Barskolan

Shit vad jag saknar barskolan ibland. Även om det är jävligt mycket plugg så är det väldigt kul. Du får liksom dricka drinkar på lektionerna och lära dig om spritens historia typ. Och på kellets lektioner så fick du lära dig att flarra, ocg free puring. Ibland så var vi även på stranden. Fatta vad nice! Du lär känna fett med nya människor och allting.

Jag är så jäkla glad över att jag klarade barskolan, många grät ju typ när dom bara fick VG. Men att jag klarade att komma up till skolan varje dag(även om jag kom lite sent ibland) gå dit och faktikst ta in det som sas är ett stort steg för min personliga utveckling. Att jag faktikst jobbat ihop min första lön (förutom bloggen då)..

Nej men barskolan är bland det roligaste jag gjort.

Här kan ni gå in och boka och läsa mer! http://www.barskolan.net/

(Visited 19 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Emelie juni 28, 2012 at 10:33 e m

  Kan tänka mig att det var svin roligt! jag skulle också vilja gå den. Hur fungerar det efter? Kommer du kunna arbeta som bartender i Sverige? har hört så många olika historier om det där nämligen!
  såg att ellen var med på någon bild. gick hon också barskolan?

  Tycker du är så jäkla duktig som klarade det! grattis, grattis till dig 😀 kram.

  Reply
 2. anna juni 29, 2012 at 11:23 f m

  är det krav på att man ska kunna engelska för att gå utbildningen? eller kan man klara det även fast man gick ut med ig i engelska på gymnasiet?

  Reply
 3. Idah juni 29, 2012 at 6:25 e m

  Vart kommer Ellens blå/svart/vita klänning ifrån? 🙂

  Reply
 4. ladymuffin juli 1, 2012 at 11:27 f m

  Låter superkul! Är sjukt sugen på att åka dit själv.
  Har du inga bilder från hur det såg ut på själva skolan?! 😀

  Reply
 5. Veronica juli 2, 2012 at 5:53 e m

  Hej Paow!

  Vad kul att bartenderskolan var rolig, funderar själv på att söka dit. Har en fråga: vet du vart klänningen som tjejen på tredje bilden uppifrån med blondt hår kommer ifrån? 🙂

  Jättetacksam för svar!
  / Veronica

  Reply
 6. Rebecca Eisengartne juli 6, 2012 at 8:36 f m

  Hej Paow! Jag fyller 18 till våren, och har i planer att åka precis som du och ta en barkurs. Men jag har hört lite från håll och kanter av vissa att det inte är värt det, mycket slit och bara jobb. Så jag frågar dig, tyckte du det var värt det? Kram!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *