Bloggtips! Juliahofsweden /alexandra

Jag älskar hennes blogg! Läser den varenda dag, hela tiden typ. Verkligen en asgrym tjej som kämpar, det bästa med henne är att hon liksom fortsätter att vara glad, efter allt som hänt henne. Ja ni får läsa hennes blogg själva för att förstå. Jag ser upp till henne, hon är 5 år yngre än mig, men har gått igenom så mycket som man inte ens ska uppleva förän man är 50 år. Det är hemskt och jag är verkligen glad att det finns människor som hon som inte tappar hoppet om att kunna må bra igen.

När jag läste det här innlägget som hon la upp, höll jag med så mycket! Jag tycker också att storbloggare borde visa sina dåliga sidor mer. Liksom stackars tjejer som är 12 – 14 år som tror att bloggares liv är perfekt. Men sen kollar dom på sig själva och märker att dom är i den tuffaste perioden av sitt liv. Alla skönhetsideal, man måste va smal, ha perfekt hår, inte äta godis, shoppa varje dag osv osv. Listan kan göras lång. Storbloggare som har makten att påverka ungdommars självförtroende, borde stärka de genom att visa dåliga dagar, dagar när allt är verkligen PISS och man bara vill ligga och gråta. Förstår ni vad jag menar?

Hennes blogg heter Juliahofsweden.blogg.se!

(Visited 40 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Charlotte maj 29, 2012 at 10:29 e m

  Ja gud ja, den tjejen har gått igenom mycket. Gråter floder ibland när jag läser hennes inlägg.
  Hoppas hon håller sig lika stark livet ut, då kommer hon komma ännu längre än hon redan gjort. Och hon har kommit långt!

  Du ser ut att trivas där nere och du ser väldigt glad ut Paulina, hoppas det man ser stämmer med verkligheten. Det förtjänar du!

  Reply
 2. Tessan maj 29, 2012 at 11:27 e m

  Paulina jag tycker synd om dig. Man märkte att du älskade hugo under er tid men du var ändå otrogen. Inte fan var det en gång heller. Då tyckte jag synd om dig på riktigt, tyckte du förtjänade bättre men du la upp en falsk fasad och får honom att framstås som dålig.
  Han var nog dålig med dig, inte mot men nu verkar han ha hittat rätt i en vacker ”enkel” tjej som paula. Hon verkar ha fötterna på jorden och få ner hans.

  Hoppas du inser att du blir/framstås vad du själv gör det till.

  Reply
 3. Hilda Mattisson maj 30, 2012 at 9:17 f m

  Håller helt med! Otrolig tjej!

  Reply
 4. Irmagard maj 30, 2012 at 11:35 f m

  Du har rätt. Att unga tjejer tror att bloggerskor lever ouppnåeliga drömliv bidrar såklart till både utseendehets och en jakt på lycka som inte är sund.

  PS, vinn mobilskal hos oss på Irmagard.

  Reply
 5. pello maj 30, 2012 at 11:41 f m

  ”Den svåraste perioden i sitt liv”, ”ha perfekt hår”, ”inte äta godis”. Gud vad glad jag vore om mitt största problem var att jag inte hade perfekt hår.. Shit alltså, vilka jobbiga liv ungdomar har, verkligen.. //En tant på 29 år

  Reply
 6. Fredrik maj 30, 2012 at 11:44 f m

  Jag följer hennes blogg.och jag håller med dig att hon har gått igenom så mycket tråkigheter,och endå så är hon så stark.När jag läste hennes blogg första gången då hon skrev om vad som hade hänt osv så vart jag riktigt tårögd.

  Reply
 7. Michaela maj 30, 2012 at 2:33 e m

  Om du gillar hennes blogg gillar du förmodligen.min.där jag skriver öppet om mina diagnosrr och psykiska ohälsa 🙂

  Reply
 8. saga :) maj 30, 2012 at 4:28 e m

  SÅ JÄVLA BÄST DU ÄR SOM LÄNKAR HENNE! kan du fatta vilken lycka? du är underbar, verkligen hon också! PUSS

  Reply
 9. my maj 30, 2012 at 5:44 e m

  starkaste tjejen som finns! <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *