Börjar bli väldigt mycket med skolan nu.

Hej på er. Som vanligt så går vi i skolan varje dag nu här nere, 10-7 varje dag typ. Det är ca 4-6 drinkar om dagen att plugga in. Det är en massa olika metoder, fast det är verkligen sjukt kul och jätte intressant!

Idag så har vi lärt oss om Tequila, myter o.s.v. Och jag höll på att älta om att det är mask i Tequila. Fast det är egentligen bara en myt. Men för länge sedan så spädde dom ut Tequilan eftersom att folk blev så aggressiva när dom drack det på westerntiderna, men detta upptäcktes efter ett par år typ (?)… Och då la dom ner en larv i Teuqilan, för om larven dog på en gång så är det riktig sprit. Och för att få Tequila måste det var minst 51% Agave juice. Och för att få kallas Tequila så måste den även vara gjord i Mexico. Annars så kallas det Mezcal.. Ja, där har ni lite om Tequila.. Visste ni om det?

Var ju ute på lite party igår också. Så var rätt jobbigt att gå upp imorse. Men som sagt, mitt överjag tar över här nere. Jag älskar att gå upp tidigt och plugga – typ.. Iallafall till något som jag tycker är kul.

Här är lite bilder från barskolan.

(Visited 41 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. samira maj 29, 2012 at 9:04 e m

  du verkar ha de riktigt härligt där nere! 🙂

  Reply
 2. Matilda maj 29, 2012 at 9:12 e m

  Hoppas du frå en bra kväll! Och en bra dag imon!
  KRAMAR

  Reply
 3. frida maj 30, 2012 at 1:09 e m

  snygga killar du får umgås med 😀

  Reply
 4. Johanna maj 30, 2012 at 8:37 e m

  Hej, jag undrar varför ni går på kurser hela tiden? 🙂
  Kika gärna in hos mig!
  Kram

  Reply
 5. Anna maj 31, 2012 at 3:41 e m

  Man har mask i mezcal. Dax att plugga kanske ?

  Reply
 6. Ehlin juni 1, 2012 at 7:44 e m

  Åh. vem är snyggingen i orange mössa? ge mig honom! 😉

  Reply
 7. Filipha juni 15, 2012 at 2:17 e m

  Hej! De hade faktiskt maskar i Tequilan i Mexico 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *