Mår som en påse skit :(

Jobbade ju igår, och i förrgår. Sover ju länge efter jag jobbat så hinner max äta ett mål om dagen (jag vet, dålig prioritering)… Och den lilla maten jag har i magen bränner jag ju upp på en gång eftersom du håller sånt tempo hela tiden…

Vaknade upp idag med så ont i magen så att jag knappt kan röra mig, världens jävla feberfrossa. Ont i bihålorna. Hungrig, men vi har ingen mat hemma:( Fyfan nu vill jag bara ligga nerbäddad i sängen hemma hos mamma 🙁

20120629-120920.jpg

20120629-120926.jpg

(Visited 53 times, 1 visits today)

20 Comments

  1. BS juni 29, 2012 at 12:45 e m

    Paulina!
    Jag jobbar också nätter och det är lätt att det blir fel med maten..
    När du komemr hem på natten/morgonen, ät frukost!
    Sedan ställer du klockan efter några timmar, gå upp och äter lunch och kryp sedan ner och somna om. När du sedan vaknar igen är det dags för middag och sedan jobb!

    Ta hand om dig själv och slit inte ut dig, chansen är stor att du får magsår om du fortsätter så.
    KRAM på dig!

    Reply
  2. Isabel juni 29, 2012 at 1:25 e m

    Paulina… jag vet exakt hur jävligt det känns. Jag jobbade själv utomlands som bartender förra sommaren & gick ju gärna då och blev sjuk, självklart!
    Det höll i sig väldigt länge pga att jag inte gick till någon läkare i tid eller att jag vilade ordentligt.
    Först och främst så åt jag också endast ett och ibland när jag hann två mål på hela dagen/natten, ja den tiden på dygnet då jag var vaken. Och vi de tillfällena som jag åt så blev det givetvis någon snabb mat och inte så nyttigt dvs.
    Så först m å s t e du verkligen göra om kosten. jag vet hur sjukt jobbigt det är att äta och är man stressad så går det knappt. men jag köpte hem meloner, persikor, bananer, rån, smör, ost och små kakor som jag hade hemma på mitt rum.
    Så då blev det att jag åt det där målet som jag redan ätit tidigare (läs: ute på restaurang) och emellan åt så varvade jag med frukt och ibland någon macka.
    Frukt är ju absolut det bästa du kan tänkas ta som mellanmål då det innehåller så mycket bra vitaminer. Så ät dit mål middag som du gjort tidigare och ät massa frukter i mellan åt, fukt är ju as gott. och det finns inget så gott som frukter utomlands, det är så sött och saftigt.
    Se sedan till att dricka MYCKET vatten. det glömde jag. jag drack i princip knappt ingenting. och det är farligt. en vän till mig fick åka in på sjukan pga de.
    Sedan så tycker jag att du ska gå till ett Apotek eller till en läkare.
    Apoteken utomlands är inte alls som i sverige, långt ifrån. På ett apotek kan du hitta jordens dunder kur som du knappt skulle få utskrivet av en läkare i sverige. plus att de som arbetar på apoteken brukar vara duktiga och veta de mesta.
    Gå även till en läkare som finns på hotell etc… dem brukar med vara bra.
    har du ont i bihålerna och huvudet så behöver du garanterat en nässpray, kortison etc.. det kan du fixat från apoteket, fixa sen även öron droppar. de brukar hjälpa om man fått bilhåleinflammation, det öppnar upp gångarna.
    och ont i magen beror nog på att du inte har tillräckligt med näring och är stressad. så som sagt, mycket vatten, glass, frukt osv… och besök ett apotek!
    Krya på dig! hoppas att du blir bättre snart 🙂 styrkekramar till dig.

    Reply
  3. Malin juni 29, 2012 at 3:22 e m

    Jag tycker att du ska tvinga dig upp och köpa lite mat, ORDENTLIG mat inte bara sushi, du måste få i dig lite mat för då mår du nog bättre 🙂 Eller Tvinga någon ANNAN att köpa mat, du behöver få i dig näring tjejen!!
    Kram

    Reply
  4. lei juni 29, 2012 at 3:52 e m

    stackare

    Reply
  5. Lotten juni 29, 2012 at 5:20 e m

    Paow, lyssna nu å mig. Jag är äldre än dig med många år och en vettig och resonlig person. Du MÅSTE gå och få kollat din sköldkörtel. Det är ett vanligt blodprov där de kollar hur höga sköldkörtelhormoner du har i blodomloppet. Det är INTE bra att gå med giftstruma om du har det obehandlat. Det påverkar hela kroppen: du tappar hår, blir sjuk, går ner i vikt, hjärtat slår knepigt med både hjärtflimmer och kärlkramp, man blir deprimerad och får en enorm ångest, minnesproblem, koncentrationsbesvär och så vidare. Dags att kolla det NU, inte sen. Du mår ju piss.

    Reply
  6. Noomi juni 29, 2012 at 5:32 e m

    Krya på dig! Hoppas du mår bättre sen! <3

    Reply
  7. my juni 29, 2012 at 5:48 e m

    stackarn! 🙁

    Reply
  8. mamqqqr juni 29, 2012 at 5:52 e m

    Hur gammal är du? 🙂

    Reply
  9. Emilia juni 29, 2012 at 7:37 e m

    Jag vill bara ta hand om dej. Hjälpa dej, det är jättejobbigt att sitta här och bara se på när du mår dåligt. Det vill jag att du ska veta, du har många ”okända” som täcker upp ryggen för dej. Kram, ta hand om dej

    Reply
  10. Magnus juni 29, 2012 at 8:38 e m

    Staackarn! :/

    Reply
  11. Chris juni 29, 2012 at 9:14 e m

    Krya på dig! =)

    Reply
  12. Lotta juni 29, 2012 at 10:59 e m

    Krya på dig! 🙂

    Reply
  13. vanessa juni 29, 2012 at 11:03 e m

    Gå till läkaren, ta det lugnt och ät ordentligt! Hoppas du mår bättre snart! 🙂

    Reply
  14. Linn juni 29, 2012 at 11:23 e m

    Jag säger som de flesta andra här.
    KOSTEN PAULINA!
    Det är så vidrigt viktigt att du får i dig mer än ett mål om dagen. Du känner ju själv hur dåligt du mår.
    Att jobba natt krävs det mycket energi till och därför måste du få i dig mer mat. Nyttig mat dvs frukt, grönsaker, protein och fett.
    Det är allvarligt och du kan få magsår av att hålla på så.
    Men kan också förstå hur himla stressigt du har det, samtidigt som du måste ta tag i det. När du vaknar på morgonen, ät frukost och gå sedan och sov. Ställ klockan vid lunchtid så du får i dig lunch och sov sedan vidare. Och ett mellanmål behöver ju bara bestå av lite frukt, rån eller en macka.
    Krya på dig paow och följ nu de här råden dina läsare ger dig.
    Ta hand om dig fina Paulina.

    Reply
  15. M E L L Y juni 30, 2012 at 1:29 f m

    det där lät eländigt … 🙁

    Reply
  16. Beyondtheedge juni 30, 2012 at 5:36 e m

    En jättefin earcuff med kors och två kedjor för 150 kronor finns att köpa på våran blogg nu, kolla gärna in!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *