Torsdag den 12e April!

God morgon..typ!

Aja till min tröst har jag varit vaken ett tag..läst kommentarer och kollat runt på nätet och sånt. Bland annat läst igenom era kommentarer på vissa av mina inlägg, jisses va sura ni kan bli ibland alltså, sjukt! Men jag står på mig om det jag tycker, det är viktit att ha åsikter, precis som ni får ha era.

Dock tycker jag att det är intressant att läsa när ni kommer med vettiga argument och sånt som är bra att ta del av, massa hat och sånt ger mig ingenting och jag bryr mig inte heller, så fila gärna på era argument nästa gång för jag lyssnar gärna  på dem.

Anyways…igår var jag ju på ett litet förhäng i min byggnad faktiskt, har börjat hänga lite med mina grannar och det är riktigt roligt, det är kul att känna folk i samma byggnad faktiskt och sen drog jag ut en sväng! himla kul faktiskt…onsdagar är min grej, gillar verkligen draget ute då, dock var det risigt väder så mitt hår blev k a o s redan vid första stället, fick typ blåsa det i handtorken för att få det fint, usch, värsta bakteriehärden ju!

ska ta en dusch nu iaf….sen lunch, hörs snart!


En bild från förra veckan, kom på att jag inte visat upp den och tycker jag blev gullig här, älskar sminket…och mina fina läppar! Från: stureplan.se

(Visited 50 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. my april 12, 2012 at 4:10 e m

  så sööt tjej på bilden! 🙂 lite oskyldig sådär, hehe..

  Reply
 2. Linda april 12, 2012 at 6:06 e m

  Du är så snyggggg!

  Reply
 3. amanda april 12, 2012 at 6:44 e m

  kolla in våran blogg full med shopping , besök i stockholm , snart födelsedag , Och massa humor och saker 😀 ! Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen och önska gärna lite inlägg eller något.

  Reply
 4. Emma april 12, 2012 at 7:18 e m

  Grymt fin bild på dig 🙂 emmzas.blogspot.com – säljer grymt billiga bloggheaders

  Reply
 5. - april 12, 2012 at 7:46 e m

  fin klänning paow!

  Reply
 6. moayah april 12, 2012 at 7:58 e m

  heeej, är du oh daniel tillsammans ? 🙂
  bara undrar eftersom att de verkar typ som att ni bor tillsammans oh
  så.
  länka mig gärna.. !

  moathabiitch.blogg.se

  Reply
 7. eveline april 12, 2012 at 8:01 e m

  du va jätte gullig på bilden men kan du inte lägga upp en bild på dig när du verkligen ler stort för de känns lite som om du inte e glad på riktigt på dom flesta bilderna .. skulle va jätte kul och se en bild på dig när du ler jätte stort och man typ ser tänderna , hehe.. låter konstigt men de skulle de. men älskar din blogg annars , kraaaaaaaam! <3

  Reply
 8. Miss april 12, 2012 at 9:51 e m

  Fan vilken dålig uppdatering Paulina! BLOGGA MEEEER!!!!

  Reply
 9. Zara april 12, 2012 at 9:55 e m

  Jag tycker inte du ska läsa bloggkommentarerna för det är så många knäppa avundsjuka tjejer som skriver elaka saker till dig. Klagar på skitsaker. Du blir bara ledsen i onödan. Du är supersnygg och urgullig. Rock on!!!:)

  Reply
 10. Ghost april 12, 2012 at 10:23 e m

  PSYKISK SJUKDOM. Om självskadebeteende, depressioner, ätstörningar och ångest. Provocerande och ärligt.
  http://ghosts.devote.se

  Reply
 11. Enya april 12, 2012 at 10:28 e m

  Guu va söt du är !
  Vart köpte du klänningen ? den är to die for!
  Kramar från norrlands skogar 😉

  Reply
 12. Fia april 13, 2012 at 5:07 f m

  Det här va nog det vettigaste jag har läst på de unga bloggarna. Bra! Hoppas folk tar det till sig också och börjar argumentera istället för att bara skriva skit

  Reply
 13. - april 13, 2012 at 12:12 e m

  vad har du fyllt dina läppar med? Jag har restylane i mina men tycker inte de verkar funka så bra. Tycker dina är jättefina det är därför jag frågar 🙂
  Tacksam för svar ! kraam

  Reply
 14. Anonym april 15, 2012 at 4:21 e m

  Varför så fula läppar?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *