Jag har tänkt på en sak..

Jag blir sällan bra på bild faktikst. Jag får jämt höra att jag är mycket snyggare i verkligheten en vad jag är på bild/tv.. Undrar varför det är så? Mitt jobb är ju typ att vara fotogenisk liksom.. Haha..

Lägger upp lite randombilder bara

.Jag och min pluttis i min första egna lägenhet!

Liten oskyldig powis på Vapiano!

’Bild från 100%party i höstas°

Jag och min fina vän Jasmine!

Big Brother live!

Jag och Bingan!

Plåtning hos Bingo.

I Frankrike med Foki Petra och Bbella under insplningen av fångarna på fortet.

Jag och Bolay i Maggan i sommras!

Jag och bästis <3

På amba, jätte nykter faktikst.

På Paulina Starborns relees fest 🙂

 

 

 

(Visited 125 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. Emilia maj 17, 2012 at 10:02 e m

  du är så sjuuuukt fin Paow, älskar dig !

  Reply
 2. Jasmine maj 17, 2012 at 10:44 e m

  O M G!snälla ljug lite mer om festen med 1D jävla attention idiot.Seriöst jag tror inte på att Niall kysste dig på munnen.Du liknar en häst.

  Reply
 3. Kayainat maj 17, 2012 at 11:00 e m

  Hej Paow jag heter kayainat och ja älskar din blogg o jag undrar om vi kan få kontakt http://www.facebook.com/zaynsfru min facebook och mejla gärna mig så vi kan få kontakt för du är en skit söt,snygg snäll tjej , hör gärna av dig puss

  Reply
 4. Kayainat maj 17, 2012 at 11:02 e m

  Jasmine hon e sit sööt o snygg hon är nt änns i närheten av hen häst

  Reply
 5. mimmi maj 17, 2012 at 11:17 e m

  hej paow jag undrar hur lång du är snälla svar love u !

  Reply
 6. LORISSA LOVEBOMB maj 17, 2012 at 11:26 e m

  Bigbrother live och amba var lätt snyggaste bilderna. Du borde le lite mer, tycker jag 😀

  Reply
 7. MARRE maj 17, 2012 at 11:40 e m

  VIKTIGT! HEJ PAOW!

  Jag läste många av de kommentarerna som du fick ang 1D-festen och blev riktigt irriterad.

  Alla så kallade ”directioners” osv har fel. DÅLIGT PÅLÄSTA. Liam KAN dricka, och jag tänkte att du kunde bevisa detta för dina läsare genom att visa den här videon http://www.youtube.com/watch?v=xHclIjGG-0M

  Och be dem spola fram till 1:45 om de inte vill lyssna på hela.

  LYCKA TILL, och du var helt klart värd att festa med dem! (För du fangirlar ju inte framför dem)

  Reply
 8. Olivia maj 17, 2012 at 11:46 e m

  E du sjuk i skallen eller ….. Vad du än gör är du snygg??

  Reply
 9. Kastriot maj 18, 2012 at 12:19 f m

  VAMPIRE MOTHER, OMFG !!
  VISSTE ATT DET FANNS SJUKA MÄNNISKOR MEN INTE SÅ SJUKA SOM HENNE !!
  FÖRVANDLA SIG SJÄLV FRÅN EN NORMAL MÄNNISKA TILL EN RIKTIGT VAMPYR, ÄCKEL!!!
  LÄS MER : http://www.nattstad.se/kastriotkonjuhi

  Reply
 10. l maj 18, 2012 at 1:07 f m

  Assååååå,om du ser sämre ut på bild,hur jävla snygg e du då på riktigt??WTF!!Men in the end så e man ju hellre snyggare irl än på bild liksom:)

  Reply
 11. gaby maj 18, 2012 at 1:22 f m

  vart har du köpt den toppen?? med leopard längst ner! skit snygg

  Reply
 12. Sara maj 18, 2012 at 1:35 e m

  Tycker att du blir väldigt fin på bild!

  Reply
 13. lovisa maj 18, 2012 at 1:54 e m

  Hej paulina, jag har följt din blogg något år och får så himla mycket inspiration från dig! Inte bara klädsmak och stil utan även ditt beteende. Du verkar va en riktigt härlig brud som kan ha kul och spåra ur men samtidigt vara seriös och har massa smarta tankar! Älskar att läsa dina långa blogginlägg om dina åsikter, för dom låter alltid så rätt. Tycker det är synd att avundsjuka folk utan liv tvunget ska ha någon att tragga ner på, bara för att du har kommit längre än dom så är det väl inget att waina över? Tycker man ska vara glad för folks skull istället, jag är glad för din skull för du är en smart tjej vad jag har märkt, och är värd allt du har lyckats åstadkomma! Puss på dig paow, hoppas man ser dig när man är i sthlm 😀 kraom

  Reply
 14. Smycken maj 18, 2012 at 2:15 e m

  Riktigt coola solbriller du har och snyggt örhänge från 100%Partyt!

  Reply
 15. V maj 18, 2012 at 2:23 e m

  Sluta fyll dina läppar så kommer du se att du kommer se skit fin ut i bilder. 2010 var du jätte söt.

  Reply
 16. Sarah maj 18, 2012 at 3:11 e m

  Skit i vad andra säger, jag tycker du e skit söt. Har ju dock bah sätt dig på bild, men du e riktigt fin på bild så 🙂 iofs så är det oftast svårt att bli bra på bild, men jag tycker du lyckas 🙂 Visa kör ju samma pose på samma jävla bild hela tiden, å de e drygt, men det gör ju inte du , å det gillas 🙂

  Reply
 17. my maj 18, 2012 at 3:27 e m

  jag tycker du blir bra på bild! 🙂 men själv blir jag inte de haha

  Reply
 18. E maj 18, 2012 at 4:23 e m

  du är asfin paulina, uppdatera mer bara snälla, favorit bloggen helt klart!

  Reply
 19. Andra bilden, snygga läppar. maj 19, 2012 at 9:34 e m

  Skitfina läppar på andra bilden!

  Reply
 20. michelle maj 20, 2012 at 2:26 e m

  jag tycker du blir skitbra på bild, men jg tycker (tyvärr) att du blev finare på bild innan du gjorde läpparna, jag tyckte du va så himla söt då, nu tycker jag dessvärre bara man ser dina stora läppar. det var finare innan tycker inte du ska göra dom mer nu. Men samtidigt är det ju faktiskt ditt eget val 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *