sjukt vanliga och fina! Om jag ska köpa dem vill jag ha dem i rött!

John lennon modellen! De här är mer coola och inget jag skulle kunna ha till vardags….tror jag?

De här gillar jag! älskar färgen, RAUWR! 😉

the classics! fan de va rätt snygga i svart ändå!

(Visited 8 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Moa april 5, 2012 at 12:32 e m

  Sjukt snygga allihop! Love’t 😉

  Reply
 2. Emma april 5, 2012 at 12:53 e m

  Hej jag heter Emma och har nyss startat en ny blogg. Den handlar om hur mitt liv förändrades på några sekuder. Hur det var att bli opererad i Egypten, sjukhus tiden där och hur det var i Sverige. Även hur det var att leva med stomi och att leva med ärr på hela överkroppen. Du får gärna ta upp detta och läsa min blogg.:)
  // Emma

  Reply
 3. elina april 5, 2012 at 12:58 e m

  De är väl ifs just en sån grej som e en trend? Alla springer ju runt i fönsterglas liksom..

  Reply
 4. emmaah april 5, 2012 at 1:10 e m

  jag tror faktiskt att du skulle passa superbra i ett par sånna glasögon! det skulle vara supersnyggt på dig 🙂
  ps, älskar din blogggg supermycket! och du var superfin när jag träffade dig i örebro på macdonalds och du blir ju superbra på varenda bild! älskardig!

  Reply
 5. Mathias Andersson april 5, 2012 at 2:16 e m

  Tigerbrillorna var snygga. Kör på dom=) Jag skriver om hur sjukt det var med två tjejer i final i Sveriges Mästerkock.

  Reply
 6. D april 5, 2012 at 2:40 e m

  Kan inte du lägga ut bild och berätta lite om någon bra mascara? Har letat jätte länge efter en bra för jag har väldigt långa och tjocka ögonfransar i vanliga fall så jag har problem med att hitta någon som pasar mig. Kram!

  Reply
 7. angelica april 5, 2012 at 3:43 e m

  Leopardbrillorna har jag,dom är sjukt snygga irl

  Reply
 8. my april 5, 2012 at 5:08 e m

  yeaah! 😉 de är precis samma me mig, jag har aldrig varit tjejen som följer trender o köper kläder som är INNE. utan jag har alltid kört min stil o skulle aldrig klä mig som alla andra! sååå tråkigt haha

  Reply
 9. Lebanezza april 5, 2012 at 6:27 e m

  Ha en fortsatt trevlig torsdag 🙂

  Reply
 10. charlie april 5, 2012 at 7:10 e m

  fast just detta är just en sådan typisk het trend 😛 men i alla fall ,tror du skulle passa skit bra i de röda 🙂

  Reply
 11. Emma & Josefin april 5, 2012 at 7:27 e m

  du skulle nog vara skitnsygg i glasögon!!

  Reply
 12. Britta april 5, 2012 at 7:33 e m

  Du följer inga trender skriver du? Ditt hår är oäkta. Dina fransar ibland. Du hade snaggat av dig halva sidan på huvudet förra året. Du fyller dina läppar till oigenkännlighet. Det är ju ändå saker som varit på tapeten.
  Glasögonen hade nog varit ditt bästa val hittills. Det ser iaf inte groteskt ut.

  Reply
 13. siri april 5, 2012 at 8:53 e m

  att ha glaslgon utan glas eller fönsterglas är väldigt 2008. Detta och weekdays, börjar du bli en söder-hipster. Du följer ju alla trender som redan varit.. dags att vara nyskapande?

  Reply
 14. Sara april 6, 2012 at 11:03 f m

  Kör på paulina!! Skulle vart skit kul att se dig i glasögon! 😀
  Jag har ju själv de.
  Puss!

  Reply
 15. Anna Ekedahl april 6, 2012 at 1:33 e m

  Gud va roligt, kör på! Du skulle passa utmärkt i hipster stilen! Börja handla din basgarderob på American Apperal, sen så köp ett par låga Dr Martens (3 håls), satsa på ett par svarta creepers. Ehm sen finns ju Beyond Retro där man kan hitta allt möjligt!
  Inspo filer/serier: Leon Beverly Hills 90210 – det gamla. runda solglassögon är jätte 90-tal
  KLÄ DIG 90-TAL!!! :D:D:D:D
  Lite inspo bloggar: http://www.kisskissbangbang.devote.se http://www.fhancy.blogg.se http://www.vardagsbrus.com

  *****GOOOOO GIIIIIIRL!!!!!!************

  Reply
 16. Elin april 6, 2012 at 4:16 e m

  Sjukt fina glasögon ! 😀

  Reply
 17. Mia april 13, 2012 at 9:48 f m

  Åh, jag vet, jag vet! En rockabilly-Paow! Du skulle passa sjukt bra i den stilen 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *