En fråga bara!

Alltså, nu är det verkligen inte långt kvar innan jag åker till Mallorca, men innan dess tänkte jag fråga en sak!

Röker du?

Den vanligaste rökaren i Sverige är enligt statistiken en ung tjej. Hur bra är det egentligen? Varför röker man egentligen? Varför slutar man inte när man VET och FATTAR att det är farligt…?

Jag har försökt många gånger att sluta helt, men det har inte fungerat mer än någon dag och sen blir jag nipprig och behöver en cigg. Det suger.

Jag har i alla fall hittat mitt egna knep för att klara det bättre! Som ni vet röker jag e-cigaretter som är ett helt riskfritt alternativ till tobakscigaretter.

Man får inte i sig någon skit alls utan bara vattenånga med olika smakämnen som gör att röken smakar som tobak (marlboro, camel, dunhill m.fl.), körsbär, äpple, vanilj, red bull eller vad man nu väljer. Jag har inte slutat helt med tobakscigaretterna, men jag har verkligen dragit ned på dom och oftast blir det tobak när jag glömt mina Odd Wolf-cigaretter hemma…

En del undrar hur det fungerar med Odd Wolfs cigaretter utan gifter och det funkar bra, men jag tror att om man är hårt nikotinberoende kan man kanske behöva tugga ett niktointugummi eller använda nikotinplåster i början för att omställningen inte ska bli för tuff. Rökkänslan och det här med att ha något i handen, ja, det fixar ju Odd Wolf!

Har ni provat e-cigaretter?

Om inte så rekommenderar jag Odd Wolfs e-cigaretter! Dom har jag själv rökt i två år nu och dom är dom enda som finns med svenska manualer, framtagna av svenskt företag etc. Alla andra e-cigaretter jag sett är på kinesiska eller ryska och utan några som helst garantier…


E-cigarr förra sommaren!


På Grönan förra sommaren! Måste dit när jag kommer hem!

Förutom att det är riskfritt och sundare är det också mycket billigare än tobakscigg (mindre än halva priset per månad)!

Som en extrabonus finns MIN rabattkod att använda, som ger 20% om du vill prova på eller bara fylla på ditt lager! Ange OW-PAOW i kassan så är rabatten din!

(Visited 38 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. hh maj 20, 2012 at 1:44 e m

  På ett sätt förstår jag tanken med Odd Wolf, men det känns inte som att det skulle fungera för mig. Jag tror inte på nedtrappning eller göra det lite halvers sådär, utan snarare på att bara bestämma sig och sedan sluta helt. Istället för att fortsätta med vanan att ha något i handen måste det vara bättre att börja med jaa, vad som helst egentligen. Typ tugga tuggummin.

  Reply
 2. my maj 20, 2012 at 2:40 e m

  röker ej, eftersom jag tycker det är coolare att motstå grupptryck än att hänga med.

  Reply
 3. Alice maj 20, 2012 at 2:47 e m

  Jag känner en som rökte förr, men vars flickvän haaaaaatade det och han ville inte röka mer!
  Så de kollade runt på internet och hittade att man skulle bestämma ett datum där du ska helt sluta. Och när det datumet kommer har du lite of ett firande!
  Han klarade sig finfint! Föker inte oc är inte sugen på det heller 🙂

  Reply
 4. Mimmi maj 20, 2012 at 3:44 e m

  Jag är 15 och har rökt konstant i ett år nu, kommer inte ens ihåg varför och hur jag började. Och jag har provat el cigg och jag tycker faktiskt inte att dom funkar för mig. Där har du min åsikt 🙂

  Reply
 5. Linnéa maj 20, 2012 at 5:16 e m

  Jag röker inte!
  Aldrig testat heller. Tycker det är ofräscht och onödigt 😉

  Reply
 6. Linda maj 20, 2012 at 7:45 e m

  Jag röker Odd Wolfs ecigaretter och det funkar skitbra för mig, men jag undrar vad du har för favoritsmak? Jag köpte ett multismakpaket för att prova och har fastnat för menthol och körsbär, väldigt olika, men goda på olika sätt!

  Reply
 7. Anna-Lena maj 20, 2012 at 7:50 e m

  Jag har provat olika ecigg, men det var inte förrän jag läst om Odd Wolf som jag hittade det som funkade!

  Dom första jag provade var äckliga och hade plastiga och läckande rör med smakämnena och dom andra jag provade saknade helt instruktioner och hade usla batterier, men med Odd Wolf fick jag allt på svenska och med kanonsupport per mail och telefon när jag inte fattade hur man laddade deras etuicigaretter! Rekommenderar dom varmt!

  Reply
 8. Mia M maj 20, 2012 at 8:39 e m

  Jag provade ecigg från One Cigg förut, men dom funkade inte för mig, plastiga, gick sönder och smakade väldigt lite. Har du provat dom och hur är Odd Wolf jämfört med dom?

  Jag vill gärna röka ecigg, men vill ha en BRA produkt…

  Reply
 9. Melinda maj 20, 2012 at 8:41 e m

  Varför röka över huvud taget? Är det inte bättre sluta helt? Jag har aldrig rökt och kan inte riktigt förstå varför man gör det alls…

  Reply
 10. Kalle maj 20, 2012 at 9:38 e m

  Jag kan inte svara på om One Cigg är bättre eller sämre, men en sak är säker att supporten hos Odd Wolf är kanon och att deras vanilj- och Dunhilltobak är suveräna! 😛 Är inne på min tredje påfyllningsbeställning nu så tack för rabatten Paow!

  Reply
 11. Missan maj 20, 2012 at 9:46 e m

  Är det sant att man får handla dessa fast man är under 18? Då är det ju perfekt! Jag måste helt enkelt sluta! Ska gör praktik och sommarjobb inom vården och då får man ju inte röka och jag läste på en annan blogg att ecigg är okej att röka överallt! TIll och med i tunnelbanan! 😀

  Reply
 12. Sofia maj 20, 2012 at 11:07 e m

  Jag har rökt i typ fyra-fem år. Idag är jag 20. Jag har försökt sluta en gång, men det gick inte. Det höll en månad, sen var jag tillbaka igen. Själva nikotinet är jag inte direkt beroende av, jag gillar det, men jag behöver det inte. Jag har svårt att sluta röka för att jag innerst inne älskar att röka, hur sjukt det än låter.. Dessutom röker nästan alla jag känner, och då är det svårt att hålla sig, när alla andra står och röker och man känner lukten.
  Jag har funderat på e-cigg faktiskt. Just nu har jag inga planer på att sluta, för jag har inte lust, men om jag skulle sluta så skulle nog e-cigg vara det enda som hjälper mig. Just för att det är rökningen jag är beroende av, inte nikotinet. Jag har aldrig provat e-cigg, men jag kommer definitivt köra på det ändå, när jag väl får för mig att sluta röka.
  Tack för rabattkoden! Den kan ju kanske komma till användning. 🙂

  Reply
 13. hanna maj 21, 2012 at 11:04 f m

  Jag började röka när jag var typ 14-15, idag är jag 25 och har slutat röka för ungefär 3 månader sen.
  Jag har alltså rökt i drygt 10 år och försökt sluta ett x antal gånger och folk har tjatat att jag ska sluta men jag har sagt att jag kommer nog inte sluta röka förns den dagen jag är på smällen. Och en dag i februari hände det, ett plus på stickan. Och inga som helst problem att sluta röka, får väl bara hoppas att jag inte börjar röka sen igen, jag vet ju att svårast att låta bli och röka är ju när man festar.

  Reply
 14. Fanny maj 21, 2012 at 1:48 e m

  Jag röker också E-ciggaretter från oddwolf och de är det bästa jag gjort faktiskt,visst saknar man det vanliga ciggen men de går 🙂

  Reply
 15. Julia maj 21, 2012 at 5:00 e m

  Jag fest röker ”bara”. Men det är inte så bara om man tänker att man röker upp nästan ett helt cigg paket varje helg.. Men jag försöker trappa ner, men det är inte så lätt när kompisarna röker.

  Reply
 16. Nisan maj 21, 2012 at 10:12 e m

  Beställde mina Oddwolfciggisar i torsdags och fick dom i fredags. Är helt såld på dom! Smakar precis som cigaretter, men man känner att man mår bättre direkt ju!

  Bästa som hänt mig på länge säger jag bara när jag rökt dom i tre dagar!

  Tack för tipset söta Paulina!

  Reply
 17. emma maj 21, 2012 at 10:17 e m

  ja men de är bra paow, uppmana dina läsare till att spränga bort sina tänder!

  Svar: Ursäkta, men läser du verkligen samma inlägg som jag, eller är du bara full…? E-cigaretter har knappast gjort sig kända för att spränga bort tänder…

  Reply
 18. Fanny maj 21, 2012 at 10:38 e m

  Jag är 15 år och har rökt konstant i ca 1 år, men tog min fösta cigg för nästan 3 år sedan och rökte bara lite lite i början, men trappade fort upp. Tänkte prova oddwolf, men undrar vilket ”startpaket” du rekommenderar? Det finns ju lite olika, så vilka var de första du köpte? Du är underbar tack för tipset!

  Svar: Jag provade OW Starter Premium OCH OW411 (rosa) först. Har nog minst en av alla modeller vid det här laget 🙂

  Reply
 19. Anna maj 21, 2012 at 11:07 e m

  Jag är 19 år och har rökt sen jag var 14. Jag vill sluta och ska sluta en vacker dag. Men ibland har jag även tänkt: Äh vafan, alla ska vi dö någon gång, jag kan dö imorgon så kan lika gärna röka vidare. Men sen tänker jag att jag vill fan inte ha KOL och ligga och kvävas till döds.

  Reply
 20. Lottis maj 21, 2012 at 11:09 e m

  Viktigt info om rökning som inte många känner till… I skalan av mest beroendeframkallande av alla droger ligger nikotin på tredje plats! Heroin ligger etta! Nikotin är mer beroendeframkallande än t.ex amfetamin, kokain. Alkohol, kaffe osv. Alkohol ligger på plats 7 eller 8! Denna info är viktig för alla som försöker sluta röka för den visar att nikotin är sjukt starkt och det är inte lätt att sluta på egen maskin och lyckas man ska msn vara riktigt stolt! Lyckas man inte beror inte det på dålig karaktär och lathet som många tro! Det är svårt att sluta med landets tredje mest starkaste drog! Så kämpa på ni som försöker, viktigast är att bekämpa det som triggar mest!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *