Xlash funkar även på ögonbrynen.

Som ni flesta säkert vet så använder jag Xlash precis som alla andra bloggare. Och jag tycker verkligen att det funkar. Fransarna blir längre. Och nu så har jag även fått reda på att det funkar på ögonbrynen. Är så trött på mina sönderplockade fjortiögonbryn, så anväder det varje kväll nu.

Här är en bild på mina ögonbryn, vet att dom ser hemska ut. Men dom håller på att växa ut. Tack vara Xlash så går det mycket fortare.

Och en bild på mina fransar. Visst har dom blivit längre. Hade ju typ inga alls förut.

Sökte även efter x-lash på instagram: där var alla supertaggade och asgllada för att det verkligen funkar. KOLLA BARA!

Det bästa med xlash är att det inte är så himla dyrt heller. Det funkar verkligen, så nöjd och jag skulle aldrig rekomndera något som jag inte står för och inte funkar! Därför så erbjudare jag mina läsare ett super pris. endast 299 kr (Ord pris. 499 kr)

Ange bara rabattkod: PAOW

Länk: http://xbeauty.se/products-page/xlash/xlash-2

Den räcker verkigen superlänge också.

 

(Visited 457 times, 2 visits today)

14 Comments

 1. Lotta maj 6, 2012 at 8:41 e m

  Jag använder Xlash och jag är supernöjd! 🙂

  Reply
 2. Ebba maj 6, 2012 at 9:26 e m

  Din blogg är superbra, läser den flera grr om dagen! 😀

  Reply
 3. lollo maj 6, 2012 at 9:36 e m

  ser mina två bilder där! hihi 🙂

  Reply
 4. Sara maj 6, 2012 at 10:28 e m

  Håller du koll på vilken skit Marcel skriver på sin blogg? Kan vara det mest respektlösa jag någonsin läst! Hoppas verkligen inte du tar åt dig av sånt skitsnack!

  Reply
 5. Josefine maj 7, 2012 at 12:56 f m

  Hur skiljer den sig från neulash?

  Reply
 6. Malin maj 7, 2012 at 11:04 f m

  Meen….
  Å..jag tror jag ska kleta in detta i håret så jag får jättelångt hår snabbt.
  Måste ju funka va? Eller…

  Haha!
  / malinedlund.blogg.se

  Reply
 7. linda maj 7, 2012 at 12:19 e m

  Nääeee… man får större rabatt med rabattkod DESSIE, vafan hahahah

  Reply
 8. Elin maj 7, 2012 at 5:34 e m

  Nu har jag beställt, hoppas det funkar ! 🙂 Kul att du har lite rabatter för produkterna du marknadsför så vi läsare kan testa 🙂

  Reply
 9. DanielHedström maj 8, 2012 at 10:36 f m

  Har också beställt den<33333

  Reply
 10. Ljus maj 8, 2012 at 10:52 e m

  Hej paow! Hoppas att du kan svara på den här frågan. Fungera xlash bara när man använder eller är effekten kvar senare också? Det jag menar är: måste man fortsätta att använda det för alltid eller räcker det med en tub?

  Reply
 11. Tina juni 2, 2012 at 9:58 e m

  Alla har nog förstått att Xlash funkar.. Inte det som är grejen, utan biverkningarna efter. Det är ju flera stycken som nu sagt att det funkat jätte bra och att dom fått värsta långa ögonfransar men att dom sen tappat jätte mycket och att dom knappt haft några ögonfransar kvar efter att dom slutat med xlash. Då är det ju verkligen inte värt det!
  Och det gäller inte Bara Xlash…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *