Eftersom att jag nu är på väg till Mallorca…

Så passar jag på att berätta vad jag gjorde för något i fredags. Var bara hemma hela dagen, var riktigt trött eftersom jag blöder så mycket. Men makade mig in i duschen och tog ett blodstoppande piller och ett järnpiller. Skulle möta upp Andreas och Viktor inne i stan, men var typ hela ofixad. Vi drog till Fresco och käkade och jag passade på att shoppa lite. Efter det så går vi runt lite på stan innan vi åker hem till Samir. Tar något glas vin och satt bara och pratade skit, och vips så var kl 11 och vi alla var lite salongs berusade. Så vi bah ”äsch nu drar vi ut och festar” så jag satte på mig mina nyköpta kläder, som inte alls var mening att jag skulle matcha ihop så. Plattade håret och la lite puder…

Sen jäklar så var vi överallt, langlo cafet vicakns collage solidaritet nype innan vi åkte hem till mig och drack vin och rökte cigg hela morgonen. Sen så somnade jag typ runt kl 6 och blev väckt av att Ballie kommer hem till mig kl 8a på morgonen som sa ”jag hjälper dig och packar”.. Så ja, vi packade innan jag somnade om och sov hela dagen…

Här är en bildbomb från i fredags.

Jag och Viktor!

Andreas. <3

Mina pojkar 😀

Inte bästa bilden på mig, men man ser lite av min outfit. Allt är från Zara!

Fina Viktor!

<3

😀

(Visited 29 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. hanna ♥ maj 20, 2012 at 5:00 e m

  HJÄLP MIG VÄLJA KLÄDSEL TILL IMORGON!
  VILKET LINNE SKA JAG HA? TACKSAM FÖR SVAR 🙂
  DU HITTAR MIG PÅ –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 2. Ebba maj 20, 2012 at 5:22 e m

  Viktor dricker väl inte, hahaha? 😉

  Reply
 3. Fredrik frithiofsson maj 20, 2012 at 5:58 e m

  Gud vad snygg Andreas är, satsa där vettu!!

  Reply
 4. Ana maj 20, 2012 at 6:04 e m

  Söta bilder. Ha en trevlig resa. Kram.

  Reply
 5. mia maj 20, 2012 at 6:20 e m

  Modigt att ha vita shorts när du blöder så mkt!

  Reply
 6. Elice maj 20, 2012 at 6:20 e m

  Vad söt du är i toffs! 🙂

  Reply
 7. mia maj 20, 2012 at 6:25 e m

  Men visst blir man sugen på att bli moderater när man tänker på att mina skattepengar har bekostat din grundskoleutbildning. Det va verkligen att slänga pengar i sjön.

  Svar: Och om så vore fallet, vad skule det hjälpa om du skulle bli moderat…?

  Reply
  1. Sofia maj 20, 2012 at 10:58 e m

   Spelar ju ingen som helst roll vilket parti du röstar på, en del av skattepengarna går ju ändå till skolan?

   Reply
 8. anonym maj 20, 2012 at 7:03 e m

  kanske du har låga trombosytvärden, därför kanske du blöder mycket, det finns tabletter att ta just de dagar man blöder så man blöder normalt 🙂

  Reply
 9. Moa Hallberg maj 20, 2012 at 10:23 e m

  Kan inte du åka till Gröna Lund den 1 juni ? 😀

  Reply
 10. Hildi maj 21, 2012 at 2:07 f m

  Shit, Andreas och Viktor = Puddingar. You’re one lucky gurl. <3

  Reply
 11. Liin maj 21, 2012 at 10:02 e m

  Nyfiken fråga, får dom där grabbarna mängdrabatt hos frisören ?

  Reply
 12. Sally maj 22, 2012 at 8:42 e m

  JÄVLAR va snygg Viktor är!! Helt sinnes!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *