Jag tycker att Ziperall är pinsamma.

Jag förstår inte ens att folk köper deras kopia av onepiece, jag tycker att det är så extremt pinsamt att gå runt med en fejk-grejer, samma sak med brands in fashion. Det är ungefär som att ha silikontuttar, alla tycker att du är fejk och ser billig ut (om dom vet så har dom flesta fördommar om det) och visst jag har inte råd med väskor för 10 tusentals kronor, jag prioriterar inte att köpa en väska för 15.000 och leva som en sosse resten av månaden aja tillbaka till saken. Okej att man gör samma modell, men att öppna en butik mitt emot det konkurerande företaget tycker jag är en aning pinsamt. Jag förstår även inte hur superseriösa Kenza kan samarbete med dom heller, hon som har en så himla strikt image om att rätt ska vara rätt (jag gillar henne och tycker hon är gullig och jätte rolig men nu snackar vi bloggen). Ziperall har betett sig extremt grisigt.

Dom gör allt för att förstöra för onepiece. När jag och Daniel var i Onepice affären så ringde dom direkt från ziperall och typ skällde på oss för att vi hade vart i onepiece affären mitt emot dom? PINSAMT PINSAMT PINSAMT.

Dom håller även på att bråka PERSONLIGEN med onepiece , trakasserier som har pågått i månader. Och det är inte något jag vill stå för, mobbning , trakasserier och sandlådsbråk. Och jag står fan för mycket 🙂

(Visited 564 times, 1 visits today)

44 Comments

 1. hj maj 5, 2012 at 4:49 e m

  men börja grina då horunge?

  Reply
 2. jon maj 5, 2012 at 4:53 e m

  Jag tycker Onepiece och Ziperall är pinsamma som kopierar min pyjamas som jag hade när jag var 3 år, och säljer den till vuxna.

  Reply
 3. Sanna maj 5, 2012 at 5:03 e m

  Men du har ju en Sexy Jumpsuit från sexy by sweden? De är ju också fejk eftersom ONEPIECE var först med de här..
  Du hade ju skrivit att sexy jumpsuit var sååå skön och att du använder den typ hela tiden. Fattar inte grejen? Om ziperall är pinsamt att bära så är sexy jumpsuit också de?

  Reply
 4. Anonym maj 5, 2012 at 5:17 e m

  Det är du som är trash! Man är inte sosse om man bär en ziperall, Det är ett påhittat uttryck! Det finns inget som heter sosse! Du borde lära dig some maners(hyfs). För egen del är det du som är trash + det är trash att bära en onepiece överhuvudtaget. Det är som nya märkeskläderna, ginatricotkläder eller kändiscollektionerna för H&M. Vet du varför du blev känd? Du är ett trash! Och för egen del skulle jag aldrig bära en onepiece. Det är bara fjortisar som bär dem, finns undantag(sorry dasha och linda hallberg som har designat egna). Men dem har dock stil och klass till skillnad från dig och dina fjortiskompisar. När ska ni växa upp?

  Reply
 5. Linus maj 5, 2012 at 5:17 e m

  Men vemfan bryr sig om en jävla sparkdräkt är äkta eller inte, man har den väl för att den e skön och man kanske inte ens tycker onepiece egna e snygga? låter bara väldigt fjortis att bry sig om nåt sånt.. de e du som e pinsam paow som bryr dig

  Reply
 6. MiaE maj 5, 2012 at 5:28 e m

  Är inte din vän Daniel och Annie modeller för dem :s

  Reply
 7. sofia maj 5, 2012 at 5:28 e m

  Tycker du är löjlig som tycker det är pisnamt med bluff saker. Och vad gör det liksom? Ett fastsytt litet märke gör ett plagg dyrare och det du kallar bluff kan ha samma kvalité som de ”riktiga” kläderna också gör.. Serriöst så TÖNTIGT!

  Reply
 8. Elvira maj 5, 2012 at 5:34 e m

  Jag tycker det är ganska pinsamt att du använder order ”sosse” på ett nedvärderande sätt (alltså som att ”leva som en sosse” ska vara något väldigt dåligt). Jag är inte själv ”sosse”, men tycker att det är både respektlöst och pinsamt. Du får gärna mejla med en förklaring om du har någon, för jag är mycket intresserad av att försöka förstå hur du tänker när du skriver så.

  Reply
 9. Johanna maj 5, 2012 at 5:36 e m

  Hajjar grejen, men vaddå som en ”sosse” känns lite som att du borde välja dina ord och absolut inget illa menat för gillar din blogg. Bless

  Reply
 10. rebecka maj 5, 2012 at 5:39 e m

  yäää, way to go paow!

  Reply
 11. Emilia maj 5, 2012 at 5:56 e m

  HAhaha du är fan fett skön. Alla kan ta och chilla lite ist för att va så negativa ba. Ni är fan säkert sossar som tog illa upp utav att hon skrev det lol.

  Reply
 12. Sofie maj 5, 2012 at 6:20 e m

  WORD Paulina!!!

  Reply
 13. S maj 5, 2012 at 7:15 e m

  Tycker du borde sluta med dina sosse kommentarer, är själv folkpartist men dina sosse kommentar gör bara så att du själv ser dum ut. Daniel är säkert sosse, han kommer ju från järfälla trots allt. Lär dig.

  Reply
 14. sannas maj 5, 2012 at 7:22 e m

  Haha paulina bra ju,,,ziperall suger värsta b kvaliten dragkedjan är paj och jag fick ej en ny!!!
  Dom kunde laga den… Om jag stod för frakt kostnaden själv. Så skulle aldrig onepiece gjort!
  Kontaktade en av dom ansvariga alex heter han och var otrevlig typ..

  Skulle aldrig köpa ziperall!!!! Köp onepiece det är värt pengarna bra kvalitet och hållbar!

  Reply
 15. susanne maj 5, 2012 at 7:24 e m

  bra paulina!

  Ziperall är skit. Domdd

  Reply
 16. susanne maj 5, 2012 at 7:25 e m

  Ziperall är sossar!!

  Reply
 17. hej maj 5, 2012 at 7:45 e m

  samma som dina aaa fejk kläder då? sopa

  svar: Är du en sådan där liten snorunge som åker på en semester till Thailand 1 vecka varje år och köper en fejkgucci. Pinsamt.

  Reply
 18. Vanessa maj 5, 2012 at 9:15 e m

  Men orka sparkdräkt som sparkdräkt liksom ,jag skiter fullständigt i märke .jag köper om jag tycker om att ha en sparkdräkt och inte för att det är one Piece ,köp vad du vill ,inget att debattera om .finns större problem i världen

  Reply
 19. Amanda maj 5, 2012 at 9:47 e m

  men du har ju fejkläppar? 🙂

  Reply
 20. Emma maj 5, 2012 at 11:05 e m

  Jag har både ziperall och onepiece och tycker att ziperall är mycket bättre, dom är mycket skönare ju.

  Reply
 21. Sofia maj 5, 2012 at 11:35 e m

  Det här var nog bland det dummaste jag har läst på länge.. För det första så är Ziperall inte fake. Det är bara ett annat märke? Det är fan som att säga att en t-shirt från Gina Tricot är fake bara för att det finns ett annat märke som sålde t-shirts före.. Idioti.
  Sen, vem är du att snacka om fake och silikonbröst? Du själv sprutar in grejer i läpparna, är det inte fake? Det kan väl se minst lika fult och billigt ut som sillisar, och måååååååååååååånga har fördomar mot ”ankläppar”..
  Sen kanske Ziperall beter sig svinigt, men då kan du väl hålla dig till att skriva om det? Du behöver inte snacka om fake, för det har inte ett skit med saken att göra. Det finns fan sparkdräkter á la OnePiece överallt i flera olika märken. OnePiece var inte först heller, jag hade säkert, precis som många andra, sparkdräkt när jag var liten. Det är ingen uppfinning från 2000-talet direkt.. Håll dig till saken istället för att snacka massa idiotiskt trams som bara får dig att verka dummare än du är.

  Reply
 22. bella maj 6, 2012 at 12:43 f m

  Tycker hela ditt inlägg var ganska pinsamt.

  Reply
 23. Kuk maj 6, 2012 at 1:09 f m

  Men sen härstammar ju OnePiece från den japanska Kigurimin som funnits i minst 15 år. OnePece och Ziperall är till och med tråkigare än de äldsta japanska, vill bara spy på äckellandet Sverige som gillar sån här skit.

  Reply
 24. milla maj 6, 2012 at 1:10 f m

  bra paow dina sosse komments I love them!! det gr alla sossar upprrda ju

  Reply
 25. Julia maj 6, 2012 at 11:15 f m

  Du vet väl att zipperall är den äkta svenska versionen medan onepiece är den norska versionen.

  Reply
 26. Mathilda maj 6, 2012 at 12:00 e m

  Du har ju fejkläppar?

  Reply
 27. Delanie maj 6, 2012 at 12:23 e m

  Men låt folk ha på sig det dom vill.. du säger hela tiden att folk ska låta dig vara & leva som du lever… Låt andra göra det också, gah.. kvinna lär dig att inte ha dubbelmoral hela tiden…

  Reply
 28. we maj 6, 2012 at 2:03 e m

  äsch ingen vill höra dina kommentarer. Vik ut dig istället lilla slyns.

  Reply
 29. Tessan maj 6, 2012 at 4:27 e m

  Varför ska folk trycka ner och tala om bla. till henne vad hon ska tycka eller skriva? Mobbning om ni visste det!? Är det kanske bättre än att informera folk hur detta företag beter sig mot sina kunder? Tycker det är väldigt bra. Tror att ni som mobbar skulle göra detsamma till era vänner om ni märker att ett företag beter sig illa!! Och varför skriver man att en människa är ful? Tror garanterat att hon är 100 ggr snyggare än er. Allt handlar om AVUNDSJUKA. Största Svenska sjukdomen!! Sossar vad har det med detta att göra? hahahha. Och om ni inte vill se hennes kommentarer LÄS INTE DÅ! Asså shit hahahh blåsta människor!! Paow vill bara säga att You rock girl, så mycket bättre än dessa fjantar 😉

  Reply
 30. sofia maj 6, 2012 at 6:57 e m

  Asså alla ni som kommenterar ”slyna” och hora: MAN ÄR INTE HORA ELLER SLYNA FÖR ATT MAN SÄGER SIN ÅSIKT!

  Reply
 31. Caroline maj 6, 2012 at 8:54 e m

  detta inlägg va pinsamt. och så snackar du om att leva som en sosse. du har ju inte varit med en meter. och hade du haft någon koll så hade du vetat att typ allt som finns i världen är en kopia av den första versionen. please…

  Reply
 32. Alice maj 6, 2012 at 10:21 e m

  Det är väll fan mkt pinsammare att tycka att man MÅSTE ha de ”äkta” sakerna hela tiden, VAD har det för betydelse? tänk lite på det, jo det betyder att man är feg och vill få bekräftelse. OK att du har RÅD med allt du vill, i dont blame you, men det är väll fan mkt modigare att inte bry sig och köpa en zipperall istället för onepiece och spara lite pengar till någonting vettigt. Okej du behöver inte tycka om företaget ziperall men säg inte att det är töntigt att inte ha ”äkta” märken… come on.

  Reply
 33. Emelie maj 7, 2012 at 12:26 f m

  LOL vem fan bryr sig?!

  1. Domdär dräkterna är pinsamt fula
  2. Du låter som en jävla 13 åring

  Vemfan bryr sig om det är äkta eller inte? Vad märket heter eller vem som skapat det? Så länge det ser bra ut, VEMFAN BRYR SIG???????????

  Jag köper hellre en ziperall än onepiesce om det är någon ”märkes-status-grej” att äga en one piece hahaha, skämmigt bara ju

  Reply
 34. Roxx maj 7, 2012 at 7:01 e m

  Det ska va Onepiece, norska orginalet! Så mycket skönare och bättre än Zipperall!

  Reply
 35. Lisa maj 7, 2012 at 8:36 e m

  Ditt hat växer i takt med dina läppar. Alltså raketfort.

  Reply
 36. emma maj 7, 2012 at 10:34 e m

  ja fejk grejer är skit du.. snygga läppar btw -.-”””’

  Reply
 37. Johanna maj 8, 2012 at 3:27 e m

  Alla kanske inte har råd att köpa ÄKTA kläder hur som helst. Det är väl upp till var och än vad man vill köpa &lägga sina pengar på. Bara patetiskt att äns göra en sådan stor grej av det. Speciellt när du själv är sådan ” som springer runt med fejk”

  Reply
 38. sara maj 12, 2012 at 2:26 f m

  haha, förlåt. men jag tycker det är lite komiskt att du numera har ziperalls annonser över hela din blogg. lite dubbelmoral? 😉

  Reply
 39. Bäst maj 12, 2012 at 10:18 f m

  På tal om något helt annat, vem är han till vänster? 😀 Mums!

  Reply
 40. Anonymous oktober 5, 2012 at 6:57 e m

  Gråååt oxå… shit, helt ärligt tycker jag att ziperall har mycket finare modeller än one piece.

  Reply
 41. Z I N G O G I R L S december 7, 2012 at 6:00 e m

  Asså ziperall är ju oxå ett märke… Visst Ziperall kankse har härmat One Piece men bara för det är ju inte Ziperall fejk!!
  Sen att du tycker det är konstigt att Kenza har ett sammarbete med Ziperall, det får ju hon ha om hon vill. Det kanske är ngn liten skillnad på de… Men ngt som avgör vilket märke hon ska välja…
  Jag har själv en Ziperall och har lånat min kompis One Piece och jag tkr INTE det är en ända skillnad. Sen valde jag Ziperall för att det var billigare + att jag inte ville ha det märket som alla andra har utan vara lite unik 😉 🙂
  Men alla har ju olika åsikter, du har din kenza har sin, jag har min och alla andra har sina. DU kanske tkr One piece är bättre men kenza kanske tkr Ziperall är bättre. Det är väll bara bra att alla har olika åsikter för om alla skulle gilla exakt samma sak skulle ju världen vara rätt tråkig 🙂

  Reply
 42. Jerka juni 16, 2014 at 11:45 f m

  En del är minst lika pinsamma som sin anknäbb…

  Svar: Säker på att du inte har spegelspanat nu igen?

  Reply
 43. johan januari 2, 2015 at 4:17 f m

  wow, vad hemskt att folk inte vill betala en massa extra för ett märke för att få status :/// aww.. överklassarN

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *