OSA

Imorrn håller vi  i en påskdrink på Laroy och ni är såååå välkomna! Fun huh? Jag är ju typ alltid på laroy så det är kul att jag får dra lite i spakarna också hehe. OSA in er så bjuder vi på gratis inträde och en drink, kom och säg hej och fira påsk liksom, and bring you friends bitches, oppa!

OSA in era namn till [email protected] så ses vi där! wuhuuu!

Update: på grund av tidsbrist kommer vi inte hinna svara på era osa mail men det räcker med att maila så är ni uppskrivna, även om ni inte får svar 🙂 ni har till 17:00 på er att osa in er, Puss!

(Visited 15 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Mandiz april 7, 2012 at 8:57 f m

  Hoppas ni får det kul! 😉

  Jag är en 15 årig tjej som tränar simhopp på elit-nivå, kolla in hur mitt liv ser ut i min blogg <3

  Reply
 2. C april 7, 2012 at 9:10 f m

  Hej bruden! Jag undrar vad det är för åldersgräns på Laroy,jag är 18 så undrar om jag kommer in där?:)

  Reply
 3. Ghost april 7, 2012 at 9:35 f m

  Psykisk sjukdom! Depressioner, ätstörningar, självskadebeteende och ångest.
  http://ghosts.devote.se

  Just nu: VINN EN LÄNK

  Reply
 4. Johan Edlund april 7, 2012 at 9:39 f m

  Låter nice de. När kommer du och gänget och gör västerås osäkert då ? Sommar ?? Ha de bra

  Reply
 5. Emilia Aldebjer april 7, 2012 at 10:05 f m

  Hej!

  Jag är med i tävlingen Miss World Sweden och jag skulle bli jätte glad och tacksam över att få lite hjälp 🙂 Ganska löjligt att skriva såhär men jag brinner verkligen för barn och att barn ska ha det bra här i världen och tyvärr så har man som vanlig svensson inte någon större makt att göra så mycket utan rätt resurser.

  Jag har så mycket idéer ang. hur vi kan hjälpa världens barn och är verkligen driven att vilja genomföra detta. Klicka på länken och gå sedan ner på sidan och klicka på gilla knappen. Tack på förhand! Kram 🙂

  http://www.missworldsweden.se/kval2012/emilia_aldebjer

  Reply
 6. saga wihlsson april 7, 2012 at 10:05 f m

  vad kul! 🙂 Själv är man under 18 hehe..

  Reply
 7. Ehmz april 7, 2012 at 10:22 f m

  Snygga ni är!

  Reply
 8. andHi april 7, 2012 at 3:34 e m

  chipp, de är 20 år på laaaroy

  Reply
 9. kajsaknutsson april 7, 2012 at 4:52 e m

  KOlla in min blogg KajsaJuliaKnutsson.devote.se.
  skriver om min vardag med min häst, skola, mode, fester och mycket mera. LOvar att det är värt ett kik 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *