Skönhetsblogg – asperinmask!

Har fått reda på en jättebra skönhetsblogg som heter Fabiana.se… Det var där jag fick höra om asperinmasken första gången, men har aldrig riktigt vågat (eller orkat) mig på den, men eftersom jag ändå bara var hemma igår så prövade jag.

Krossade 5 tabletter och blandade ut med typ 5 droppar vatten och lät den sitta på i typ 40 min. Dock så fick jag vitt pulver i hela näsan av asperinet som torkade så det sved som satan, men min hy kändes MYCKET bättre efter. Det sjukt faktiskt. Trodde ALDRIG att det skulle funka eftersom jag är rätt skeptisk mot sådana häxhemmakurer, men den här ska jag absolut börja köra med! Asbra ju! Ska nog köra 1-2 gånger i veckan 🙂

För fler skönhetstips tycker jag faktikst att ni borde spana in Fabianas blogg: Länk!

(Visited 70 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. dan syndrom april 22, 2012 at 1:24 e m

    jag trodde att det hette Aspirin.

    Reply
  2. Tilde april 22, 2012 at 2:20 e m

    Haha, vad kul!

    Kolla gärna in min blogg, jag skriver om tankar och åsikter i ett kaotiskt tonårshuvud!
    är sveriges nationalsång RASISTISK??
    WHUT?
    Det skriver jag om idag! 🙂

    Reply
  3. therese april 22, 2012 at 2:23 e m

    fin bild på dig 😀

    Reply
  4. morran april 22, 2012 at 4:25 e m

    tänk på att man kan få problem med njurarna..kroppen tar ju upp aspirinet även om det ligger på huden, inte så nyttigt med så mkt huvudvärkstabletter/vecka. googla det så ser du. (:

    Reply
  5. Anita april 22, 2012 at 9:49 e m

    Tips: blanda de krossade aspirintabletterna med ca en matsked flytande honung, så slipper du dammandet och honungen vårdar samtidigt huden. Rekommenderar att du kör den här masken max en gång i veckan, då den är ganska stark.

    Reply
  6. Lotta april 22, 2012 at 11:38 e m

    Som ekologisk hudvårdsterapeut rekommenderar jag Inte detta . Bara som omtanke. Din hud kommentar skada av detta . En peeling ska Max göras 1 gång per månad eftersom det tar 25 dagar för huden att förnya sig. Du kommer förstöra in naturliga skyddande feta yta och få torr hud. Använd ekologiska oljor , gör peeling av olivolja och florsocker (underbar ) och mask av kesella ( bästa billigaste fuktgivare) och ekologiskt mineralsmink. Mina bästa tips för att inte bli en skrynklig torr 50 åring

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *