P-staven är i nu!

Hänger hemma hos Kajsa. Har vart och satt in P-staven nu. Det gjorde inte alls speciellt ont faktiskt.

Men mår lite halv sketet nu. Käkar ju pencelin, har infektion i njurarna :/ pencelinet får mig spy färdig, och så har jag skit ont i magen. Buhuhu.. Vad jag klagar. Vi ska snart hem till Bella och grilla. Mysigt! Älskar småstadslivet!!

20120502-175608.jpg

20120502-175628.jpg

(Visited 505 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Sofi maj 2, 2012 at 6:28 e m

  Varför armen? Man har väl den inte där!?

  Reply
  1. T maj 3, 2012 at 4:48 e m

   vart hade du tänkt ha din p-stav då?

   Reply
 2. Rebecca Persson maj 2, 2012 at 6:59 e m

  Men stackare, då är ví båda riktigt sjuka, har också infektion + öroninflammation och förskylning så äte både morfin o antibiotika…
  Krya Paow!!

  Reply
 3. Linda maj 2, 2012 at 7:33 e m

  Svar till Sofi, jo det har man. Har själv P-stav och är väldigt missnöjd. Oregelbunden mens, förvärrad PMS, så fort man bara tar mig i armen har jag ont i tre dagar efteråt… Ska byta till nåt bättre i höst.

  Reply
 4. Lina maj 2, 2012 at 8:47 e m

  Infektion i njurarna? Ush

  Reply
 5. emelie maj 2, 2012 at 9:07 e m

  Hej! Gjorde det ont att tatuera sig på innerarmen? Svara ärligt!

  Reply
 6. Moa maj 2, 2012 at 9:40 e m

  Usch kryyya!

  Reply
 7. mmm maj 3, 2012 at 6:06 f m

  Tänk bara på att de som har ångest eller depressionsliknande symtom redan innan, kan få förvärrade problem med pstaven. Mer humörssvängningar och mer ångest.

  Reply
 8. Fanny maj 3, 2012 at 9:57 f m

  Har själv haft infektion i njurarna flera gånger, och käkat pencillin otroligt många gånger (har en kronisk urinrörssjukdom som gör att jag bl a får massa infektioner) och jag blir lika illamående alla gånger. Jag klarar inte av att äta, och när jag väl tvingar i mig en tugga ändå så spyr ajg upp det. En gång var jag tvungen att äta höga doser penicillin i ca 2 månader, och det var väl där jag lärde mig de flesta tricken. Nu vet inte jag exakt vilket penicillin du käkar, men jag gissar på Furadantin, Trimetroprim eller Selexid, det brukar vara standard. Av dessa blir man ofta väldigt illamående av. Förutom penicillinillamåendet så gör infektionen i sig att du spyr väldigt mycket.
  Aja, mina tips till dig.

  1. Ta fler tabletter. Det finns ett receptfritt läkemedel som heter Postafren som hjälper väldigt mycket mot illamåendet! Om du förklarar för din läkare hur illa du faktiskt mår så kan han skriva ut ett läkemedel som heter Ondansetron som funkar ännu lite bättre. Annars så funkar Postafren jättebra.
  2. Ta tabletterna vid. Det står på förpackningarna, och ta det här på allvar. Ät, och när du nästan är klar att äta så tar du pillret. Ta det inte innan måltiden.
  3. Undvik allt som kan orsaka illamående. Kaffe gör dig mer illamående om du har tom mage t ex.

  Hoppas du mår bättre snart. Om du ändå spyr så pass mycket att inte pillrerna får stanna i magen bör du ringa efter hjälp. Konsekvensen av att gå med en sådan där obehandlad infektion är blodförgiftning tilslut, så det är viktigt. Sjukdvården kan sätta dig på antibiotikadrop så du slipper svälja piller, om du inte klarar av det, så ring och begär det (det brukar inte vara några problem om du förklarar hur allvarligt det är).
  Kram.

  Reply
 9. sara maj 3, 2012 at 9:10 e m

  Hoppas det p-stav funkar bättre för dig än vad det gjorde för mig! Hade den i 10 månader och hade konstant blödning. Sedan när jag skulle ta ut den så hade den flyttat sig och det blev fucked-up..

  Reply
 10. Tezzie maj 3, 2012 at 10:11 e m

  wooow, jag fick bara ett litet plåser 😮

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *