This is me.

Jag är en slacker. Och jag har jämt gjort vad jag vill hur har vill när jag vill. Jag älskar att ta saker i min egen takt och prioriterar alltid mig själv i första hand. Är det egoistiskt? Eller bara fult att erkänna?
Det har aldrig gått att ändra på mig. Det har mamma sagt. Jag är uppvuxen i en bra familj och har alltid haft det bra ställt. Men ändå så har jag struntat i skolan, hamnat i fel kretsar och smygrökte när jag var 12.. Är det mins föräldrars fel? Jag tror inte folk borde skylla på dom. Dom har alltid gjort allt för mig. Och jag uppskattar det, nu i efterhand. Önskar att jag gjort det när jag var yngre, och att jag skött skolan. Men nu är det ju inte så, saker jag inte är intresserad av lär jag mig inte. Tyvärr så är jag rätt svårlärd. Men gillar jag något, så lär jag mig det på en gång.

Hur mycket ego är du på en skala 1-10 ?

20120421-175916.jpg
Jag igår! 😉

20120421-175940.jpgalla sexy bloggare. Familj! <3 20120421-180018.jpgsexy.se Pehr! 🙂

20120421-180053.jpgmormor och morfar. Mormor dog när hon var 43 år. 010102. Rip!

20120421-180137.jpg pappa 3 och jag på bb 🙂

20120421-180207.jpgbra efterfest!

20120421-180226.jpg

(Visited 98 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. Anonym april 21, 2012 at 6:35 e m

  Jag tror du har ett problem, du är rädd för att ha tråkigt och bli en vanlig människa. Det är inget fel att ha ett vanligt jobb och ta hand om sig själv och sina nära.Jag tror att du är rädd för att hamna i en tråkig vardag. Det är inget fel att gå upp tidigt, äta frukost och sedan pallra sig till sitt arbete. Ta hand om dig och din familj/dina närmaste vänner innan det är försent.Jag har själv kommit på att det går alldeles utmärkt att ha kul tills man är runt 30, då bör man börja tänka på refrängen och börja tänka på familjelivet.(innan det är försent!) Alla vill inte ha familj men det är ett viktigt mål i livet. Se på Carolina Gynning! Hon fann en pojkvän och nu väntar hon sitt första barn! Det är nog då man mognar som allra mest. Råd? Ha kul men skapa vanor som du trivs med. Mogna, ta hand om dig själv och ta vara på det som är viktigast, familj/vänner.

  Jag själv är nog 5. Jag försöker göra det jag vill, umgås med min pojkvän och fokusera på mina intressen men samtidigt ägna tid åt min familj.Jag försöker spendera lika mycket tid på mig själv, på min pojkvän och på min familj.

  Reply
 2. sofie april 21, 2012 at 6:40 e m

  dit hår är ju så GRYMT just nu!

  Reply
 3. Stephanie Aminoff april 21, 2012 at 6:55 e m

  Modell bilder uppe på bloggen, Victorias Secret nästa eller?
  tihih, tror det kommer gå riktigt bra för mig inom modell världen faktiskt.
  VAD TROR DU?
  http://aminoffs.se

  Reply
 4. Emilia april 21, 2012 at 7:39 e m

  du är sjuuukt snygg! Känner igen mig själv väldigt mycket på vad du skrev också.. tror jag ligger på 9-10 ego faktiskt.

  Reply
 5. Amanda april 21, 2012 at 8:13 e m

  Du e ju snygg du!

  Reply
 6. Fannie april 21, 2012 at 8:21 e m

  Du är så jävla fin!
  Men alla sexy-bloggare var inte med på bilden, min syster fattas 😉

  Reply
 7. http://followgram.me/idahenrikssonnn/ april 21, 2012 at 8:25 e m

  follow

  Reply
 8. Ida Hjalmars Ida Hjalmar april 21, 2012 at 9:10 e m

  Tävling på bloggen där du kan vinna massor med premiär-prylar från filmen the Avengers!!!

  VAR MED OCH TÄVLA OCH VINN FINA, EXKLUSIVA PREMIÄR-SAKER!!

  <3

  Reply
 9. elin april 21, 2012 at 9:12 e m

  varför i helvete svarar du inte på bloggansökningar din late jävel!? börjar bli riktigt irriterad nu!

  Reply
 10. Paula april 21, 2012 at 11:06 e m

  Snygg du va på första bilden!

  Reply
 11. Malin april 21, 2012 at 11:15 e m

  Säger precis som du där, jag uppskattar det mina föräldrar alltid gjort för mig och förstod det nu efteråt. Nu har jag ingen av dom kvar och jag vill bara säga hur tacksam jag är för min uppväxt och att jag älskar dom. Ta vara på dom ni älskar, man vet aldrig när dom är borta för alltid.

  Reply
 12. Amanda albino april 21, 2012 at 11:57 e m

  jag är precis som dig! prioriterar alltid mig själv först. ego på en skala 1-10…? 10 absolut!!

  Reply
 13. h april 22, 2012 at 7:25 f m

  Det där med att bara lära sig sånt man är intresserad av låter som ADHD

  Reply
 14. Linda april 22, 2012 at 9:44 f m

  Jag förstår helt ärligt vad du menar, jag var själv likadan.. Intresserade det mig inte så lärde jag mig inte.. Nu är man äldre och förstår att en utbildning faktiskt är oerhört viktig så nu har man satt sig vid skolbänken igen och det går skit bra! Du kommer nog vilja ta tag i din skola en vacker dag, TUR att komvux finns då 😉 Hehe.. Man kan fixa skolan när man känner för det 🙂

  Reply
 15. Tilde april 22, 2012 at 2:23 e m

  Åh, jag har också sånt nattlinne! 🙂

  Kolla gärna in min blogg, jag skriver om tankar och åsikter i ett kaotiskt tonårshuvud!
  är sveriges nationalsång RASISTISK??
  WHUT?
  Det skriver jag om idag! 🙂

  Reply
 16. Theodoea april 22, 2012 at 4:28 e m

  Hejsan Paulina. Jag tror absolut att dina föräldrar gjort allt för dig och att du haft en bra uppväxt. Dock tror jag att de förmodligen varit för snälla mot dig och tillåtit dig att göra rätt så mycket. En tonåring behöver frihet men även tydliga gränser som föräldrarna sätter!!!! Ofta tror snälla föräldrar att de gör sitt barn en Björntjänst av att vara snäll och ha en kompisrelation med sina barn när de i verkliga livet gör just tvärtom!!!!
  Jag kan mest utgå från mig själv och andra som haft en ungefärlig uppväxt.
  Vi hade tider att passa annars blev det konsekvenser. Skolgången skulle skötas annars blev det konsekvenser där också. Ränna ute till sena timmen????? Glöm det!!!!!
  Redan som 15 åring fick man tjäna sina egna slantar ( fanns inga bloggar på den tiden ) annars fick man vara utan nya modet, resor, nöjen osv.
  Hoppas du tar tillvara relationen till dina föräldrar och fundera på din skolgång ännu en gång.
  Du säger att du ångrar att du hoppade av skolan…
  Det är aldrig för sent!!!!

  Du verkar vara en fin människa som har växt från 0 i mina ögon till 100:)
  Ta hand om dig!
  Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.