Så himla skönt med rutiner i vardagen…

Jag börjar komma in i det hela mer och mer… Allt det med rutiner och sånt och jag gillar det. Idag känner jag mig som en karriärskvinna som hunnit med att fixa naglarna, gå till kontoret, paowerwalka och blogga! Dock har jag inte hunnit städa hemma… Men det kommer, man kan inte göra allt på en dag, eller hur? 😉 Aja, tomorrow’s a new day, då tänkte jag städa och gå till gymmet, mys!

Kvällen då? Den har varit skön… promenerade ju som sagt i vårt sköna vårväder och sen har jag bara hängt hos Ballie, käkat lite, myst och kollat på Den sista dokusåpan (ofta dom hade Daniel Paris och Lill-Babs tillsammans? Dog av skratt!).

Har även beställt hem en vild tröja från Homerun som jag har en känsla av att jag kommer bo i när våren är här på riktigt och om ni gillar Homerun på facebook (här!) kan ni skicka ett mail till deras admin och få en rabattkod som ger er 25% rabatt när ni handlar i deras webbshop, uuuh Paow fixar 😉 Tänkte ta en lååååång dusch nu och sen sova, inga nattugglefasoner här inte, nu är det uppe med tuppen som gäller! Nåja…typ iaf 😉

Tänkte bjuda på två bilder från i somras…bara för att!

så jäkla brun…

och blond!

tröjan 🙂

(Visited 54 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Cassandra april 17, 2012 at 11:14 e m

  Snyggt hår!, men vad har hänt med dina läppar? :0 De som var så fina förut.. 🙂
  – Derpz.blogg.se

  Reply
 2. Johanna april 17, 2012 at 11:22 e m

  Härlig tröja, den ser sjukt mysig ut! 🙂

  Reply
 3. Tina april 18, 2012 at 6:48 f m

  Bra där! Du kommer må mycket bättre av ansvar och rutiner! Go girl!

  Reply
 4. Jonna april 18, 2012 at 10:36 f m

  Gud vad fina dina läppar va innan du började fylla på dom liiiite för mycket!:(

  Reply
 5. my april 18, 2012 at 3:00 e m

  åhh, så fina bilder! 🙂

  Reply
 6. michelle april 18, 2012 at 4:49 e m

  ooooomg så söt och du är

  Reply
 7. sanna april 18, 2012 at 6:31 e m

  asså gud du äe typ min förebild för allt typ.asså bara om du skulle bara skriva hej i min blogg skulle jag dö och grina samma gång,jag skulle grina så det vart översvämning i rummet(jag vet inte äns om jag vågar skicka i väg dethär men jag gör det ändå puss på dig.

  Reply
 8. Evelina april 18, 2012 at 10:27 e m

  Hej!

  Vart köpte du tröjan? Tycker den är så sjukt snygg och den ser hur skön ut som helst! 🙂 Är tacksam för svar!

  Reply
 9. Linda april 21, 2012 at 11:43 f m

  Hur får du ditt hår att bli så där som på bilden? 🙂 SÅ FINT!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *