Testar aspirinmasken igen….

Grejen är att det faktiskt funkar, eller jag tror det i alla fall… övertalningsförmågan är stor hos mig och när jag väl får för mig att något funkar så gör det det! Körde på en aspirinmask ikväll och blandade i lite honung den här gången, hörde att det är bra?

Får se hur resultatet blir, ska tydligen vara på en hel timme, håll tummen för att vi har några faces kvar när vi är klara! haha!


mixa! haha ser lite fel ut kanske…

uh uh uuuh 🙂

Närbild!

finis testar också!

(Visited 276 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Malin april 26, 2012 at 10:37 e m

  Treo-mask är ännu bättre, det behöver bara sitta en liten stund (10min typ) . Blanda treo+ansiktskräm 🙂

  Reply
 2. Jennie april 26, 2012 at 11:28 e m

  http://www.facebook.com/groups/190934324360753/ två sjuka grabbar ifrån grums, som gör vardagen lite roligare! De lägger in sjuka klipp varje dag, så gå med i gruppen, kommentera och gilla! 🙂 funkar inte länken så kan man söka på ”robin och mansis bloggsite” haha..

  Reply
 3. Maria april 26, 2012 at 11:57 e m

  Så jävla kul att jag också sitter med min på just nu 🙂 Jag brukar droppa vatten på 4 stycken, ta 1 tsk grekisk yoghurt samt trycka i så mycket rinnande (ej fast!) honung som jag känner för – inte för mycket, då blir det för löst – och sen sitter den på tills det mest sjunkit in i huden!

  Glöm inte att fuktbomba efteråt bara, jag brukar ta serum + min vanliga fuktkräm och voila – bebislen hud med lyster!

  Reply
 4. Sanna april 27, 2012 at 5:10 f m

  Berätta hur man gör!!:)

  Reply
 5. Sophia april 27, 2012 at 7:39 f m

  Jag är utbildad makeup-artist. Aspirinmask fungerar faktiskt verkligen, men det tar ju självklart ett tag innan man känner den stora skillnaden på hyn. Jag brukar köra på 5 st aspirintabletter (krossa dem först) och sedan lite vatten, plus ett MÅSTE att ha antingen lite yoghurt eller lite honung. Det funkar som bindningsmedel för att masken ska hålla och för att det allmänt är bra för hyn.
  Angående att du har på dig masken i en timme behövs verkligen inte. Allt nödvändigt har redan sjunkit in i huden efter ca 20 minuter. Absolut så kan du ha den på en timme, det spelar ingen roll, men det hjälper inte något extra egentligen. 🙂

  Bara ett tips!

  Reply
 6. sagha april 27, 2012 at 10:35 f m

  det ska jag testa:)

  Reply
 7. Dominik april 27, 2012 at 12:42 e m

  OMFG DANIEL! DANIEL! PARIIIIIS½!! OMFG OMFG OMFG HAHAHAHA SÅ SÖTA NI E TSM <3
  KRAM <3

  Reply
 8. carolin april 27, 2012 at 7:30 e m

  Jag som hudterapeut kan ju säga att detta funkar, väldigt bra till nån med orenhy :).men man ska vara försiktig när man testar detta! en med väldigt känslighy bör undvika det.

  Reply
 9. Linda april 28, 2012 at 8:05 f m

  Treo ska inte användas, det är brustabletter och för starkt för hyn! Bästa är att smörja in huden med olivolja eller avokadooljan, efter aspirinmasken! 🙂 lycka till paulina. Att köpa massa dyra hudvårdsprodukter är bortkastade pengar och innehåller ämnen som förstör hudens balans och gör att det blir ett evigt smörjande! Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *