Nä nu jävlar!

Folk klagar på att jag smäller i dörren på nätterna (läs kl 10) och ibland senare när jag kommer hem. Men jag måste väl få gå upp i mitt eget trapphus när jag vart ute och festat! Och jag åker inte hiss.

Och nu när jag sitter i dushen så är det någon helvetesgranne som röker gräs i badrummet. Det finns ju faktiskt en ventilation så det luktar marijuana i hela min lägenhet!!!!!!!! Jag vill gärna kunna skita utan att bli hög. Tack. Nu ska jag skriva en lapp och sätta upp i trapphuset. Som en riktig sosse!!!

(Visited 43 times, 1 visits today)

25 Comments

 1. Ghost april 10, 2012 at 5:57 e m

  snälla, ta kort på lappen sen! 😀

  Reply
 2. Isabell - Mode & Vardag april 10, 2012 at 6:10 e m

  Haha, du är för skön!
  Hatar sura grannar, jag har en som klagade för att vi var 4 stycken på studsmattan när jag var typ 8… Haha!

  Reply
 3. hanna ♥ april 10, 2012 at 6:18 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG, MITT LIV PÅ ÅLAND !

  Reply
 4. my april 10, 2012 at 6:55 e m

  de kan inte vara så speciellt kul!
  vad tror ni?

  Reply
 5. Richard april 10, 2012 at 7:09 e m

  Det bor en sosse i varje svensk 😉

  Reply
 6. amanda april 10, 2012 at 7:10 e m

  amen vafan lite brajj skadar väl inte??

  Reply
 7. anna april 10, 2012 at 7:21 e m

  HAHAHAHHAHAHAHA var fan de roligaste ja läst på länge! fast tycker dock att du bara ska va glad för den passiva rökningen 😉

  Reply
 8. SHOC ♔ april 10, 2012 at 7:21 e m

  Hahaha, sosse. Nej men det är bra, kötta traphuslappar!

  Reply
 9. Milla april 10, 2012 at 7:24 e m

  Haha arga lappar är det bästa som finns 🙂 Tycker att du gör helt rätt i det och fota gärna lappen sen när den sitter uppe!

  Reply
 10. Mandamonki april 10, 2012 at 7:53 e m

  Jag har en fråga. Bor du och Daniel Paris tillsammans eller?

  Reply
 11. jenny april 10, 2012 at 8:32 e m

  hmm du skriver att du sitter i duschen och i en senare mening skriver du att du vill ”kunna skita utan att bli hög”…haha skiter du i duschen lr?

  Reply
 12. elin april 10, 2012 at 8:33 e m

  Sjukt irriterande ju med folk som smäller i dörrarna. Hur svårt är det att bara stänga den?! :S Vi har äckliga ungar här som hoppar i trapphusen med roller skates, skriker och springer i trapporna. Så sjukt ouppfostrade! Sen grannarna under oss spelar hög musik tills tre på natten på vardagarna, också riktigt respektlösa människor.
  Såklart man kan gå när man vill i trapphusen, men jäkligt ohyfsat att smälla i dörrar fyra på natten. Folk jobbar faktiskt (kanske inte i din värld dock..).

  Reply
 13. caroline april 10, 2012 at 9:07 e m

  det går faktiskt att stänga både port och dörr utan att smälla igen den, duktig du är som inte åker hiss då men du kan fortfarande föra oväsen på annat sätt! och att sätta upp en lapp i trapphuset har ingenting att göra med vilken politisk åsikt man har! väx upp nån gång, snälla!

  Reply
 14. Kewl april 11, 2012 at 1:44 f m

  Du skulle behöva lite gräs, chilla lite liksom.

  Reply
 15. Rebecca april 11, 2012 at 2:53 f m

  Du måste respektera dina grannar och att de kanske inte vill höra oljud mitt i natten, man kan stänga dörrar utan att smälla. Sedan låter det väldigt white trash och dumt av dig att använda sosse som skällsord.

  Reply
 16. Lotten april 11, 2012 at 3:15 f m

  Båda grejerna är fruktansvärt irriterande. Tänk på att du bor i ett äldre hus där de tär sjukt lyhört och stäng dörren nätt, har själv grannar som gör så dagarna i ända och jag får aldrig sova lr kan slappna av. Ska flytta p.g.a. det. har också grannar som röker cannabis och det går igenom lägenheterna mellan ett hål de borrat, riktigt äckligt och smutsigt så jag håller helt med dig där också. Mitt råd+ Gör en deal: -jag slutar smälla om ni slutar röka.

  Reply
 17. Andrea april 11, 2012 at 7:27 f m

  Hatar folk som inte kan stänga en jävla dörr ordentligt! Hur svårt kan det vara!?

  Reply
 18. Angelica april 11, 2012 at 12:50 e m

  Förstår inte grejen med att blanda in politik? 😀 Hela Stockholm verkar vara rädd för att bli kallad sosse eller på något sätt luta över mot den röda sidan.

  Riktigt skrattretande att se hur alla wannabes röstar blått och förstör för sig själv då de lever på någon tusenlapp i månaden. Sparar hela skiten för att kunna dra ut på Laroy en helg i månaden, hahahaha.

  Varför lägger du fram sosse som något så negativt? Livsstil och förutsättningar är olika för varenda individ, alla kan inte rösta blått.

  Du lyckas rätt ofta spåra inom politiken Paow, kanske dags att bli mer påläst om man ska yttra sig? 😉 Predikar hit och dit om sverigedemokraterna utan någon som helst kunskap.. Vilse i innerstaden, hihi!

  Politikfrihet utan att trycka ner något för dess livsstil eller ekonomi vore fint! KRAMKRAM

  Reply
 19. Michis april 11, 2012 at 1:02 e m

  Ååååh men när man kämpat i timmar för att få sin ettåring att sova då är det INTE roligt när grannar kommer hem, drar med fingrarna på räckena och stampar i trappen och pratar HÖGT för de druckit och då hör man ju lite sämre sen smäller i dörrarna. Alternativt börjar borra upp tavlor kl 9 på kvällen >< !!!!!

  Reply
 20. Mee. april 11, 2012 at 3:19 e m

  Anmäl killen/tjejen som röker på då?
  Det är inte speciellt bra om du får i dig det.

  Reply
 21. Tess april 12, 2012 at 11:37 f m

  Men snälla. Vill Paulina inte inhalera narkotika ska hon inte behöva göra det? Är det så jäkla svårt att ta in?
  Min senaste roomie rökte också på, stod utanför fönstrena men ändå luktade det marijuana i hela lägenheten, ni fattar inte hur jobbigt det är. Sa upp hennes kontrakt, min lägenhet 😉
  Och ni som klagar på Paulinas politik och säger åt henne att växa upp: VÄX FÖR I HELVETE UPP SJÄLV. Ni fattar inte vad det är ni gör! Ni går runt och tror att det är ni som är demokraterna och de som kan allt och vet bäst MEN, genom att försöka tysta ner andra blir ni nu motsatsen, antidemokrater/pseudodemokrater/demokraturer, pick and choose. Men det fattar ni väll själva att ni kan inte anse att ni är de som är bäst och visar mest medmänslighet och rättvisa genom att säga nej till SD medan ni själva försöker tysta ner folk och inte låta alla få uttrycka sina tankar och känslor. Orkar inte diskutera något här men är det någon som har problem med något maila mig ist. Kontaktuppgifter finns på min blogg.

  Och Paulina, håller med några av de andra som skrivit, skitkul inlägg haha. Jag garvade iaf!

  Reply
 22. kajsa april 12, 2012 at 12:16 e m

  jag kan tänka mig att du är en riktigt jobbig jävel att bo granne med. bortskämd, lever ”lite som jag vill” och noll respekt. men det är ju bara vad jag tror. och jag är inte ens sosse.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *