Vardag!

Söndag innebär att det snart är en helt ny vecka och vad gör man då? jo, man storhandlar! Och jag har faktiskt börjat storhandla som en vuxen, nu ligger det inte massa smågodis och cola i vagnen utan riktig mat och ingredienser som man mår bra av 🙂 grönsaker, frukt, kött…sånt som är bra och känns bra 🙂

Hade med mig två yra höns i butiken också och alla ville ha olika skaer, kände mig som en småbarnsmamma ba ”nej vi ska inte äta kakor, vi ska laga mat!” och ”nej vi kan inte leva på nudlar, vi behöver riktig mat! haha träskomorsan Paow liksom? jo tjena, nån dag kanske! Men det gick bra tillslut.

Nu är kylen full och det känns bra. Ska fira det med dusch och sen ska jag kolla film! Puss!


Lilla jag idag 🙂

Daniel Paris hjärta kakor…var tvungen att slita dem ur hans händer!

lite mat 🙂

pose!

Ballie fick styra skutan!

(Visited 30 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. mina april 22, 2012 at 11:56 e m

    hej! jag vet inte hur det är i sverige, men i norge är det iaf så at viss du har glutenallergi, eller cöliaki som den medicinske termen är, så skikkar man in legeerklæringen (vet inte vad det är på svenska, men typ et dokument från din läkare som säger at du har glutenallergi/cöliaki) til staten. då har man krav på typ 1700 kronor i månaden till at bruka på mat (eller vad fan du vill egentligen), sedan maten är så dyr:)

    Reply
  2. Emma april 23, 2012 at 10:55 f m

    Lider med dig verkligen! Har samma sjukdom 🙁 har du i hårbotten oxå? Det har jag och suger verkligen! Kliar hela tiden och ser ut som att man har mjäll i skallen! Man blir äcklad av sig själv! Så jobbigt när det blossar upp!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *