Ligger i sängen..

Och tänkte sova tror jag, ska iallfall försöka. för imorgon så åker ju jag och Ellen till Magaluf för att gå barskolan. Om vi är taggad. Ska bli såå skönt att komma iväg. Och förhoppningsvis så blir jag lite piggare då också. Har känt mig hängig och är inte ”lika glad i livet längre”.. Utan jag glider mest, tar dagen som den kommer och lever för stunden. Vilket kan vara skönt ibland. Men jag behöver verkligen komma iväg lite, och lära mig uppskatta saker. Känner även ingen insperation till att blogga. Eller jo ibland, men för det mesta inte. Vet faktikst inte varför, kanske är för att alla tjatar på mig så mycket att jag ””måste”.. Det faller sig liksom inte naturligt.

Ska även bli kul att åka ner, träffade en människa där nere förra året som jag har tänkt mycket på. Och det har gått ETT år.. Det är inte likt mig. Att jag fortfarande tänker på en kille, när det gått ett år. Men det ska bli kul. Kommer ju åka dit med Ellen också. Om jag är taggad. Hejdå äckel sverige med äckel människor.

Jsg och Peter08 på hans event!

(Visited 42 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. Lotten maj 19, 2012 at 9:35 e m

    Du har rätt, Paow. Svenskar ÄR stela ensamvargar som är dumma i huvudet! Avskyr också dem. Hoppas du har svinkul nere i Magan. :p

    Reply
  2. Maria maj 19, 2012 at 9:35 e m

    Du fick träffa One Direction face 2 face …. :O Ok, jag har också gjort det men du fick också en puss från Niall och Harry’s nummer?..
    Jag är ett skit stort fan, och dör för Harry, älskar han så sjukt mycket… DU HAR ETT PERFEKT LIV! Vill du ha en ny 13 årig bästis? Här är jag, sen kan jag typ få Harry’s nummer så lever båda lyckliga! Vad sägs?? 😀

    Reply
  3. Maria maj 19, 2012 at 9:36 e m

    JUST NU VILL JAG HA DITT LIV!! Kan jag få din e-post ? 😀

    Reply
  4. Ami maj 19, 2012 at 10:35 e m

    Fan så skönt att gå och sova tidigt. Jag ska lägga mig och kolla på big brother. Kika gärna in på min blogg. Kram <3 hoppas by the way att du får en härlig resa och laddar upp batterierna ordentligt.!

    Reply
  5. Paulina maj 19, 2012 at 11:41 e m

    Grymt bra blogg, kram!

    Reply
  6. melani maj 20, 2012 at 12:24 f m

    Ha det bäst i Maggan och hämta hem killen! Du förtjänar kärlek 🙂

    Reply
  7. Linnea maj 20, 2012 at 3:18 e m

    Ha så jäkla kul där nere i värmen, det förtjänar du!

    Reply
  8. Fanny maj 20, 2012 at 11:40 e m

    Hej!

    Åh jag måste bara fråga varit i magaluf du ska vara! Åker dit om exakt en vecka så hade varit så roligt om man kanske hade kunnat komma förbi baren du jobbar på!

    Puss du är bäst <3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *