Segis….

Drog ut en sväng igår efter Moorefesten, roligt roligt, men man blir ju så jäkla seg dagen efter när man är ute och sånt! Men men, det är ju sjukt roligt att vara ute! Ibland i alla fall… Drog förbi lite olika ställen igår och det var verkligen knökfullt över allt typ, påsklov på hög nivå, kom inte hem farligt sent dock, skönt det 🙂 Käkade på Tacobar och sånt nyss och nu ska jag ta en dusch!

Ikväll ska jag kommentera Big Brother, tar med mig Jasse och Daniel Paris också som stöd! Haha Daniel är så rolig, nu sitter han och är sur och klagar på att det är trashigt med såna program men han får faktiskt ta och följa med ändå tycker jag, jag följer ju allt han gör och alla hans tv-program så nu är det min tur! Uuuh 🙂

MÅSTE DUSCHA NU, snart kommer taxin!


En bild från igår….haha!

(Visited 18 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. my april 15, 2012 at 5:30 e m

  japp, daniel får tåla att han hänger me till bb! annars kan ju jag ta över hans plats? 😉 haha

  Reply
 2. Louise april 15, 2012 at 5:32 e m

  Hej och varmt välkommen till en nystartad blogg! Jag skriver allmänt om mig själv, och skriver om mina förberedelser till att börja äta enligt LCHF! Kika gärna in och lämna en kommentar!

  Reply
 3. HNNI april 15, 2012 at 5:55 e m

  kul 🙂

  Reply
 4. Narabella april 15, 2012 at 6:17 e m

  snygg bild på er:)
  http://www.narabella.com
  Öppnar min webshop och din nya modebutik på nätet inom kort!
  Så kolla gärna in på min blogg och säg vad ni tycker.

  Reply
 5. saga april 15, 2012 at 6:26 e m

  Fin blogg 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *