Skit dag.

Idag så har jag en skitdag.  Vaknade nyss. Det är skitväder. Jag kom inte i tid till kontoret så nu är Bingo besviken på mig. Pappa är också besviken på mig. Usch, idag så vill jag gråta och dö. Känner en jobbig irritation i kroppen också. Kommer förmodligen att få mens snart, men jag kan verkligen inte tygla mitt humör just nu känner jag. Är på så dåligt humör att jag typ vill göra illa mig själv. Fast det ska jag inte göra, så mycket psykfall är jag inte. Bara lite…

Pussyface. Här var mina läppar nygjorda.

(Visited 81 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. hanna april 10, 2012 at 5:03 e m

  ser helt jävla fult ut.

  Reply
 2. Sara april 10, 2012 at 5:25 e m

  Det måste vara skönt att veta om det är botox som du har sprutat i dina läppar så är det världens starkaste gift som finns,ett litet
  snapsglas av giftet dödar hela svenska folket,men botox är utspätt
  form av Botulinumtoxin,men man kan ju undra varför man sprutar i gift i sin egen kropp ?
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Botulinumtoxin

  Reply
 3. kalle april 10, 2012 at 6:01 e m

  najs me päls gumman

  Reply
 4. Li april 10, 2012 at 9:16 e m

  Paulina snälla väx upp. Du kommer inte tid hit och dit osv. Det kommer inte funka i längden. Extremt pinsamt är det.

  Reply
 5. Nathalie april 10, 2012 at 11:45 e m

  Sara: För att verka så påläst så vet du så lite: Botox används inte för att fylla läppar, utan snarare för att reducera rynkor. Just sayin’, om du nu ska vara en bitterfitta kan du väl åtminstone se till att ha rätt. Puss!

  Reply
 6. emma april 10, 2012 at 11:46 e m

  fattar inte hur jävla svårt det kan vara att gå upp till jobbet? om du nu vet att du har svårt att komma upp i tid. lägg dig tidigt i sängen, gå upp kl 8 och håll igång hela dagen. gör så varenda dag.

  vafan, pinsamt att inte komma i tid till jobbet.

  Reply
 7. död åt borgare april 11, 2012 at 3:18 f m

  Ser illa ut, du borde besöka doktorn!

  Reply
 8. Tove april 11, 2012 at 11:05 f m

  Tycker du är jätte fin som du är och jag hoppas du är som du vill vara!
  Tänkte bara ställa en fråga, hur går det med tandställningen?
  Har inte hört så mycket om det på den senaste tiden 🙁 Kram!

  Reply
 9. natalie april 11, 2012 at 11:25 f m

  Det är ju inte konstigt att du inte kommer i tid till jobbet när du sitter uppe halva nätterna. Vänd tillbaka dygnet istället och väx upp förfan. Pinsamt beteende.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *