På kontoret nu!

Hej på er! Nu är jag äntligen på kontoret. (Skönt med flexibla tider haha!)

Igår så gick ju jag och Daniel och tränade, var riktigt kul att hjälpa honom att träna. Han ska bli riktigt fit. Efter det så gick vi och hälsade på Steffi & Anton, dom åt pizza och om jag blev suktad. Var ju svinhungrig efter träningen.. Efter det så tänkte jag att jag och Daniel skulle gå och käka en fräsh sallad på Alberts, nej då börjar Daniel skrika om donken? Och bah ” jag ska ha donken, känner jag för en cheesburgare så äter jag det”.. Fan vad grinig jag blev sa ” då kommer du väl att få bada med linne den här sommaren också. Eller ännu värre i vassen”.. Så satte vi oss ute och tröck i oss varsin cheeseburgare, ute på en bänk. Brevid en kille som satt och spydde. Det kallar jag fashion!!!!! Daniel får skylla sig själv när han ska käka så mycket skräpmat. Jag är fortfarande jävligt smal och har inte speciellt mycket fett på kroppen och har tränat mycket innan så jag kan äta sånt. Men Daniel står och trampar på samma ställe hela tiden med sin förkärlek för skräpmat. Aja, vilken tur att jag älskar honom ändå! Haha.. lägger upp en rolig video när vi bråkar sen!

Efter det så drog jag hem till en kompis som bor på Sturep och sov där. Vaknade ganska tidigt och fixade naglarna hos finaste Pernilla(visar bild snart). Efter det så gick jag och lunchade med Bobby. Och ja, nu är jag här!

En Bild från igår.. Haha helt förstörd!

Och en gammal bild på mig och Ellen när vi körde Body pump hela tiden.. Haha biff times!

(Visited 62 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. elin april 17, 2012 at 2:58 e m

  kan du då va snäll o svara på bloggansökan??

  Reply
 2. melina april 17, 2012 at 4:27 e m

  bodypump är så jäääävla jobbigt!!

  Reply
 3. sara april 17, 2012 at 10:23 e m

  Varför är du aldrig med ellen? 🙁

  Reply
 4. Linda april 19, 2012 at 8:39 f m

  Inte för att vara sån men Body Pump blir man inte biffig av 😉
  Bättre kondition får man absolut.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *