Så jävla…

Kom aldrig iväg till Vingåker igår… Drog till Snaps på Steffis mösspåtagning och där blev det ett par glas vin. Sen limmo runt om i stan och där blev det ett par glas skumpa, sen blev det middag på vapiano + 1 flaska vin. efter det så blev det langlo, sen åkte vi till kontoret. Drack lite vin och sen till Laroy, massa drinkar o shots. Efter det collage och den så drog jag hem till en vän och delade på en flaska rose och tog min sista klunk halv 6 imorse.. Det konstiga var att jag aldrig kände mig så full.

Men idag så är mår jag inte bra och känner att jag behöver spy… Men jag hatar att spy + att jag inte är hemma.. Uäääk! Tror alltid att jag är magsjuk när jag mår illa 🙁 🙁 och det är en rolig syn. Springer fram och tillbaka hela tiden, gråter typ för att jag blir så hetsig.. Alla brukar alltid skratta åt mig när jag mår illa 🙁 oooooh 🙁

20120428-095934.jpg

20120428-100016.jpg
Två bilder från igår… Bläää.

(Visited 27 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Sara april 28, 2012 at 10:16 f m

  haha naaw stackare D;
  har bara en liten fråga:
  hur är relationen mellan dig och steffi nu? kissie har ju typ börjat vara med henne hela tiden och innan var ju du med henne :Ooo I’m confused
  PS: LOVE YOUR BLOG IT’S AWESOME <3 DS

  Reply
 2. Rebecka april 28, 2012 at 11:08 f m

  Haha åh, är exakt likadan.. Så fort jag känner minsta lilla illamående får jag panik. Samma om någon jag känner är magsjuk, som jag varit i närheten av. Hetsar sönder. Fett jobbigt!

  Reply
 3. chabo april 28, 2012 at 12:30 e m

  Jag vet att det finns flera där ute som går igenom samma resa som mig. Från ett rent helvete till ett liv som faktiskt går att uppskatta och njuta av. Jag börjar mot förmodan se en ljusning. Hur är det för er, hur långt har ni kommit? Gå in på http://endepression.blogspot.com och dela med er. Era erfarenheter kan hjälpa andra!

  http://endepression.blogspot.com

  Reply
 4. my april 28, 2012 at 1:18 e m

  ooj 🙁 haha

  Reply
 5. uilp april 28, 2012 at 1:35 e m

  Söta, vackra lilla tjej! <3

  Reply
 6. Linda april 28, 2012 at 2:45 e m

  Jag är precis likadan! Börjar gråta och skaka och inbillar mig att jag är magsjuk… efteråt kommer man på va larvig man är. hahah

  Reply
 7. elle april 29, 2012 at 2:37 e m

  första bilden var grymt fin :D!

  Reply
 8. nita april 29, 2012 at 6:50 e m

  Bra vanner du har som skrattar……………?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *