Ligger och tänker.

Nu har Andreas och Samme gått och för första gången på väldigt länge så sover jag ensam, i min lilla lägenhet. Jag har städat lagat mat och tryckt i mig en massa vitpeppar. Vitpeppar är lätt mitt beroende. Jag har inte träffat någon kille eller något på jättelänge, men Paris har ju typ bott hos mig i 3 månader, och innan det så bodde Ellen här. Men nu har Daniel flyttat till en egen lägenhet och jag är så stolt, fast eftersom jag alltid bott med någon så är det extremt jobbigt att sova själv, vilket resulterar i att jag blir blödig och börjar tänka.

Har tänkt lite på hur bra jag har det, att jag är bra som jag är. För en gångs skull så trivs jag med mig själv, jag är stabil. Inte mitt liv. Mitt det har fortfarande övertaget. Jag vill vara lite mer som mitt övre jag. Men detet vinner alltid. 

Jag får ofta frågor på om jag saknar Hugge, och ja, visst, ibland så gör jag det, men vi är så olika människor nu och han har en ny tjej. Jag tror inte att han är speciellt lycklig med henne, fast vad vet jag? Han kanske har lugnat ner sig och tänker inte bara på utseende & krav längre. Jag kommer ihåg hur han ständigt skrev i sin blogg när vi var ihop var att tjejer skulle vara smala och små, vara roliga och tycka om att klä upp sig. Medans nu så är han tilsammans med en jeans & converse tjej från förorten som jobbar på 7-eleven. Och det är inget fel med det. Men det stör mig eftersom han hade så höga krav på mig. Trodde jag, fast det  var nog inte ens så. Jag var bara så osäker på mig själv när vi var tilsammans. Sen så kan jag inte låta bli att jämnföra mig ibland, han har ju trots allt vart min. Och ja, jag har kommit över honom, och nej jag vill inte förstöra för honom.  

Vi kommer aldrig att bli tillsammans igen, men visst så tänker jag på honom ofta, hur olika vi blivit. Hur lite han vet om nya jag, för jag är en helt annan människa nu. Jag är mer trygg i mig själv än någonsin och jag har fått all den bekräftelsen jag vill ha nu. Det skulle jag vilja visa upp för honom, typ gör honom stolt på något sätt. För han har trots allt varit min bästa vän, och han har varit mitt liv. Det är tråkigt när man inte kan vara vänner längre.

Bilden tagen för exakt ett år sedan.

En grej som gör mig glad är att jag och Steffi kan umgås igen. Visst är vi båda två stora pussys ibland, men vi kan ta det med en nypa salt. För i slutändan så finns det alltid där, jag finns alltid där, likaså med dig, det vet jag. Alltid.

(Visited 249 times, 1 visits today)

44 Comments

 1. linda maj 9, 2012 at 7:19 f m

  Paula är mycket snyggare än dej och vad fan är ditt problem sitter och snackar om ditt ex flickvän snacka om att vara avundsjuk och om han inte var lycklig med henne skulle inte han skriva om henne i nästan varje blogg inlägg ps sminka dej du är sjukt ful utan smink

  Reply
 2. Malin maj 9, 2012 at 9:45 f m

  Det syns att Hugo är jävligt lycklig. Hon är ju skitsnygg och verkar väldigt säker och avslappnad. Du är också snygg men du var väl svår att lita på efter otroheten.

  Reply
 3. nikki maj 9, 2012 at 9:58 f m

  Paula är jätte vacker. Det spelar ingen roll om hon har på sig converse eller pumps…hon är fortfarande vacker. Han har respekt för henne och verkligen behandlar henne som sin tjej, hänger inte ut deras sexliv skriver inte om att andra brudar är snygga osv…(nu går jag självklart utifrån bloggen bara) Tycker du borde gå vidare och hitta någon som tycker om dig för den du är.

  Reply
 4. Jamila maj 9, 2012 at 10:05 f m

  Hej Paulina,
  Jag läser din blogg varje dag. Jag har sätt hur du har utvecklats som person. Började läsa din blogg när du var otrogen mot Hugo med nemo (tyvärr men thats the truth).
  Det du skrev om Hugo, jag har stolt över dig att du har övertaget. Jag vet att Hugo inte har släppt dig helt, han lever i sin fantasi värld med hans nya tjej men du har rätt. Han har alltid haft så många krav på alla tjejer och nu har han hittat en tjej som inte är som han vill att hon ska vara och jag tror det är de som får honom att fästa sig vid henne. Hon går aldrig med högklackat, yttert sällan och han älskar tjejer med högklackat tex. Men den här tjejen Paula hon är så självsäkert att hennes självsäkerhet tar över Hugo och det är något han inte kan hantera för innert inne är han en väldigt osäkert person han med. Du som har mognat nu borde ha märkt det för som du säger ni båda har blivit olika. Men det känns som att det är ombytta roller. Du har hittat din roll, du är självsäker och du vet var du står samt fått den bekräftelsen du behövde.
  Hugo har blivit osäker. Han kan få vilken tjej som helst enligt honom men han får inte dem. Jag vet inte seriöst vad Paula ser hos honom men det är tragiskt. Men som sagt, det är hon som är övertaget. Jag kan läsa personer och jag såg dom båda två på en latinoklubb som var premiär i kungsgatan nu i helgen. Hugo trivs till en viss del men ändå inte. Och hon är självsäker, men nästan för självsäker för du vet ju aldrig vart du har HUGO… och det har vi alla lärt oss med tiden.

  Reply
 5. R maj 9, 2012 at 11:04 f m

  Din fula pajas.. Vem är du att ens yttra dig om Hugos fina tjej? Knulla runt istället det är sånt du duger för. Du är inte flickvänsmaterial. White trash!!!!!

  Reply
 6. Johannaa maj 9, 2012 at 11:18 f m

  Hej! vartifrån är toppen/ klänningen på sista bilden?

  Reply
 7. meeliiii maj 9, 2012 at 11:24 f m

  ååh! jag blir ledsen när jag läser om dina tankar om hugo…
  hoppas att ni tar kontakt med varandra igen och kan åtminstone vara vänner!
  ni var den hetaste och gulligaste par i bloggvärlden!
  paula är inte med än vanlig tjej du passade bättre med hugo, en sån liten flicka som han skulle ”ta hand om”
  hehe ha det bra

  Reply
 8. joohanna maj 9, 2012 at 11:56 f m

  Hej! vartifrån är toppen/klänningen på sista bilden?

  Reply
 9. stina maj 9, 2012 at 12:28 e m

  var har du köpt den klänningen på sista bilden?? skitsnygg 😀

  Reply
 10. Karin maj 9, 2012 at 12:53 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA STARK TJEJEN.
  Du ger inspiration och vilja att leva till många, det vet jag.
  Det är många precis som du som saknar sina pojkvänner, förändras och är som bambi på hal is utan dem. Det gör ont i en, men du klarar detta! Pusssar

  Reply
 11. amalia maj 9, 2012 at 1:56 e m

  Så höga krav på dig? Och vad är du som hon inte är? Du klär dig för det mesta som trash, du gör ett halvdant jobb med en halvrisig blogg och du bor på söder? Skulle det på något sätt vara sämre att klä sig ledigt men snyggt, ha ett riktigt jobb och bo i en nyproduktion i Fruängen? Snarare tvärt om. Hugo verkar ha höjt sina krav sedan ni gjorde slut.

  Reply
 12. Nasrin maj 9, 2012 at 2:16 e m

  Du är stark, keep it up! <3

  Reply
 13. Rebecca maj 9, 2012 at 2:46 e m

  Hej Paulina!
  Din vita bikini på bilden högst upp var riktigt snygg!
  Jag undrar om du skulle kunna ha möjligt att länka till några sidor med bra bikinis? Jag har storlek 70D/E naturligt på mina bröst och har alltid lika svårt att hitta en snygg bikini som sitter bra! Får alltid höra att det är ”en storlek man inte kan ha” för att den inte riktigt matchar tydligen, men det är så min kropp ser ut och därför har jag alltid lika svårt för att hitta bh/bikinis.
  Men den vita du har på dig på bilden är en sån jag är ute efter!

  Vore jättesnällt verkligen! Och tack för en grym blogg, älskar att du skriver från hjärtat!
  Kram

  Reply
 14. Angelica E maj 9, 2012 at 3:24 e m

  Ge upp. Att inte Hugo har krav på tjejer längre? Paula är jävligt snygg och smal, så förstår inte vad ditt problem är. Och att ha converse och jeans, vad är felet med det? När hugo var tillsammans med dig så hade du inte ens ett jobb (nej, att blogga räknas inte) och hon har ju iallafall jobb på 7eleven. Din avundsjuka verkligen lyser igenom.
  Har ingenting emot dig, men tyckte detta var dumt skrivet. Låt han vara lycklig med sin tjej och sluta skriva om honom? Om han är olycklig märker han väl det, han behöver inte dig som ska sitta och skriva att du tror att han är olycklig.

  Reply
 15. Frank maj 9, 2012 at 4:30 e m

  spelar Ingen roll vad Paula tar på sig, hon är ändå snygg i converse och allt medan du ser ut som en kuk i allt 🙂

  Reply
 16. issa maj 9, 2012 at 4:56 e m

  varför äter du vitpeppar? 🙂

  Reply
 17. Sabina maj 9, 2012 at 5:05 e m

  Du har världens snyggaste kropp! <3

  Reply
 18. my maj 9, 2012 at 6:21 e m

  svartsjuk svartsjuk 😉 jag är helt säker på att hugo är lycklig me sin fina flickvän, hon är ju trots allt hans prinsessa! haha

  Reply
 19. Jennifer maj 9, 2012 at 7:17 e m

  Fan vad svenskar e jobbiga typer.. VEM FAN bryr sig om vem som är snyggast??? Varför har ni ett sånt ENORMT begär att skriva ut vem ni anser e SNYGGAST? Helt sjukt. Ni känner ingen av dem personligen och det e väl ändå personligheten som är de viktigaste hoppas jag.. Väx upp för fan.

  Reply
 20. Lotten maj 9, 2012 at 7:44 e m

  Tror inte du saknar Hugo egentligen utan bara känner dig ensam. En partner vore något och vad gäller hans personlighet så är han omogen och en dum åsna. Ogillade skarpt hur an behandlade dig. Och tro mig, han gör samma mot den han är med nu, det syns tydligt på bloggen och förr eller senare knäcker han henne.

  Reply
 21. Sara maj 9, 2012 at 8:50 e m

  Hahaha Paula miljoner ggr snyggare än du!!!!! Tror att det svider att Hugo har skaffat sig en snyggare tjej!!!! Du är en liten snorunge som vill spela rik! Åk runt och se världen så du vet vad RIK innebär!!!! Du är verkligen
  Pinsam!! Lägga upp bilder på honom!! Hahahaha

  Reply
 22. Lovisa maj 9, 2012 at 9:12 e m

  Jag förstår att man ibland tänker tillbaka till sitt ex men att sitta och tänka och snacka om hans nuvarande tjej sänker väl bara ner dig lite? Även om hon är en ”jeans och converse tjej som jobbar på 7eleven” är väl inte din ensak. Hon är en tjej som tjänar sina pengar på sitt sätt, alla kan inte skapa en blogg och göra en HUGE blogg som flera personer i hela Sverige följer. Tidigare i ett kommentar fält läste jag att när du var tillsammans med Hugo hade du inte ett jobb (förutom bloggen) okej du kanske tjänar på din blogg o så men människor är så OLIKA Paula är otroligt fin tjej och jag tycker hon passar med Hugo jätte bra. Hugo har kanske förändrats nu, han kanske inte samma ”höga krav” som förut det handlar absolut inte om han osäkerhet som jag såg någon kommenterade också. Ni har haft er tid tillsammans nu och enklast för dig är att ta bort alla bilder du har med honom som den där uppe en bild för EXAKT ETT ÅR sedan.. Just move on!!!
  —–Bara du som kommer må dåligt över det och nu när en massa kommentarer kommer Storma in kommer allting bombas på dig ingen annan—–

  Reply
 23. Sofia maj 9, 2012 at 9:25 e m

  Paula är väl söt men inte direkt en skönhet! Du kommer nog gå längre än båda dem två i livet. De flesta killar skulle döda för en tjej med din kropp och utseende

  Reply
 24. Melissa maj 9, 2012 at 9:51 e m

  Skämtar du eller?! Att Hugo inte är lycklig med henne? Hela hans jävla blogg handlar om Paula nu för tiden, tror att han aldrig har varit så lycklig som han är nu. (speciellt inte med dig)

  Reply
 25. Mia maj 9, 2012 at 11:22 e m

  paulina, börja tänka för en gång skull!! Du är ledsen över de elaka kommentarerna du ibland får och du tycker folk är hemska som kommenterar utseende och bla bla , men du är inte ett dugg bättre själv. Det du skriver nu är enbart pga svartsjuka…kanske inte pga att du vill ha honom utan pga att han inte längre vill ha dig så även om du skulle vilja så kommer han aldrig någonsin röra dig igen…han är någon annans. Att det är en conversetjej, skitsnyggt…hon passar i det, skulle nog passa i det mesta (du har dessutom själv sagt att du inte bryr dig om kläder, vilket även märks om jag ska ge dig en känga tillbaka…du lever ganska trasihigt, inget glamliv direkt, så klanka inte ner på någon annan arbet som du även gjorde här nu på Hugos tjej) .Det är en naturligt fin tjej som vågar le, skratta – levnadsglad. ingen bitterf*tta som sitter och tycker synd om sig själv…för det gör du. Men tänk på alla dem du hänger ut, steffi bl a…det är alltid alla andra som är bovar, mem bara en sådan sak som steffi…hon hänger inte ut dig – för hon visar respekt för sina medmänniksor, sätter andra framför sig själv även fast hon säkert vill försvara sig. du vill ha medlidande, det är synd om stackars korkade paow. För det är just vad du är när du gör uttalanden om folk som står/stått dig när, och det är ofta när du märker att de mår bra. Avundsjuka paow, avundsjuka…och egoism är någonting som du behöver jobba med….men kanske framförallt ditt fruktansvärt dåliga självförtroende, du är en väldigt vilsen själ.

  Reply
 26. Annie maj 10, 2012 at 12:18 f m

  Tycker att Paula är otroligt vacker, naturligt vacker till skillnad från andra. Han värkar vara riktigt lycklig faktiskt.

  Reply
 27. malin maj 10, 2012 at 2:59 f m

  Jag förstår inte varför folk är så jävla elaka.. Varför får inte hon skriva hur hon känner om sitt ex? Det betyder inte att man är svartsjuk eller vill förstöra bara för att man skriver om någon. Hon säger ju fan att hon jämför sig med Paula.. Alltså tycker hon förmododligen att Paula är snygg (säger inte att Paulina inte är snygg).. Vilka är det som är svartsjuka eller avundsjuka egentligen? Någon som öppnar sitt hjärta eller några som bara ser det negativa i något..

  Och till Paulina.. Jag hoppas att du ser dig själv som det du är värd. Oavsett vad du gjort förut så kan man alltid bli den man vill vara.. Även bra människor gör misstag..

  Reply
 28. Sandra maj 10, 2012 at 9:25 f m

  Varför kritisera honom att han blivit annorlunda och ändrat sig(och dessutom drar in, och pikar hans tjej) när du själv får stolt över att du ändrat dig till ”ditt nya jag”?

  Reply
 29. RP maj 10, 2012 at 9:48 f m

  Just love you smoking up!!!

  Reply
 30. Gina maj 10, 2012 at 11:58 f m

  HAHAH!! Det började bra i detta inlägg sen spårade du totalt!
  Gumman svartsjukan lyser igenom i detta inlägg vf ens ta upp hans tjej? Och om hon jobbar på 7/11 dudå? Har du någonsin ens haft ett jobb? Du driver en halvrisig blogg har ingen energi jag läser denna blogg för att se vilka dumma grejer du hittar på härnäst, har alltid tyckt synd om dig men du är lika kass som alla andra du skyller på. Ja hugo var kär i dig men har blivit kär på nytt det händer bara för att det inte hänt dig så betyder d inte att d inte kan hända andra. Adjö

  Reply
 31. Daniella maj 10, 2012 at 5:05 e m

  Är du seriös nu??? Paula är ju så VACKER!!! Förstår dig iof om man jämför dig och Paula sp framstår du som skabbig white trash anka! Sluta spela rik din snorunge och snälla snälla LÄS en booook!!! Du e ju helt tom i bollen! Sosse hit och dit snälla vad tror du om dig själv? En skiten liten blogg och du tror att du är snobb! Haha du vet inte vad rik är för nåt! Läser ju endast den här bloggen för stt det e så skrattretande! Snorunge bloggarna är ju verkligen komedi! Dessie, kissie,paow mm hahaha

  Reply
 32. Hanna maj 10, 2012 at 7:17 e m

  Min mamma lärde mig att man ska ge gamla leksaker till bättre behövande, du är värd bättre.. Skit i honom även om det är svårt att inte tänka på honom. Tror hon är lite media kåt 😉

  Reply
 33. Snorre maj 10, 2012 at 7:28 e m

  Hahahaha! Bästa kommentaren ”
  spelar Ingen roll vad Paula tar på sig, hon är ändå snygg i converse och allt medan du ser ut som en kuk i allt :)”

  Reply
 34. elsa maj 10, 2012 at 8:52 e m

  Jag önskar att jag vore du.

  Reply
 35. Gg maj 10, 2012 at 9:11 e m

  Det var inte hugo som dumpade Paulina. Han skaffade dock en rebound snabbare än Paulina. So? Betyder det att hon är svartsjuk eller? På Paula, hennes absoluta motsats? Hon fokuserar bara på sig själv vilket Hugo också borde gjort innan han kastar in sig i ett förhållande igen. Folk som sitter här och skriver att Paula är snyggare än Paulina menar inte det. För det första har ni sett Paula i verkligheten? Nej bara på omgjorda instagram bilder på Hugos blogg utvalda av henne. På Paulina finns det tusentals bilder i hennes olika jag. Trots alltid lika vacker. Paulas personlighet verkar dessutom jävligt dryg… Peace out

  Reply
 36. Donita maj 10, 2012 at 10:46 e m

  Det är super bra att du mår bra i dig själv nu och jag tycker att du ska fortsätta så,för det passar inte en enda människa att prata dåligt om någon annan! om du mår bra och är självsäker move on liksom sitt inte o tänk på vad som vart gjorts med mera för det tillför inget i nueet hos dig och det förändrar inte mycket du kommer apsolut inte kunna komma någon vart om du blickar tillbacka konstant. V

  Reply
 37. Linda maj 11, 2012 at 12:13 f m

  Donita lägg av!!! Du menar inte det här!!!!! Antar att du själv vart i samma situation som paow, det e nog därför du sympatiserar med henne! Även en blind människa kan se att Paula är snyggare och vackrare än paow!!!! Paow ser ju ut som en porrstjärna, ingen tjej man vill inleda något seriöst med! Hon är så okvinnlig!!!

  Reply
 38. stina lindblad maj 11, 2012 at 11:11 f m

  Det enda jag kan skratta åt är folks brist på respekt. Vaför sitta och klanka ner på paulina om att ”PAULA ÄR SÅ JÄVLA MYCKET SNYGGARE ÄN DIG”.. Bullshit säger jag bara. Paulina ser bra ut och det gör paula med. Jag menar, det fanns ju en anledning till att hugo ville ha paulina från första början… det är ju inte precis så att man går på insidan så fort man ser personen. Och så blir jag så fruktansvärt irriterad på era jävla särskrivningar. Lär er sätta punkt efter meningarna. Och om ni nu tycker paulina är så fruktansvärt ful… läs inte bloggen då!

  Reply
 39. Petra maj 11, 2012 at 11:28 f m

  Lägg ner Paulina, Paula är mycket vackrare än vad du är, vad har hon någonsin gjort dig? löjligt att du försöker få henne att framstå som ful och dum, vilket hon inte är. Du däremot är ju ingen klassisk skönhet oavsett hur mycket du stylar dig..

  Reply
 40. Emelie maj 11, 2012 at 8:35 e m

  Alltsåå har absolut inget emot dig och det jag skriver nu är inget illa menat… Du verkar vara en söt och snäll tjej, faktiskt.. Du kanske bara är en tjej som hade lite otur och hittade ”fel” kille vid ”fel” tillfälle i ditt liv, eller så kanske du inte var mogen att ha ett förhållande, eller så var inte han mogen att ha ett.. Vad vet jag!
  Men tycker det var lite korkat sagt om Paula.. Vad är det för fel på att ha ett vanligt jobb, alla människor kanske inte vill bli någon stor bloggerska or whatever. Känns ju som du ser ner på Paula bara för hon jobbar på 7-eleven, onödigt att ens skriva om en sån sak, meningen var väl att du skulle skriva om ditt och Hugos förhållande och klart du kan tycka vad du vill om Hugo och Paula som par men du vet väl egentligen inte nånting om deras kärlek, inte så att du umgås med dom varje dag precis.. Och att hon är en jeans och conversetjej haha snälla nästintill alla klär väl sig i jeans och converse till vardags..

  Sen är det jättesynd att du tyckte Hugo hade höga krav på dig, att du kände att du var tvungen att vara ”fin” jämt. Så ska man inte behöva känna sig.. Men inget att hänga läpp över, för om en kille får dig att känna så, ja då har du helt enkelt inte hittat rätt kille. En kille ska få dig att känna att du är fin jämt, även om du har världens sämsta dag och du inte känner dig fin alls. För alla har vi ju såna dagar.. Hoppas verkligen du hittar killen som är rätt för dig en dag 🙂

  Reply
 41. kit kät maj 11, 2012 at 10:57 e m

  Precis som du skriver i inlägget så är även jag ensam hemma ikväll för första gången på länge och kanske därför blev jag så blödig av ditt inlägg. Allt det du skriver om Hugo känner jag för ett ex. Jag vet precis hur det känns. Du är inte bitter. Du är bara en tös som önskar att du kunde visa för den som varit en del av dig hur du är idag, utan den delen som varit han! Ditt inlägg fick mig att fälla en tår.

  Reply
 42. Jessica maj 12, 2012 at 2:07 f m

  Herregud jag förstår inte hur folk kan vara så otroligt taskiga mot dig Paulina! Att dom ens kan ha hjärta till att kommentera sådana saker, du är ju inte mer än en människa. De du känner nu är ju helt normalt, för du och Hugo hade ju nått stort. men en sak ska du veta och det är att du är riktigt stark. Jag beundrar dig till max, men ibland känns det som om du har för mycket falskhet omkring dig, tycker iallafall att du förtjänar någon mycket bättre! Ge aldrig upp, puss gumman!

  Reply
 43. Deniz maj 13, 2012 at 1:07 e m

  Jag tycker fan att Hugo har tagit en tjej som ligger på en mycket högre nivå än dig. Han har hittat någon som inte sover halva dagarna, festar hela nätterna och en tjej som inte ser ut att vara snart 30 för att hon är så sliten…

  Reply
 44. Sandra maj 13, 2012 at 3:44 e m

  klumpigt…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *